Peniaze = šťastný život, kto vraví niečo iné, klame

Príspevok v téme: Peniaze = šťastný život, kto vraví niečo iné, klame
MoneyHungryBitch

Som mladé dievča. Vidím všeličo v mojom okolí. Porovnávanie. Podceňovanie. Pozeranie sa zvrchu. Kedysi som chcela žiť duchovným životom a bolí ma, že chcem zradiť túto svoju stránku, resp. - už sa stalo.

Všetky sladké reči bokom. Ľudia sú hodnotení na základe sociálneho statusu. Peňazí. Vzhľadu (najmä ženy). To vám vie zaručiť nielen šťastný život, ale aj lásku, a kamarátov s ktorými sa môžte baviť, aj ked sú možno falošní, určite narazíte aj na pár pravých.

Otec sa nikdy o nás priliš nezaujimal, vela zarabal, sudili sme sa, nam daval minimum. On si behal pritom po hoteloch s prostitutkami. Celkovo som bola vychovaná k tomu a v živote zažila rad situácií, kedy sa mi potvrdilo, aké je to ťažké, ak ste od niekoho závislí, ked sa na vás pozerajú zvrchu, lebo niečo nemáte, lebo nie ste dostatočne dobrí v niečom ako tí ostatní. Porovnávaní sme boli ako deti vkuse. Ako spoločnosť vždy vyzdvihovala istú skupinu a vypudzovala od seba druhú skupinu.

Ak mi zomrie mama, tak na tomto svete už nebudem mať nikoho, kto ma bude mať rad bezpodmienečne. Len podmienečne. Preto chcem mať to niečo, čo mi tu lásku a šťastie zaručí.

To niečo je dobrý vzhľad. Niekto mal to šťastie, že sa narodil taký, že zapadá do vzorcov dnešného štandardu krásy alebo musí vyvinúť len menšiu časť námahy, aby to dosiahol. Niekto nie a siahne po plastickom chirurgovi, kt. z neho spraví krajšieho = úspešnejšieho, šťastnejšieho, spoločensky viac chceného človeka. Lenže na to treba mať peniaze. Preto sú alfou a omegou šťastia.

Niekto sa namáha celý život a nemá z toho nič. Otročina a zničené zdravie, vzhľad, smrť. A možno aj po smrti nič pekne. Politici sa obyčajným ľudom vysmievajú cez médiá, novinári to píšu naschvál,tiež pre poníženie poctivej práce a výsmech. Sociálne siete slúžia tiež väčšinou na chválenkarstvo, vzbudzovanie závisti a povyšovanie sa. Netvárme sa, že to nevidíme. Že je tu materializmus a kapitalizmus. Netúžim po tom chválenkarstve. Len po záruke šťastného života, láske, priateloch.

Ide o to, že ja tak z výplaty do výplaty nechcem žiť. Nechcem celý život žiť v obmedzeniach, bez lásky, bez kamarátov, bez poriadneho sebavedomia. Študujem, ale čo z toho? Treba mať známosti.

Vonku som považovaná za normálnu babu. Ale to len cez oblečenie. Viem, že ak by som mala väčšia prsia ako A, menší nos, či rovnejšie zuby, bola by som hodnotená oveľa lepšie, bola by som šťasnejšia, úspešnejšia čo sa týka kariéry a mužov a cítila by som sa oveľa oveľa sebavedomejšie a všetko by bolo jednoduchšie. Lenže. To stojí kopu prachov. Dá sa makať, lenže človek si chce aj niečo našetriť a nie všetko vraziť do vzhľadu - veci, kt. niekto dostal zadarmo bez námahy.

Preto som sa rozhodla ísť nemorálnou cestou. Hnusím sa za to sama sebe, ale je to cesta k šťastiu. Rozhodla som sa poskytovať mužom isté služby. Resp. jednému. Aj ked ma vzhľadovo odpudzuje. Spravím to tak, aby sa to nikto nedozvedel. Zradím svoje ja, svoju morálku, hrdosť, nevinnosť, ale je to len môj pud sebazáchovy a túžba po šťastí. Kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť.

