susicka ovocia

9titinka5

teraz je akcia na vitarian.sk, svokrovci si nedavno kupili k vyrociu sadu za 700 a je tam odstavovac , mixer,noz,flasa a susicka, nemaju s nou ziadny problem susi pekne rovnomerne

Darinik

časovač pri sušičke je super vec, lebo sa ti sama vypne, plus samozrejme aby sa dala nastaviť teplota, nejaká tá ochrana pred prehriatím a veľkosť, to sú tiež také podstatné veci, lebo sušičky sú rôzneho tvaru a ešte teda môj muž by povedal, že aj hlučnosť ;)

nikma

patrici77 podla coho si ju kupovala? lebo vobec netusim, ze co pri susicke je dolezite, ze ktore z tych parametrov.

petra_peta

Áno, aj tvar rôzny, aj okrúhle sú, aj štvorcové, to myslím, že je veľmi individuálne, že to záleží, čo komu vyhovuje. Hlavné je pri takejto sušičke mať časovač, to je taký základ by som povedala!

lizatko0

Akoze velkost? Vsak priblizne vies, co tam chces asi susievat, tak si vies podla toho vybrat velkost. Oni su rozne, nie len co sa tyka poctu tych poschodi ale aj priemeru.

patrici77

tak ono to mas v baleni, ze niekolko tych poschodi a ty si ich proste das kolko potrebujes, kolko toho ides susit, ono su aj rozne velkosti tych susiciek, poslem ti fotku aku my mame doma, ked ju vytiahnem :)