susicka ovocia

denanusa

Suchanka to áno a najmä je to bezproblémov také sušenia, nemala som rada, keď naši sušili všade na sieťkach a keď vonku pršalo všetko sme to mali dnu porozkladané, no celé zle, nebolo to vôbec praktické a všade tie huby bolo cítiť :/

monchitta

no tak to ani nehovor. susene jablcka, to je moje. to uz je taka jesenna povinnost mat doma. ale lubim napriklad aj susene mandarinky

suchanka

Jasné, že hej. ak je niekto vášnivý hubár, tak isto by ho takáto vecička potešila a ako si aj napísala, nie je to vec len na hríby ale aj na ovocie. U nás doma napríklad milujeme sušené jabĺčka

miacha

HENKALIC

Do niektorých sa ani nezmestia, to je fakt, ale teda týmto sa ja nejako netrápim, veď to je najmenej umyť. Aspoň pre mňa. Myslíte, že je dobrý nápad kúpiť sušičku na ovocie, hríby aj ako darček??

monchitta

plechy do umyvacky? tak o tom som este ani nepocula. ja napriklad nedavam do umyvacky ani hrnce a panvice. zvcsa su v nej len taniere, misky , pribor a pohare

mantika

no a napriklad niekto dava aj plechy, ale mne sa pri niektorych stalo, ze sa poskodili, cize ja predtym ako nieco do umyvacky dam si to pozriem ci to moze ist, aby som si zbytocne neposkodila nejaky riad, ked si uz kupim :)

remcike

Toho je viacej, čo by tam ísť nemalo, zväčša to býva na riadoch aj uvedené v tých symboloch. Ako aj, že čo môže nemôže ísť do mikrovlnky. Do myčky viem, že drevené riadky, dosky nemôžu ísť, to ich poškodí tá vysoká teplota a para.

basatop

Ved klasika je taka 45ka, co sa tyka toho, ze uzsia. Ja velke veci nedavam nejako, ani plechy ani nic take. Proste su veci, ktore bezne si umyvam v rukach a ani by som to nemenila. Lebo su veci, co proste do mycky nepatria.

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.