Peniaze = šťastný život, kto vraví niečo iné, klame

Príspevok v téme: Peniaze = šťastný život, kto vraví niečo iné, klame
MoneyHungryBitch

Som mladé dievča. Vidím všeličo v mojom okolí. Porovnávanie. Podceňovanie. Pozeranie sa zvrchu. Kedysi som chcela žiť duchovným životom a bolí ma, že chcem zradiť túto svoju stránku, resp. - už sa stalo.

Všetky sladké reči bokom. Ľudia sú hodnotení na základe sociálneho statusu. Peňazí. Vzhľadu (najmä ženy). To vám vie zaručiť nielen šťastný život, ale aj lásku, a kamarátov s ktorými sa môžte baviť, aj ked sú možno falošní, určite narazíte aj na pár pravých.

Otec sa nikdy o nás priliš nezaujimal, vela zarabal, sudili sme sa, nam daval minimum. On si behal pritom po hoteloch s prostitutkami. Celkovo som bola vychovaná k tomu a v živote zažila rad situácií, kedy sa mi potvrdilo, aké je to ťažké, ak ste od niekoho závislí, ked sa na vás pozerajú zvrchu, lebo niečo nemáte, lebo nie ste dostatočne dobrí v niečom ako tí ostatní. Porovnávaní sme boli ako deti vkuse. Ako spoločnosť vždy vyzdvihovala istú skupinu a vypudzovala od seba druhú skupinu.

Ak mi zomrie mama, tak na tomto svete už nebudem mať nikoho, kto ma bude mať rad bezpodmienečne. Len podmienečne. Preto chcem mať to niečo, čo mi tu lásku a šťastie zaručí.

To niečo je dobrý vzhľad. Niekto mal to šťastie, že sa narodil taký, že zapadá do vzorcov dnešného štandardu krásy alebo musí vyvinúť len menšiu časť námahy, aby to dosiahol. Niekto nie a siahne po plastickom chirurgovi, kt. z neho spraví krajšieho = úspešnejšieho, šťastnejšieho, spoločensky viac chceného človeka. Lenže na to treba mať peniaze. Preto sú alfou a omegou šťastia.

Niekto sa namáha celý život a nemá z toho nič. Otročina a zničené zdravie, vzhľad, smrť. A možno aj po smrti nič pekne. Politici sa obyčajným ľudom vysmievajú cez médiá, novinári to píšu naschvál,tiež pre poníženie poctivej práce a výsmech. Sociálne siete slúžia tiež väčšinou na chválenkarstvo, vzbudzovanie závisti a povyšovanie sa. Netvárme sa, že to nevidíme. Že je tu materializmus a kapitalizmus. Netúžim po tom chválenkarstve. Len po záruke šťastného života, láske, priateloch.

Ide o to, že ja tak z výplaty do výplaty nechcem žiť. Nechcem celý život žiť v obmedzeniach, bez lásky, bez kamarátov, bez poriadneho sebavedomia. Študujem, ale čo z toho? Treba mať známosti.

Vonku som považovaná za normálnu babu. Ale to len cez oblečenie. Viem, že ak by som mala väčšia prsia ako A, menší nos, či rovnejšie zuby, bola by som hodnotená oveľa lepšie, bola by som šťasnejšia, úspešnejšia čo sa týka kariéry a mužov a cítila by som sa oveľa oveľa sebavedomejšie a všetko by bolo jednoduchšie. Lenže. To stojí kopu prachov. Dá sa makať, lenže človek si chce aj niečo našetriť a nie všetko vraziť do vzhľadu - veci, kt. niekto dostal zadarmo bez námahy.

Preto som sa rozhodla ísť nemorálnou cestou. Hnusím sa za to sama sebe, ale je to cesta k šťastiu. Rozhodla som sa poskytovať mužom isté služby. Resp. jednému. Aj ked ma vzhľadovo odpudzuje. Spravím to tak, aby sa to nikto nedozvedel. Zradím svoje ja, svoju morálku, hrdosť, nevinnosť, ale je to len môj pud sebazáchovy a túžba po šťastí. Kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť.

Berte to len ako priznanie. Ďakujem spoločnosti za povrchnosť a Bohu a rodičom za telo, kt. nezapadá do štandardov. Verím, že sa to dá napraviť a šťastie takto dosiahnuť. Tí, čo moralizujú len závidia, alebo všetko dostali na tácke a nevedia, aké to je. Howgh.

fikifiki

Tebe nie je co zavidiet len ty o tom este nevies. Skor ta lutujem.
A to uz preco by si to muzi nemohli dovolit?
Tvoja mama by sa za teba hanbila, ze aku ku... vychovala. Od ust si odtrhala aby si za peniaze trtkala?

