Ahojte, preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..
preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..
hnus... velebnosti.
Lolka, osobne nepoznam jedineho chlapa, ktory by pozeral na to, kolko zaraba zenska... vzdy pozeraju len na to, ci sa im paci, alebo nie, na nic ine. A to su desiatky chlapov, mladsich, starsich... je mozne, ze taki ako pises existuju, ale nieje ich vela, nebude ich ani 5%. A s takymi luzermi sa vacsina ani nechce kamarit. Takze mas dost zvlastne informacie. Podla mna to tak nieje, u chlapa je toto velmi neobvykle.
Zato zien, ako bolo spomenute hore v teme, pribuda, co na to pozeraju. Doslova medzi mladymi babami a novou generaciou, je kopa zien, co to tak maju, trufam si povedat, ze je ich aj cez 50%. Ktovie kolko v skutocnosti, mozno aj 70% alebo 80%. Lebo chlapovi nevadi, ked je zivitel rodiny vztahu, ale zene to vadi. Vzdy musi chlap zarabat takmer tolko isto ako zena, alebo viac, alebo aspon nie vyrazne menej. Samozrejme su aj vynimky, netvrdim ze nie. Len tato tema poukazuje na to, aky obrovsky rozdiel je medzi zenami a muzmi v tomto, ze u muza je to ojedinele, kym u zeny sa to stava coraz beznejsie. Je to dost luzerska vlastnost, lebo kapitalizmus a emancipacia zenam umoznil, zarabat takmer tolko isto co muzi, mozno to maju o prst tazsie, ale nie o vela, mozno o 10%, ale hned to zneuzije vacsina tak, ze potom aj muz musi zarabat minimalne tolko, alebo viac. Inak je to luzer. Je to totalne hnusna vlastnost, ktora sa mi na zenach nepaci. Robia to len chudery, ale bohuzial, ako si uz stihlo vela muzov vsimnut, ich mnozstvo pribuda. Je to takisto zabijak lasky. Skutocna laska nehladi na peniaze, ale na to, ako sa zo zleho stavu dostat (spolocne). Tieto zeny ale rovno takych muzov zavrhnu, rovno maju stopku. Len kvoli materialnu. A vyhovaraju sa, ze treba zabezpecit rodinu, deti, a blbosti, ale v skutocnosti je to preto, ze maju strach, ze nebude na luxusne dovolenky a velky byt alebo rodinny dom a ich neustale nakupovanie drahych kabeliek a handier, boticiek, ktore su znackove a predrazene.
Ide o vrodený inštinkt. Ani medvedica nechce mať mladé pokiaľ je samec chorý. Nevravím, že nebyť bohatý je choroba. Ale v našej spoločnosti ide viac o schopnosť materializovať sa. Niektoré ženy to netrápi, niektoré sa chcú mať dobre. Životný štandart má každý iní. Ľudia si už príliš zvykli na to všetko a chcú stáe viac. Preto niekto chce mať BMW, aby si skrátil cestu do robotybo 12 minút a inému stačia topánky, čo nepremoknú. A aj chlapov to trápi. Ide len o vychcanosť. Povaha a charakter.
Ale aj muzov to zaujima. Chcu jednak dokonale krasnu zenu s velkymi prsiami a druhe hlavne kriterium je, aby vela zarabala a oni nemuseli zivit ani ju, ani rodinu ktoru spolu prip. v buducnosti budu mat. A nie je malo ani zlatokopov co chcu aby zena zivila aj ich. Preto sa rodi coraz menej deti, lebo ludia chcu v dnesnej dobe len peniaze a zo svojho odmietaju zivit aj vlastne deti. Muzi chcu zeny len na pravidelny sex a ako bezplatne sluzky, sami do vztahu nechcu investovat nic.
Som zena a nezaujima ma to.
A za chvilu tu bude prispevok))
Ahojte, preco nas muzov zaujima kolko zena vazi / ake ma telo prsia vlasy pery oci zadok / ci je krasna mlada pritazliva a vyzera ako modelka.. (atd. povrchne vizualne veci) a zeny to na nas muzoch vobec nezaujima..
PS. Nastuduj si Darwina a pochopis.
Sice je uz ina doba, kde neraz mnohe zeny zarabaju viac nez muzi, maju vlastne nehnutelnosti auta ai oproti daktorym muzom, ale to co nas ludi formovalo cele tisicrocia veky, tazko zmenis za par rokov ci dake desiatky stovky rokov
Mňa to napríklad nezaujíma. Ale niektoré sa o to zaujímajú pretože chcú byť zabezpečené asi. To je fakt bežné? Nemyslím si, to by asi hned chlap odpísal danú ako zlatokopku, nie?
Lebo my muži máme viac rozvinuté logické myslenie, neodpísujeme človeka len na zaklade nejakých prachov, až na výnimky.