Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Peniaze = šťastný život, kto vraví niečo iné, klame

Príspevok v téme: Peniaze = šťastný život, kto vraví niečo iné, klame
MoneyHungryBitch

Som mladé dievča. Vidím všeličo v mojom okolí. Porovnávanie. Podceňovanie. Pozeranie sa zvrchu. Kedysi som chcela žiť duchovným životom a bolí ma, že chcem zradiť túto svoju stránku, resp. - už sa stalo.

Všetky sladké reči bokom. Ľudia sú hodnotení na základe sociálneho statusu. Peňazí. Vzhľadu (najmä ženy). To vám vie zaručiť nielen šťastný život, ale aj lásku, a kamarátov s ktorými sa môžte baviť, aj ked sú možno falošní, určite narazíte aj na pár pravých.

Otec sa nikdy o nás priliš nezaujimal, vela zarabal, sudili sme sa, nam daval minimum. On si behal pritom po hoteloch s prostitutkami. Celkovo som bola vychovaná k tomu a v živote zažila rad situácií, kedy sa mi potvrdilo, aké je to ťažké, ak ste od niekoho závislí, ked sa na vás pozerajú zvrchu, lebo niečo nemáte, lebo nie ste dostatočne dobrí v niečom ako tí ostatní. Porovnávaní sme boli ako deti vkuse. Ako spoločnosť vždy vyzdvihovala istú skupinu a vypudzovala od seba druhú skupinu.

Ak mi zomrie mama, tak na tomto svete už nebudem mať nikoho, kto ma bude mať rad bezpodmienečne. Len podmienečne. Preto chcem mať to niečo, čo mi tu lásku a šťastie zaručí.

To niečo je dobrý vzhľad. Niekto mal to šťastie, že sa narodil taký, že zapadá do vzorcov dnešného štandardu krásy alebo musí vyvinúť len menšiu časť námahy, aby to dosiahol. Niekto nie a siahne po plastickom chirurgovi, kt. z neho spraví krajšieho = úspešnejšieho, šťastnejšieho, spoločensky viac chceného človeka. Lenže na to treba mať peniaze. Preto sú alfou a omegou šťastia.

Niekto sa namáha celý život a nemá z toho nič. Otročina a zničené zdravie, vzhľad, smrť. A možno aj po smrti nič pekne. Politici sa obyčajným ľudom vysmievajú cez médiá, novinári to píšu naschvál,tiež pre poníženie poctivej práce a výsmech. Sociálne siete slúžia tiež väčšinou na chválenkarstvo, vzbudzovanie závisti a povyšovanie sa. Netvárme sa, že to nevidíme. Že je tu materializmus a kapitalizmus. Netúžim po tom chválenkarstve. Len po záruke šťastného života, láske, priateloch.

Ide o to, že ja tak z výplaty do výplaty nechcem žiť. Nechcem celý život žiť v obmedzeniach, bez lásky, bez kamarátov, bez poriadneho sebavedomia. Študujem, ale čo z toho? Treba mať známosti.

Vonku som považovaná za normálnu babu. Ale to len cez oblečenie. Viem, že ak by som mala väčšia prsia ako A, menší nos, či rovnejšie zuby, bola by som hodnotená oveľa lepšie, bola by som šťasnejšia, úspešnejšia čo sa týka kariéry a mužov a cítila by som sa oveľa oveľa sebavedomejšie a všetko by bolo jednoduchšie. Lenže. To stojí kopu prachov. Dá sa makať, lenže človek si chce aj niečo našetriť a nie všetko vraziť do vzhľadu - veci, kt. niekto dostal zadarmo bez námahy.

Preto som sa rozhodla ísť nemorálnou cestou. Hnusím sa za to sama sebe, ale je to cesta k šťastiu. Rozhodla som sa poskytovať mužom isté služby. Resp. jednému. Aj ked ma vzhľadovo odpudzuje. Spravím to tak, aby sa to nikto nedozvedel. Zradím svoje ja, svoju morálku, hrdosť, nevinnosť, ale je to len môj pud sebazáchovy a túžba po šťastí. Kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť.

Berte to len ako priznanie. Ďakujem spoločnosti za povrchnosť a Bohu a rodičom za telo, kt. nezapadá do štandardov. Verím, že sa to dá napraviť a šťastie takto dosiahnuť. Tí, čo moralizujú len závidia, alebo všetko dostali na tácke a nevedia, aké to je. Howgh.