MoneyHungryBitch

fikifiki: nezavid, chápem, že si chlap, a že ty si toto nemôžeš dovoliť...Ale na mojom mieste by si urobil to isté, ver mi. Nemá pohl. choroby. A nebudem s ním mať klasický sex. Existuju aj ine veci. Je to dobrý, rešpektujúci, ibaže neatraktívny muž.

MoneyHungryBitch

sklamanazivotom1: Ty si presne ako moja mama. Ona by si zaslúžila všetko na svete. Lebo sa pre deti, pre vieru, pre nás vo všetkom obetovala. A kolko ma zdravotných problemov, bola by som rada, keby už nemusela chodiť do práce, už teraz má toho dosť. Uplny opak otca. Kto je krajší ako moja mama, ktorá ma lubi taku aka som, ktorá mi dala všetko, ktorá odoprela sebe a dala deťom? Aspoň sa za seba nemusíš hanbiť. Kebyže najdem poriadnu pracu po škole znesiem jej aj modré z neba za to. Nikdy jej nezabudnem, že bola tu pre mňa ako jediná a že ma jediná mala skutočne rada.

fikifiki

Takze kunda ti zarobi na zvysok tela.
Prirataj k tomu este liecbu u psychiatra a dozivotnu liecbu na pohlavne choroby.
Chlap, ktory ti za to bude platit, ta bude mat ako handru. Vies, ake praktiky ma rad? Sado-maso, anal, skrtenie. Kludne mozes prist aj o zivot. Potom ti tie prachy budu nanic. Hlavne, ze budes mat zubky, nostek, kozicky.
Nemas sebeuctu a nikdy ju mat nebudes, ani s plastikami a peniazmi.
Normalna zenska si sama seba vazi, aj s chybami a netrtka za peniaze ani keby nemala, co zrat.

MoneyHungryBitch

Peniaze sú zárukou šťastia. Vidím to na každom kroku. A čo sa týka tých plastík: nebudem priveľmi zasahovať do svojho tela. Chcem prsia, ale také primerané k môjmu telu, nie bomby. Pery mám plné od prírody a kebyže mam uzke, nikdy si ich nenecham napichať, tie ženske potom vyzerajú ako káčer. Čo sa týka pier, myslím si, že každému sa hodia presne také, aké má. Čo sa týka nosa: to zvažujem či áno alebo nie. Mám na ňom taký ten miernejši hrb či ako sa to povie a to by som si chcela dať odstrániť. Čo sa týka zubov, mala som už kedysi strojček, ale vdaka 8čkam + miernemu predkusu ho potrebujem znovu. Vdaka tomu predkusu mam vlastne aj poruchu celustno-spankoveho klbu, na noc musim nosiť dlahu, pri každom jedeni, žuvani citim ako mi puka v sánke, je to neprijemne a je to kvoli zlemu usporiadaniu zubov v ustach. Takže je to nielen esteticky, ale aj zdravotný problém. A strojček pre dospelých (kedze ho potrebujem na obe zuboradia) stoji 2000€. A plastika nosa a prs tiež nie je lacna zaležitosť.

ssms

Velmi sa mylis. Ludia su prave preto nestatsni, lebo si myslia, ze peniaze su zarukov stastia. Mozno to raz pochopis a potom zistis, aky boli vsetci, co si myslia to co ty hlupi.

MoneyHungryBitch

Ďakujem za reakcie. Iba chcem objasniť. Študujem, brigádujem a budem si na seba normálne zarábať. (na bývanie, jedlo, ošatenie). Popritom chcem robiť toto, kým si svoje telo neopravím do ako takého štandardu --> z toho nemorálneho pôjdu peniaze len na skrášlovanie môjho ja. Ak to dosiahnem, prestanem s tým a budem len normálne pracovať. Nebude to so starcami ako tu jedna písala. S jedným konkr. mužom, ktorý ma velmi chce, má 30, je bohatý, ale nie je vôbec atraktívny. Ale je ku mne dobrý.

Sadl

Dá sa byť úspešnou aj bez rozťahovania nôh, ale to je pre dnešné slečny ťažká záležitosť :-). Tak radšej sú handrami.