preco nas zeny zaujima kolko chlap zaraba / ake ma auto / ci ma vlastne byvanie.. (atd. materialne veci) a chlapov na zenach to vobec nezaujima..

wtf

Jediny komu preplo si ty, urazas inych len pre to, ze presne trafili tvoju slabu stranku. Povysujes sa tu a robis zo seba co nie si, kazdemu je jasne, ze v sukromnom zivote si nestastny clovek plny zasti a zavisti, len sa tu strapnujes.

trp

Je rozdiel hladat muza, ktory vie zabezpecit rodinu a muza , ktory bude platit blbosti-kabelky, kozmetiku , oblecenie, vylety... Tych prvych je minimum.
No a ked tie druhe takeho partnera-sponzora nenajdu, tak im z toho prepne, ako tu larve.

bonsoir

Keď čítam túto diskusiu, som rada, že nemám takéto problémy... keďže žiadnu rodinu neplánujem, nepotrebujem si zháňať nikoho, kto by ma "zabezpečil", zarobiť si na seba dokážem aj sama a môžem si dopriať, čo len chcem :) (keďže nemíňam na predražené hovadiny a zbytočnosti ako napr. kočík, plienky, hrkálky, detská výživa a pod., ušetrené peniaze viem použiť rozumnejšie).
Ale len sa tu kľudne hádajte ďalej, je zábava to čítať :)

Ernesto

to naozaj este niekoho prekvapuje, ze chlapi pozeraju na vyzor a zeny na pocit istoty? (dobre zaraba = vie nasu buducu rodinu zabezpecit)

ak by to totiz bolo naopak a chlapi pozerali na to kolko zena zaraba a zeny na to jak chlap vyzera, tak by ludstvo raz dva vymrelo :)

Larrah

Ine styly, normalne pukance si vezmem k tejto teme. Tu sa zislo tolko zaTRPknutych chlapov, ktori zavidia druhym lepsie zivoty, roboty, platy, penisy, auta a zeny, ze az sa mi chce plakat a smiat naraz. Najkrajsie na tom je, ze si tu pise jedna a ta ista osoba sama so sebou z minimalne 3 az 5 nickov, to uz je ine psycho! Zeny nemozu za vase sproste mozgy, ktore nedokazali vystudovat, ani za vase lave ruky, ktore neovladaju ziadne remeslo, ani za vase male penisy, ktore dedite z pokolenia na pokolenie, dokonca ani za to, ze nie ste schopny sa osamostatnit od mamicky z detskej izbicky, vy ubohe existencie, niekto tu dokonale vystihol, ze jedine co viete je online sa vygrcat, ale v reale by ste sa posrali a postali pred nejakou zenou, neschopni blbeckovia :D

christine2

ženy v mojom okolí su v poslednom čase závisle na šperkách a ako to tak sledujem, tak bridlicové šperky najviac :) tým chcem povedať, že muži ich nezaujímaju vobec.