Ahojte, preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..
preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..
V jednej téme to jeden veľmi dobre popísal, že prečo sa o tieto veci ženy zaujímajú. Je pravda, že ak žena či ešte mladé dievča vidí na chalanovi / chlapovi, že má auto byt a taktiež nezarobí najmenej, tak jej hneď blikne kontrolka v hlave, že toto je ideálny partner, ktorý by sa mi do života hodil. Keď chalan či muž býva u rodičov, tak je odpísaný u veľmi veľa žien, pretože u takého človeka nemajú pocit zabezpečenia a sú na vedľajšej kolaji, pretože nemá vlastne bývanie ani auto. Ženy sú vypočítavé svine a tak to aj vždy bude, Veľa vzťahov skončilo pretože chlap bol až príliš dobrý alebo počas vzťahu prišiel o bývanie a tak sa musel vrátiť k rodičom a žene sa to samozrejme nepáčilo tak radšej zdupkala rýchlo preč. Nie vždy chlap nemá to čo žena očakáva, pretože je lenivý a nič sa mi nechce. Čo sa týka komentárov typu ja som s mužom, ktorý nemá ani auto ani vlastné bývanie a milujeme sa, tak to hovorte tomu čo seno žerie. Sem napísať človek môže hocičo ale v reálnom živote už asi zabúda, že práve pre tieto "nedostatky", ktoré ženy v živote potrebujú sa hádajú so svojím partnerom aj 3x do týždňa.
lenna ahoj no neviem čo si si predstavila pod tým o dosť viac, asi, že sme vďaka nemu nejakí pracháči :-) nie, ale keďže ja zarábam takmer minimum a on raz toľko, tak to považujem za o dosť viac, keďže môj plat stačí možno tak na hypotéku a z čoho máš ako rodina ďalej žiť a jesť celý mesiac, plus ďalšie platby za účty a tak, chápeš :-)
takže musíme ten príjem dávať nejako dokopy.
Ale tak žijú mnohí.
Ale proste by ma iritovalo, kebyže ako chlap nemá žiadnu snahu, zažila som dávno takého, čo som pre neho ešte chodila peniaze požičiavať, do školy som sa išla s ním pýtať, či si nemôže dokončiť štúdium (odišiel zo strednej) jak taká trupka. Dobre, že ma nechal :-D
Toto zanedlho caka aj nas , dnes sa uz ani nezverejnuje kolko v zime na Slovensku zamrzne bezdomovcov a statistiky sa tiez uz nevedu, zijeme v krajine kde pes je viac nez clovek , pre zenu je najdolezitejsie ci mas prachy ci si schopny zarobit dost podla marnotratnosti ak si chudobny trebars chory nie si ludska bytost, pisat dalej nema zmysel.
rp inak nevim co zavidis nejakej stetke. Akoze ak jej niekto da tolko penazi za sluzby tak preco si myslis ze by mala Vlada zakrocit? Su to poctivo zarobene peniaze (s vynimkou toho ze asi neodviedla dane aj ked tam by som si tiez nebol isty lebo ked mas na ucte zrazu 6 melonov a nevies preukazat povod tak si v prdeli). Bill Gates ma tiez plno prachov a tiez si myslim ze je to v poriadku kedze svet z neho profitoval ovela viac ako on zo sveta.
Angelika3
To sa ti hodí, že si môžeš užívať partnerove peniaze, keďže zarába, ako píšeš, o dosť viac ako ty, však? Takže tiež patríš medzi zlatokopky, či sa ti to páči alebo nie.
Čo keby si skúsila žiť len zo svojho príjmu? Partnerove peniaze nechaj na pokoji, veď sú jeho. Alebo si nájdi takého, ktorý má rovnaký príjem ako ty, aby si sa nemohla na ňom priživovať.
Ovecka ma pravdu
median pre USA je 60k ... podla mna za to si v pohode kupis jedlo a ubytko.
rp saq mne je to jasne. Ale vobec sa necudujem ze zenske nechcu ludi ktori niesu uspesni.
inak to ze polovica ludi v USA su bezdomovci je uplna hovadina. :)
No určite to nerobí dobre vo vzťahu, keď chlap nič nemá, nezarába, alebo len tak, že sa z toho nedá vyžiť. Sama viem, že keď sme mali takéto ťažké obdobie, vkrádalo sa do vzťahu akoby napätie, žena aj chlap sú v strese.
Teraz zarába viac ako ja a celkom o dosť, aj keď stále nejako nevyskakujeme, ale to ja ani nepotrebujem :-) a musím povedať, že má za to celkom môj obdiv a vďaku, čo on vlastne aj potrebuje, aby mal vôbec motiváciu do tej práce chodiť :-)
Čo sa týka zlatokopiek- nezávidím, šťastné nebudú nikdy aj keby si utierali zadok zlatým hajzlpapierom, v srdci zostanú nespokojné socky a hlavne musí im dobre lepiť zo starnutia a to ich neobíde nikdy.
A to že si niektoré ženy všímajú auto, tak to už vôbec nechápem, ja moc autá nerozlišujem, max tak podľa farby a neviem ani moc odhadnúť koľko ktoré stojí, tak jasné že zas favorit rozoznám a viem, že je lacný, ale aj to preto, lebo sme ho mali a predali :-D
Ale čo som si všimla, tak väčšinou keď vidím auto, ktoré mi pripadá pekné, tak v ňom sedí total nesympaticky otrasák a to mu žiadne auto nevykompenzuje.