susicka ovocia

kamilla

tiež sme mali aj takýto návod, že čo by sa ako malo sušiť, ale nebolo tam úplne všetko spomenuté, tak niektoré veci som si musela potom dohľadať.

frajtinka

to uz asi byva sucast kazdeho balenia. vsak to mas ako aj pri pracke alebo umyvacke, tiez mas v navode rozpisane programy a ze kedy ktory je dobry pouzivat.

bozinka55

vies si vsetko uz najst na nete, ze co sa ako dlho susi a tiez na akej teplote, lebo niektore veci sa na nizsej ale samozrejme, ze potom aj dlhsie, dobre je ked mas k susicke aj taky akoby navod a tam to tiez byva, ja to k nasej mam :)

Allie1

Nikma každé ovocie podľa mňa musíš dlhšie sušiť ako napríklad bylinky. To si vieš aj vyhľadať, že čo treba ako dlho sušiť. Ale zase nie je dobré ani keď sa to prešvihne, aby sa ti napríklad bylinky potom nerozpadli na prach.

nikma

tym jahodam to netrva dlho, kym sa tak poriadne ususia? predsa len mi pridu take viac stavnate, ze kym sa cele presusia, tak to musi asi aj trvat.

mantika

dasulienka toto ma tolko moznosti, ze ozaj mozes popustit uzdu fantazii, my napriklad aj jahody, aj teraz ked kupim a ze ich nejeme, ze nemame chut, tak ich nakrajam a dam ususit, mame to radi aj tak aj tak :)

dasulienka98

ja mam praveze opacny pocit. ze ju nevyuzivame az tak, ako by som chcela. date mi nejake tipy, ze co tak zvyknete este susievat?

suchanka

Denanusa a potom to krájaš či robíš aj také tie roličky z toho, čo sa dajú aj kúpiť? No mňam, jahody a banán, to musí byť dobrá kombinácia. Ja plánujem slivky s jablkami skúsiť.

denanusa

Kamilla tohto názoru som aj ja, ale môjmu drahému to nejako vadilo, ten má rád ošúpané, ale je s tým raz toľko roboty, tak proste som s tým prestala, keď chce také, tak nech si ich pošúpa. U nás veru sušička, čo mám od Sencoru dostáva zabrať, ani som nečakala, že ju až tak budeme využívať, fakt na kadečo :D
Normálne len rozmixujem ovocie ktoré chcem, buď jahody s banánom alebo čokoľvek iné a natriem to na papier na pečenie a dám do sušičky. To je celá veda. Nič viac :)

suchanka

Denanusa keď robíš tie ovocné kože, tak tam je aký postup? Len sa ovocie rozmixuje, rozotrie na papier a dá sa sušiť? Či ešte niečo pridávaš do tej zmesy?

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.