susicka ovocia

nikma

nie je to nic takeho, co by ta malo zruinovat, ved nebudes susit ovocie kazdy jeden den. my ju mame uz nejaky ten cas a teraz som aj nasim kupovala susicku ovocia pod stromcek, tak hadam sa potesia

adellline

musim povedat, ze tiez po nej tuzim, len sa nevieme nejak s manzelom dohodnut. teraz ked slo vsetko tak hore a on sa dost boji elektriny, tak mi vravi, ze to bude len dalsi zrut... ozaj to minie az tolko ze by to bolo citelne?

dandiena

Všehovšudy by som povedala, že je to dobrá značka za primerané ceny. Proste to čo človek očakáva aj dostane

denanusa

Miacha podľa mňa spotreba elektriny, nastavenie teploty a cena, to sú tri veci ktoré by boli pre mňa akože podstatné.
Sencor má dobré sušičky, ktoré sa aj jednoducho ovládajú. Ja teraz mám akurát zapnutú, lebo chcem si pomaranče nasušiť, čo budeme si dávať aj do punču, ale aj na stromček.

suchanka

tak ako pocujes ju, ze susi, ale uz teraz su take, ze to nie je ziadny rusivy extrem. no vhodne je zvazit velkost, teda pocet poschodi a potom je podla mna fajn, ak si vies nadstait teplotu - ze tam je iste rozhranie- lebo predsa len kazda potravina ma inu potrebnu teplotu na susenie, aby sa neznehodnotila

miacha

SUCHANKA

Aj treba na niečo špeciálne pozerať pri výbere sušičky? Sú nejaké rozdiely medzi značkami? Nie sú hlučné keď sa ovocie suší?

mantika

aj kiwi a taketo? to som po pravde este taketo exoticke ovocie neskusala susit, ale teda mohli by sme vyskusat, akurat teda pomarance som uz, lebo tie si chcem dat aj na stromcek a aj do svietnika, aj na adventny, tak to musim mat pripravene :)

suchanka

To fakt? Tak to ti odporúčam, aby si ich vyskúšal, sú fantastické. My si ich takto na zimu sušievame dosť často. A tak isto napríklad aj kiwi, pomaranče alebo banány

richsasa

jasne, ved to sa tak bezne robi, ved to uz nie je ako kedysi, ked sa na roznych sietkach susilo, dnes je to uz uplne o inom, to je dobre aj napriklad na jablka, my sme to kvoli tomu brali svokrovcom, je to dobra vec, mat to doma :)

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.