Mate doma susicku ovocia? Ak ano aku a ako susi ovocie. dakujem
susicka ovocia
Na čo sa zamerať pri výbere sušičky? Chcela by som ju aj na ovocie, aj na hríbiky, lebo na tie môj muž rád chodí a teda zatiaľ sme sušili na starej sieťke, čo sme mali na balkóne, ale na tú sa veľa toho nezmestí, tak budeme musieť niečo takéto kúpiť, len neviem akú značku, do akej sumy a tak podobne, viete mi poradiť niečo?
ja mam susicku wartmann z oceli, je ticha susi rovnomerne, uz by som plastovu nekupovala, je v rovnakej cene
yden je dobra volba,tiez ju mame, susi rovnomerne, oplatilo sa zainvestovat
excalibur mam aj ja a som tiez spokojna, nic neplesnivie po par dnoch ako z tych lacnejsich
ja mam excalibur a som spokojna, su tri velkosti takze si mozes vybrat ake mnozstvo planujes susit, je aj cenovo dostupna
my mame infracervenu susicku yden, je ticha ma viac nastaveni, a ovocie nam vydrzi dlhsie, vobec nechyta pliesen, na sk som ju nasla iba tu vitarian .sk
Užitočné rady a tipy pri používaní a výbere sušičky na ovocie: www.topdomacnost.sk
Mám zn. Professor SP2003 asi 15 rokov,má 5 roštov,usuší,bylinky,hríby,krížaly,som spokojný,kupovaná v Penny market,nebola drahá.Myslím, že je zbytočné kupovať s rôznymi vymoženosťami a preplácať ju.