Ahojte, preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..
preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..
A ziadne jej prispevky nezmazali a ani urcite nema problem najst si bohateho muza :DDD
Tebe uplne sibe????
Ved ty ani nevies, co slovo zlatokopka znamena!!! Pre teba je zlatokopka kazda, ktorej mas kavu zaplatit.
Ano ospravedlnujem sa. Uz ta nebudem osocovat a utocit na teba. Prepac. Mam problem najst si bohateho partnera a z toho prameni moja zatrpknutost.
A tvoje nenavistne komentare voci zenam zmazu kedy???
Ty si normalny???
Vsak TY tu ohovaras a osocujes!!!
prt,
preco tu na mna utocis a osocujes ma? Laxmi tu mala nenavistne komentare voci muzom tak jej prispevky zmazali nastastie. Pre ludi, ako si ty a inych ohovaracov nie je na tomto fore miesto.
Za dalsie laskavo prestan spajat vsetky uzivatelky s nou.
Ved ty si nou normalne posadnuty!!!
Stve ta, ze ta dokonalo odhadla.
Problem asi nebude v zenach, ale v tebe.
Pokojne ta moze udat za ohovaranie. Co si robis zbytocne problemy???
prt=Laxmi,
tu su vsetci odbornici na vsetko. Len tu dost ludi urazala bez priciny, tak zas taka fajn az nebola. Skor dost zakomplexovana.
TRP:
Ty co tu ohovaras inych uzivatelov? Odkial ty viez, ze jej preplo?
Prepnuty si tu jedine ty.
Laxmi pomohla mnohym ludom odtialto a je to strasne fajn zena, odbornicka na zdravotne problemy a mnohym pomohla prave mimo tohto fora, kde ju individua ako ty len urazali.
Mail si tu nedavala pre takych ako si ty, to urcite nie :D
Larrah,
aj sa zufalo pokusala dat si mail za meno, ale nikto sa jej asi neozval, no zlatokopky nikto nechce. Tak jej v hlavke preplo trochu.
Ved jasne , zeny nikdy za nic nemozu chudatka, ved oni ani poriadne nevedia na co to maju .