Mate doma susicku ovocia? Ak ano aku a ako susi ovocie. dakujem
susicka ovocia
čokoľvek do toho dáš, to usušíš, ale teda ako chutí taká sušená zelenina to si neviem ani predstaviť, aj keď v obchode som už videla rôzne také akoby sušené zeleninové čipsy, ale doma mi ešte nenapadlo si to robiť, ale to môže byť dobrý nápad :)
tiež sa pohrávam s tou myšlienkou, že by bolo fajn, ak by sme niečo také mali doma. chcela by som sa ale opýtať, či sa v takej vecičke dá sušiť aj zelenina?
A na internete ste neskúšali pozerať? Veď teraz sa dá spraviť prieskum aj z domu a objednáš si, nemusíš ani nikam chodiť? čo by si tak chcela najčastejšie sušiť?
VANDULA
Ale šak to je dobré, niekde s tým sušením treba začať nie? My od novembra pozeráme akú by sme kúpili a ešte sme sa k tomu "nedokopali". Nemáme kedy s mužom ísť spolu po obchodoch aby sme si vybrali.
Tento rok ma moc potešil ježiško keďže ma vypočul a kooonečne aj mne priniesol takúto sušičku na ovocie. Moc sa z toho teším, no priznám sa, že zatiaľ som sušila len jabĺčka a pomaranče
my sme napriklad susili uz aj kivi, mandarinky, banany a mango. podla mna sa da takto ususit vsetko a je lepsie chrumkat si ususene ovocie ako napriklad nejake chipsy a podobne
...ja mám rada napríklad nasušené aj pomaranče, tento rok sme dávali aj na stromček a to krásne aj doma rozvonia, takže ozaj sušička sa dá využiť rôzne a počas celého roka..
ale veď to nebudeš sušiť nonstop, to sa nemusíš báť a sušíš len keď je obdobie napríklad húb a tak, čiže to nie je také, žeby si to nejako pocítila akože na spotrebe, že by ste viacej platili, to sa nemusíš zase obávať :)
nie je to nic takeho, co by ta malo zruinovat, ved nebudes susit ovocie kazdy jeden den. my ju mame uz nejaky ten cas a teraz som aj nasim kupovala susicku ovocia pod stromcek, tak hadam sa potesia
musim povedat, ze tiez po nej tuzim, len sa nevieme nejak s manzelom dohodnut. teraz ked slo vsetko tak hore a on sa dost boji elektriny, tak mi vravi, ze to bude len dalsi zrut... ozaj to minie az tolko ze by to bolo citelne?