preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..

ToCoUzJe

Tá mačka si nenaloví naraz 100 000 myší. V prírode funguje rovnováha a tá vyváženosť je trvalo udržateľná, narozdiel od egoistického konania ľudí. Okrem iného, vesmír je starý 13,8 miliárd rokov a z tohto pohľadu bude stále ľudský život, len zanedbateľné mihnutie v histórii, pretože skôr či neskôr ľudstvo vykape. Čiže ako vždy ho môžete zachraňovať, len v Hollywoode. :D

0vecka

koniecsveta48 aha cize ked macka zabije mys tak je to ok ale ked zu clovek vyrube les tak nie??? navyse ako som hovoril aj touto cinnostou pravdepodobne jedneho dna zachranime pozemsky zivot a v tomto pripade uz ked sa na to chces pozerat akokolvek ucel sveti postriedky.

koniecsveta48

ovecka vacsiu debilinu si nemohol vypotit :-D len si pozri fotografie preludnenych miest znicenych lesov vo svete.... ved je to na plac... ludia su proste premnozeny a tato planeta to nezvlada

0vecka

koniecsveta48 clovek je zatial jedina forma zivota ktora ma aku taku sancu zachranit zivot na tejto zemi. tych par stromov a par druhov by aj tak bez pomoci cloveka vykapalo

koniecsveta48

rp konecne normalny koment...ludia su premnozeny kotia sa ako potkany a jazera nam vyschnu ochvilu lesy su vsade dokalicene.... praveze zem by potrebovala aby tu bolo menej ludi....ovela menej...ved nas bude 8 miliard

rp

Ernesto keby si zil v reali , zem je premnozena ludmi a cochvila sa premnozi este viac , priroda to uz dnes len velmi tazko znasa, vseto je zamorene znicene znecistene a tento skazonosny virus zvany ludia sa nekontrolovatelne siri po zemi, uz by rad aj na Mars utiekol ale neda sa. To co ty tu pises ze by ludia vymreli keby hento tamto neliezli zenam do zadku tak by vyhinuli, bolo by to pre planetu zem pozehnanie.