Berte to len ako priznanie. Ďakujem spoločnosti za povrchnosť a Bohu a rodičom za telo, kt. nezapadá do štandardov. Verím, že sa to dá napraviť a šťastie takto dosiahnuť. Tí, čo moralizujú len závidia, alebo všetko dostali na tácke a nevedia, aké to je. Howgh.

fikifiki

Prostitucia je tu protizakonna.
Este povedz, ze si ho spoznala na pokeci.
Kozy stoja tusim tak 25 tisic. To co za uchylactinu od teba chce, ze ti tolko zaplati? O com dost pochybujem.
Hladas si presne rovnaky typ ako tvoj otec. Starych uchylov, co ta len vyuziju.
A co chces robit v tej firme s pedagogickou??? To si myslis, ze ti budu stacit umele kozy? :D

Opso

Také niečo sa nedá ničím ospravedlniť. Si štetka a tou aj ostaneš, nikto ťa nebude brať vážne. Btw, tým, že si sa s tým rozhodla pochváliť sem na fórum, už nemusí platiť to, že sa to nikto nedozvie. Pre vedenie stránky je viditeľná tvoja IP adresa, na základe ktorej by ťa prakticky mohli identifikovať...

Hracc

jeeej, to je take zlate a milo naivne, ze chces byt nezavisla od chlapa v zivote a popritom tahat od chlapa peniaze :-) a este ta predstava, ze od chlapa, ktory si kupuje zeny za peniaze, ocakavat vacsi zarobok. Jooj, taky ti par krat zaplati a pojde za dalsou. Uvazuj aspon trocha realne nad tym prosim ta a pochopis o com je zivot...

MoneyHungryBitch

Som schopná si zarobiť na živobytie a postarať sa o seba. Ale nie na tie brutálne drahé estetické zákroky. Heh, ty si ešte len stredoškolák, no chcem vidieť, či budeš mať v živote len 1 sex. partnerku a či budeš mať sex len so ženami čo neskonale miluješ, alebo budeš ho mať s ktoroukolvek ktora sa ti bude pačiť a da ti.

fiki: Neviem či budem učka. Skôr v nejakej firme. Možno ano, možno nie. Keby aj. Čo učka nema pravo sa citit dobre? Nema pravo sa skrašlovať? Ty to nechápeš. Chlap, kt. milujem a nie je fyzicky krasny NIE JE ten, s kt. mienim mať to...niečo. Chlap, kt. milujem, nevie čo k nemu citim. Zatial sme len kamarati. Citil by sa ako pedofil, ak by som mu to povedala.

fikifiki

Dievcatko zas dobre sa ucit na pedagogickej az taky problem nie je.
Hej vsetci ti tu vsetko zavidia.
Mimochodom ty si na to sama nezarobis. Tie peniaze zarobi ten chlap a tebe ich da.
Mas to v hlavicke popletene.

fikifiki

A to uz naco budu ucke umele kozy????
A on ta chce trtkat uz teraz, alebo po tych plastikach, lebo potom nic co tvrdis a pouzivas ako dovody nema zmysel.
Je dobry a chce ti zato platit? Lubis ho, ale nechas si zato platit?

Opso

Ja som stredoškolák, fakulta príde neskôr. A jediná chudera si tu ty, keďže si neschopná zarobiť si prachy poctivou prácou, ale radšej sa kurvíš.

MoneyHungryBitch

opso: spodina si ty, pochybujem že ty si mal za život len 1 sex. partnerku, takže ak si mal viac, si kurevnik :) ktory si ešte potrebuje vybijať mindraky na ženach na anonymnych forach :) dosť smutne, nemysliš? čo závidíš, že ja sa dobre učím a teba by na žiadnu fakultu neprijali? chudačik