Peniaze = šťastný život, kto vraví niečo iné, klame

Príspevok v téme: Peniaze = šťastný život, kto vraví niečo iné, klame
MoneyHungryBitch

Som mladé dievča. Vidím všeličo v mojom okolí. Porovnávanie. Podceňovanie. Pozeranie sa zvrchu. Kedysi som chcela žiť duchovným životom a bolí ma, že chcem zradiť túto svoju stránku, resp. - už sa stalo.

Všetky sladké reči bokom. Ľudia sú hodnotení na základe sociálneho statusu. Peňazí. Vzhľadu (najmä ženy). To vám vie zaručiť nielen šťastný život, ale aj lásku, a kamarátov s ktorými sa môžte baviť, aj ked sú možno falošní, určite narazíte aj na pár pravých.

Otec sa nikdy o nás priliš nezaujimal, vela zarabal, sudili sme sa, nam daval minimum. On si behal pritom po hoteloch s prostitutkami. Celkovo som bola vychovaná k tomu a v živote zažila rad situácií, kedy sa mi potvrdilo, aké je to ťažké, ak ste od niekoho závislí, ked sa na vás pozerajú zvrchu, lebo niečo nemáte, lebo nie ste dostatočne dobrí v niečom ako tí ostatní. Porovnávaní sme boli ako deti vkuse. Ako spoločnosť vždy vyzdvihovala istú skupinu a vypudzovala od seba druhú skupinu.

Ak mi zomrie mama, tak na tomto svete už nebudem mať nikoho, kto ma bude mať rad bezpodmienečne. Len podmienečne. Preto chcem mať to niečo, čo mi tu lásku a šťastie zaručí.

To niečo je dobrý vzhľad. Niekto mal to šťastie, že sa narodil taký, že zapadá do vzorcov dnešného štandardu krásy alebo musí vyvinúť len menšiu časť námahy, aby to dosiahol. Niekto nie a siahne po plastickom chirurgovi, kt. z neho spraví krajšieho = úspešnejšieho, šťastnejšieho, spoločensky viac chceného človeka. Lenže na to treba mať peniaze. Preto sú alfou a omegou šťastia.

Niekto sa namáha celý život a nemá z toho nič. Otročina a zničené zdravie, vzhľad, smrť. A možno aj po smrti nič pekne. Politici sa obyčajným ľudom vysmievajú cez médiá, novinári to píšu naschvál,tiež pre poníženie poctivej práce a výsmech. Sociálne siete slúžia tiež väčšinou na chválenkarstvo, vzbudzovanie závisti a povyšovanie sa. Netvárme sa, že to nevidíme. Že je tu materializmus a kapitalizmus. Netúžim po tom chválenkarstve. Len po záruke šťastného života, láske, priateloch.

Ide o to, že ja tak z výplaty do výplaty nechcem žiť. Nechcem celý život žiť v obmedzeniach, bez lásky, bez kamarátov, bez poriadneho sebavedomia. Študujem, ale čo z toho? Treba mať známosti.

Vonku som považovaná za normálnu babu. Ale to len cez oblečenie. Viem, že ak by som mala väčšia prsia ako A, menší nos, či rovnejšie zuby, bola by som hodnotená oveľa lepšie, bola by som šťasnejšia, úspešnejšia čo sa týka kariéry a mužov a cítila by som sa oveľa oveľa sebavedomejšie a všetko by bolo jednoduchšie. Lenže. To stojí kopu prachov. Dá sa makať, lenže človek si chce aj niečo našetriť a nie všetko vraziť do vzhľadu - veci, kt. niekto dostal zadarmo bez námahy.

Preto som sa rozhodla ísť nemorálnou cestou. Hnusím sa za to sama sebe, ale je to cesta k šťastiu. Rozhodla som sa poskytovať mužom isté služby. Resp. jednému. Aj ked ma vzhľadovo odpudzuje. Spravím to tak, aby sa to nikto nedozvedel. Zradím svoje ja, svoju morálku, hrdosť, nevinnosť, ale je to len môj pud sebazáchovy a túžba po šťastí. Kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť.

Berte to len ako priznanie. Ďakujem spoločnosti za povrchnosť a Bohu a rodičom za telo, kt. nezapadá do štandardov. Verím, že sa to dá napraviť a šťastie takto dosiahnuť. Tí, čo moralizujú len závidia, alebo všetko dostali na tácke a nevedia, aké to je. Howgh.

hela hela

Tveetie, tato dievcinka si ublizi aj ked na to pojde rukou, ci inym ustrojom, nechcem byt nechutna. Toto dievca, cize Money, nie je ta, co vsetko hodi z pleca na plece.... Nech to urobi akoukolvek formou ale za peniaze ... si len ublizi. Su zeny, ktorym ani brvou nehne, ak mali za noc 3 muzov. A za dalsiu noc dalsich 3. Money je zamilovana a len sa odhodlava urobit cosi taketo za peniaze. Ibaze to bude prakticky z lasky.
Money, tak to urob z lasky a bez penez...
Prsia Ti po prvom tehu narastu same a v 22 to riesit? Co si sisi?
Dobre, do zubov by som investovala, na to si nasetris, predpokladam, ze v 22 mas plny chrup a mozno nieco v ustach krive, ale zdrave..nech ta teda zuby stoja 1000 e a /to som navysila /. Na to nepotrebujes robit nic rukou ... Na to si za 3 mesiace zarobis.
Teba podla mna trapi nestastna laska.... Tiez som bola na starsich. A vzala som si rovestnika. Vdaka panu Bohu. Kamaratka si vzala o 15 r starsieho a ten teraz sedi s fajkou a pivom a pivnym bruchom na riti. Jeho deti ju nenavidia a ju obhana spoluziak z vysky.
Ten uzasny pan predsa nezomiera, je tu, zije, dopraj mu to. Asi ma zenu a deti. Ale milovat ho predsa mozes nekonecne dlho. Co je viac?
Chybal ti tato, preto hladas ocka, ale Money... to Ti za to nestoji.
Studujes pedagoga,tak asi Ta to bavilo. Ak nie, mozes robit co len chces.... Mozes ist do Ciny, do Australie, do Kambodze kosit lekvar :). ..

