susicka ovocia

mantika

aj kiwi a taketo? to som po pravde este taketo exoticke ovocie neskusala susit, ale teda mohli by sme vyskusat, akurat teda pomarance som uz, lebo tie si chcem dat aj na stromcek a aj do svietnika, aj na adventny, tak to musim mat pripravene :)

suchanka

To fakt? Tak to ti odporúčam, aby si ich vyskúšal, sú fantastické. My si ich takto na zimu sušievame dosť často. A tak isto napríklad aj kiwi, pomaranče alebo banány

richsasa

jasne, ved to sa tak bezne robi, ved to uz nie je ako kedysi, ked sa na roznych sietkach susilo, dnes je to uz uplne o inom, to je dobre aj napriklad na jablka, my sme to kvoli tomu brali svokrovcom, je to dobra vec, mat to doma :)

kamilla

je v pohode sušiť v sušičke napríklad aj hríby? máme ich strašne veľa, svokor nám doniesol tri plné košíky, je vášnivý hubár, ale vôbec ich neje :D len ho to baví zbierať a rozdávať a ja potom neviem, čo s nimi :D

basatop

Darinik, ale vidis poradili si v tych casoch to je hlavne, dnes ake to neni kde susit, aspon my nemame na to priestor, preto sme si museli zaobstarat takuto susicku. To je spratne, funkcne a najma da sa pouzit kedykolvek, ze aj v zime. Lebo v zime susit takto na sietke, to by nebolo bohvieco :)

Darinik

toto čo si napísala mi úplne pripomenulo spôsob sušenia mojej babky na dedine, otec jej takú drevenú konštrukciu urobil a na tom mala starú záclonu natiahnutú a to mala na verande položené, tam prefukovalo, tak jej to uschlo :D

Lentilka4

Mohla by si mi prosim ta presne napisat jej oznacenie. Akurat sme minuly tyzden premyslali so sestrou, ze by sme taku susicku kupili nasim, kedze ti susia este stale na drevenom rame so zaclonou

zaricitka

toto by som ani nerozmyslala, na susenie hribov je to velmi dobra vec, skus pozriet Sencor, to je znacka, ktora ma velmi dobre susicky, ktore su kvalitne, vies si aj teplotu nastavit a hlavne su cenovo dostupne, tiez mame od tej znacky a nemam co vytknut.

suchanka

Viem presne o čom hovoríš. Takto vytiahneš jednu vec a hotovo, žiadne ďalšie starosti. Šetrí to miesto aj čas ako taký

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.