Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..

trrrrrt

Tebe uplne sibe????
Ved ty ani nevies, co slovo zlatokopka znamena!!! Pre teba je zlatokopka kazda, ktorej mas kavu zaplatit.

prt

Ano ospravedlnujem sa. Uz ta nebudem osocovat a utocit na teba. Prepac. Mam problem najst si bohateho partnera a z toho prameni moja zatrpknutost.

trp

prt,

preco tu na mna utocis a osocujes ma? Laxmi tu mala nenavistne komentare voci muzom tak jej prispevky zmazali nastastie. Pre ludi, ako si ty a inych ohovaracov nie je na tomto fore miesto.

prt

Za dalsie laskavo prestan spajat vsetky uzivatelky s nou.
Ved ty si nou normalne posadnuty!!!
Stve ta, ze ta dokonalo odhadla.
Problem asi nebude v zenach, ale v tebe.
Pokojne ta moze udat za ohovaranie. Co si robis zbytocne problemy???

trp

prt=Laxmi,

tu su vsetci odbornici na vsetko. Len tu dost ludi urazala bez priciny, tak zas taka fajn az nebola. Skor dost zakomplexovana.

prt

TRP:
Ty co tu ohovaras inych uzivatelov? Odkial ty viez, ze jej preplo?
Prepnuty si tu jedine ty.
Laxmi pomohla mnohym ludom odtialto a je to strasne fajn zena, odbornicka na zdravotne problemy a mnohym pomohla prave mimo tohto fora, kde ju individua ako ty len urazali.
Mail si tu nedavala pre takych ako si ty, to urcite nie :D

trp

Larrah,

aj sa zufalo pokusala dat si mail za meno, ale nikto sa jej asi neozval, no zlatokopky nikto nechce. Tak jej v hlavke preplo trochu.