susicka ovocia

miacha

KAMILLA

To môžeš byť rada, že budete mať svoje a vieš to aj takto zúžitkovať, to súhlasím je to dobrý nápad, keď si pozri, že ako je dobré to sušiť na akej teplote, aké kusy a tak :)

kamilla

veď práve kvôli takým veciam by som ju chcela ako sú také zeleninové lupienky ale aj zmes do polievky alebo do šalátov. pomaly sa začne pestovať a koľko krát to proste nestíhame jesť, tak ma napadlo tú zeleninu spracovať aj takto

Darinik

čokoľvek do toho dáš, to usušíš, ale teda ako chutí taká sušená zelenina to si neviem ani predstaviť, aj keď v obchode som už videla rôzne také akoby sušené zeleninové čipsy, ale doma mi ešte nenapadlo si to robiť, ale to môže byť dobrý nápad :)

kamilla

tiež sa pohrávam s tou myšlienkou, že by bolo fajn, ak by sme niečo také mali doma. chcela by som sa ale opýtať, či sa v takej vecičke dá sušiť aj zelenina?

vandula

A na internete ste neskúšali pozerať? Veď teraz sa dá spraviť prieskum aj z domu a objednáš si, nemusíš ani nikam chodiť? čo by si tak chcela najčastejšie sušiť?

miacha

VANDULA

Ale šak to je dobré, niekde s tým sušením treba začať nie? My od novembra pozeráme akú by sme kúpili a ešte sme sa k tomu "nedokopali". Nemáme kedy s mužom ísť spolu po obchodoch aby sme si vybrali.

vandula

Tento rok ma moc potešil ježiško keďže ma vypočul a kooonečne aj mne priniesol takúto sušičku na ovocie. Moc sa z toho teším, no priznám sa, že zatiaľ som sušila len jabĺčka a pomaranče

petrina

my sme napriklad susili uz aj kivi, mandarinky, banany a mango. podla mna sa da takto ususit vsetko a je lepsie chrumkat si ususene ovocie ako napriklad nejake chipsy a podobne

tamirilka

...ja mám rada napríklad nasušené aj pomaranče, tento rok sme dávali aj na stromček a to krásne aj doma rozvonia, takže ozaj sušička sa dá využiť rôzne a počas celého roka..

Darinik

ale veď to nebudeš sušiť nonstop, to sa nemusíš báť a sušíš len keď je obdobie napríklad húb a tak, čiže to nie je také, žeby si to nejako pocítila akože na spotrebe, že by ste viacej platili, to sa nemusíš zase obávať :)

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.