grckagrc

Ak je pre teba rozumnejsie vrazat svoje peniaze do rozheganej kraksni, na ktorej vsetci jazdia ako chcu, prosim.
Udrzba je narocnejsia a nakladnejsia, nehovoriac o tom pocite.

grckagrc

:)) si predstav. A to si si vymyslela teraz, lebo ty vidis ksicht a zivot inych cez internet? Si dobra, vazne :))

No skus dat este nejake argymenty, lebo ti to do tvojej sprostej hlavicky nejde, preco by chlap nemal chciet lacne, ci drahe stetky.

Tiezmlady

V dnešnej dobe je oveľa rozumnejšie si kúpiť spoločníčku než sa snažiť o nejakú ženu utrácať za ňu svoje peniaze s presvedčením že to nie je kurva.

nemasnato

grkagrc takých žebrákov ako si ty by ani do bordelu nevpustili po prvé na to nemáš po druhé si buzerant a navždy ostaneš a po tretie keby ťa zbadali tvoj retardovaný xicht už vo dverách by sa vyzvracali taže tak žebrák...

TiezMlada

Ja to poviem takto. Nechat si platit za sexualne sluzby je v istom zmysle lakava vec. Su to lahko zarobene peniaze. ALE vedomie, ze ten dom, v ktorom byvam/to tricko, ktore som si kupila/tie prsia, ktore som si dala spravit/....... je vdaka tomu, ze som predala svoje telo, znicila svoju hrdost... toto vedomie by ma vnutorne zabilo, znicilo by ma to... a presne z tohto dovodu by som nikdy nic take nedokazala robit. Chcem sa pri pohlade do zrkadla na seba usmievat (aj keby tam mam vidiet vacsi nos, ktory napr. ja mam) a nie grcat.
Ak to ty citis inak, je to tvoja vec. Ale pre mna je to hm prepac, ale fakt hnus.

grckagrc

Si stetka, budes stetka a stetkou navzdy aj zostanes. Raz sa mozno zamilujes, budes chciet rodinu, ale svojej minulosti sa nikdy nezbavis.

Ano, som chlap, nie, nie som zakomplexovany, v zivote som nemal sex bez lasky a nebol v bordeli a ani nepojdem. To keby si zas zacala plut, ze niekto nema rad stetky.
Ked chces byt stetka, musis mat na to aj povahu, ty na to nemas. Inak by si sem nepisala. Ty chces len vsetko, hned a zadarmo. Ziadna praca vo firme, zarabanie si sama na seba nebude.
Raz zacnes robit stetku, stane sa z teba stetka a stetkou uz navzdy zostanes.
A ze jej nehrozia pohlavne choroby? :D myslis, ze si prva a budes jedina, ktorej ten chlap za sex zaplatil/zaplati ?
Si naozaj velmi naivna.

Rob si co chces, ale neurazaj tu ludi,ktori s tym nesuhlasia. Co si myslis, ze budu z teba vsetci paf, ked budes stetka?
Musis sa zmierit s opovrhnutim a to ty nedokazes.

Tomas12345

(Kedysi som chcela žiť duchovným životom a bolí ma, že chcem zradiť túto svoju stránku, resp. - už sa stalo.)

Myslím ze tato veta hovorí a vystihuje tvoj problém úplne. Kebyze sa rozhodnes pre zitie duchovného zivota a nastavila by si si vo svojom živote Boha ako hlavnu zivotnu prioritu tak ver tomu že by si nebola nestastna kvoli tomu ze zijes od vyplaty k vyplate a ze sa ty v zivote v istych veciach nedari ze nie si pekna atd, kedze viera v Boha by ti uplne stacila ku stastiu.

Zober si niektorych knazov/ fararov a ludi pre ktorych sa viera stala tým najdolezitejsim, títo ludia su stastni lebo ich silná viera ich natolko robi stastnymi ze nic viac ku stastiu nepotrebuju. Castokrát aj rôzny mnísi/mníšky ziju v chudobe ale sú stastni .

A mimochodom naozaj si myslis ze ludia ktori sa maju materialne dobre a ziju si ako keby sa zivot nikdy nemal skoncit sa maju dobre ? Co azda si tie peniaze zoberú na druhy svet ? Zivot neni vecny, a nema zmysel hladat svoj zmysel zivota v materialnych veciach ale skor v tych duchovnych :)

MudreCitaty

Sex za peniaze a sex bez lásky a bez zaplatenie je to isté. V oboch prípadoch chýba láska. To ze niekto spí s niekym za prachy nieje nic zlé pretoze ten chlap s tým že jej zaplatí suhlasil. Myslim teraz vseobecne. On s tym suhlasil ona mu tie prachy neukradla z penazenky. Tak bud chlapi prestante platit babam za.sex a najdite si vztahy alebo taky sex kde to bude zadarmo a nie sa tu potom stazujte ake sú tu kurvy :) ked ich sami platíte lebo nevydrzite bez zasunutia ani deň