susicka ovocia

denanusa

Vandula nájde, ja mám a teda všetko, čo sa dá do nej dávame sušiť a nie je lepšia sladkosť ako ovocné kože alebo sušené jabĺčka, ale tie dávam momentálne aj so šupkou, kedysi som ich aj šupala, ale teraz už nie a mám pocit, že chutia ešte lepšie :)

vandula

keď už je tá susička doma, aj keby bola kupovaná kvôli bylinkám, tak si myslím, že nájde isto aj širšie využitie.

marrae

Nikma tak treba pozerat ake su tie velke dierky na tych platoch, niektore maju vacsie medzierky, niektore mensie, treba pozriet ked budes susicku vyberat, ze co by ti bolo najlepsie, ak to chces teda primarne kvoli bylinkam.

nikma

tak to potom aj pri suseni byliniek sa moze pouzit ten papier na pecenie, nie? lebo tie maju tiez tie kvietky take drobne niektore.

frajtinka

dandiena no ved to ano, toho sa nebojim, ze by to nepresusilo. len ze ci to nepopada cez tie medzierky, ak je to take drobnejsie. ked spominas to odstavovanie, tak na to mas tiez nejaky robot alebo len tak rucne zvyknes?

dandiena

To je na tebe ako to chceš...do sušičky je jedno ako to dáš...ja veľakrát len odšťavím a potom tak to dám, celú tú polku sušiť...lebo tam ten vzduch prúdi dobre...tam to preschne...

frajtinka

dandiena a ten citron, tu koru struhas ci nejake vacsie kusy davas susit? a len tak na tie "platy" to ukladas ci tam davas papier na pecenie alebo nieco ine?

dandiena

To potom už tak nepreschne...niekedy dostávam od kamarátky pár domácich citrónov a z tých som si kôru aj ja dávala sušiť a potom som si to odkladala a používala do koláčov...ale tiež sa mi veľakrát stalo, že to nebolo dosť dobre preschnuté a to splesnelo a šlo do koša...

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.