Ahojte, preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..
preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..
:-DDD
Ale čo, žeby som ti nebol ľahostajný ?? Keď sa mi tu tak snažiš "pomôcť" ??? Ale no, škoda, že ja o to vôbec nestojím fňuk :)
Ale ja ťa vôbec nechcem dať dole, to si nepochopil? Ja ti len popisujem, čo je za tvojimi reakciami, aby si nebol taký priehľadný. Povedzme, že je to z mojej strany charita.
Koľko snahy dávaš do príspevkov, aby si ma dala dole, len škoda, že si natrafila na človeka, ktorému je ukradnuté čo si o ňom myslia ľudia, ktorých vobec nepozná. Ale aspoň ma bavíš, že odpisuješ niekomu kto nema u žien žiadnu šancu a s ktorým by žiadna nechcela nič mať ako si sama napísala. Serieš si do úst ;) iná žen s rozumom by ma mala na háku čo píšem, ale tebe to zapína pomalšie :) O:-)
aaaa, rozhodol si sa zaútočiť, však odpútanie pozornosti od seba a jej presmerovanie na druhú stranu s cieľom znížiť jej kredit je tiež psychologická obrana.. má to chybu, že dosť primitívna.
Môj život mi plne vyhovuje, je naplnený, len mám momentálne chvíľu času :-))
tenzing ako vidim, tiež nemáš nič lepšie na robote ako len sem prispievať však ?? Asi máš tiež nudný život, tak sa sem prídeš odreagovať :)
:-DDD
ako ja ťa do istej miery chápem, je to tvoja psychologická obrana pred tým, aby si úplne stratil sebaúctu, ale robiť to takto verejne, čím sa úplne odhaľuješ na dreň, to ti asi nemôže robiť dobre, jedine že by v tebe bol kus exhibicionistu...
tenzing teba je do toho veĺký trt čo ja robím ;)
to vsetko tato dosrana dnesna doba ktora praje len bohatym a doslova im nahrava. Preto zeny utekaju za muzmi co maju prachy lebo na Slovensku hovno zarobia na byt si zena sama nikdy nenasetri u nas jedine ak nieco zdedi alebo ma uzasne platenu robotu. Na slovensko by mali jebnut bombu konecne nech je tu pokoj lebo tu sa cestnou cestou nikam nedostanes
A tak si spríjemňuješ osamelosť a zabíjaš čas písaním nenávistných komentárov, čo? Veď buď chlap aspoň vo svojom vnútri, a nie sa anonymne vygrcať na každú ženu...