Mate doma susicku ovocia? Ak ano aku a ako susi ovocie. dakujem
susicka ovocia
Co sa tyka tej samotnej susicky, kolko tak trva ten program susenia. Je to ako by som povedala zrut elektriny, alebo je spotreba v pohode?
Tak to teda idem hned kuknut? Vratia ti to z hocijakej ceny alebo proste musis nakupit nad nejaku hodnotu?
Tuto znacku maju v kazdom elektre, co som videla, ale teda ja napriklad rada v Planeu nakupujem, lebo maju dobre ceny a odo dnes maju, ze ti vratia 10% spat z nakupu, lebo chceme kupovat kavovar rodicom na chalupu, tak som striehla :)
Super, moc ti dakujem. Vyzera fajn ani nie moc velko a pritom ma dost tych priehradiek. Ty ju teda mas, ak som spravne pochopila a kupovala si ju kde prosim ta?
Vies co, myslela som tak nejak oklo 5é max 70 € , ze by to mohlo byt akurat. Hej hej myslela som watty, lebo v tomti poviem pravdu, ze sa nevyznam kolko by malo byt tak akurat
Aká silná? Akože koľko má W? Či ako?
A keď píšeš, že nechceš nejako drahú, tak do akej sumy akože??
Ahoooj kamilla. Aj si si uz nejaku pozerala, tiez by sme si chceli nejaku zadovazit, len pohravame sa s myslienkou aku velku, aka by mala byt silna a poviem aj tak, ze by som bola rada, ak by nebola aj nejak moc draha
KAMILLA
To môžeš byť rada, že budete mať svoje a vieš to aj takto zúžitkovať, to súhlasím je to dobrý nápad, keď si pozri, že ako je dobré to sušiť na akej teplote, aké kusy a tak :)
veď práve kvôli takým veciam by som ju chcela ako sú také zeleninové lupienky ale aj zmes do polievky alebo do šalátov. pomaly sa začne pestovať a koľko krát to proste nestíhame jesť, tak ma napadlo tú zeleninu spracovať aj takto