Opso

Je to nespravodlivé, veľmi nespravodlivé. Čo máme robiť my muži, ktorí sme v rovnakej či podobnej situácií ? Kebyže sa pokúsime o niečo podobné, s vysokou pravdepodobnosťou by sme neuspeli, navyše by sa nám spoločnosť smiala do tvárí. Čiže ženy majú oproti nám obrovskú výhodu, že si peniaze môžu zarobiť takýmto jednoduchým spôsobom. To je voči nám mužom naozaj nespravodlivé. Na druhej strane, nezávidím ti moment, keď po takto prežitých rokoch, pominutej kráse a následne znemožneniu pokračovania v tejto činnosti príde kruté vytriezvenie a budeš sa na seba a svoje telo pozerať do zrkadla...

sklamanazivotom1

A ja ta uplne chapem. Bohuzial je to naozaj aj pravda mozno sa ti bude lepsie zit ako mne. Cely zivot som poctivo pracovala odtrhala si od ust aby som sa postarala o rodinu vzdy som odoprela sebe aby mali deti vsetko co potrebuju a muz tiez. Trpela som v praci 8 hodin denne medzi zenami intrigankami namakala sa .... A vies ako som dopadla? Manzel si nasiel inu na deti som sama.... na svojom zivote bohuzial vidim ze vobec neni pravda to ze vsetko dobre sa ti vrati.... zivot je vyslovene o tom aky si ho spravis doslova ako vies uhravat..Lebo niekedy cestna matka a manzelka dopadne horsie ako ktorakolvek potvora...

mesacnaprincezna

Ja sice zijem uplne inak ako vacsina spolocnosti ale mne je ten vacsiny luto... lebo je to tu sama pretvarka a stale sa na nieco hraju...to je podla teba naozaj stastie? podla mna nie... zila som tak a ked som to zmenila dycha sa mi ovela lepsie...

Alkaaa

Dievca, ty si uplne mimo. Presne taketo osoby ako ty kazia spolocnost. Samozrejme, ze prachy robia vela, ale skus sa vypracovat sama. Ci chces cely zivot trtkat starych chlapov? Nie je pravda, ze na chudobnejsich sa pozera zvrchu. Si velmi hlupa a naivna. Myslis, ze umele cecky zvysia tvoju hodnotu? Nie. Vela stastia k tvojej ceste do pekla :).

mesacnaprincezna

Lenze ty sama si urcujes akym smerom sa tvoj zivot bude uberat. Druhy ludia ta absolutne neriesia a vobec sa na teba nepozeraju tak ako si myslis ze sa pozeraju. To ze sme sa nechali uniest touto dobou a konzumnym sposobom zivota je len a len nasa vina a nasa volba. Mozes zit tak ako sa ti zapaci aj na samote u lesa nemusis zit v pretvarke akej zijes v spolocnosti v ktorej zijes sama si vyberas kam chces patrit. Ja som minuly rok urobila obrovske rozhodnutie. Vymazala som zo svojho zivota ludi ktorych som poznala roky ale nase priatelstva mi nic nedavali nebavila ma ta pretvarka . Nebala som sa urobit krok do neznama bolo mi jedno co o mne hovoria isla som za vnutornym stastim. Zmenila som mesto, ludi vsetko. Zivot mame v rukach len my. Na nikoho sa nemozme vyhovarat.

DebilZbytocny

Citala som len nazov.
Samozrejme ze je to pravda. Niekto tu zas povie ze za peniaze si lasku zdravie atd nekupis. Ale to si nekupis ani ked bohaty niesi a pritom stastny byt mozes. A ked uz sme pri tom zdravi. Je to diskutabilne lebo v podstate za dobré peniaze si mozes dovolit tych najlepsich lekarov po celom svete. Stastie= zacnes si uzivat zivot, ak si milionar prestanes pracovat das peniaze niekam kde sa ti budu vracat mozes chodit k moru zit pokojny zivot. Laska= to nieje o tom ci si chudobny alebo bohaty. Milovaný moze byt kazdy kto sa snazi si niekoho najst. Dokazal to postihnuty, slepy, najtucnejsi,...

Ano, s peniazmi je zivot krajsi to je jasné. Pokial tie peniaze cloveka nezmenia (nezacne byt lakomy,..)