susicka ovocia

lizatko0

To asi nie, to by bola potom len nejaka univerzalna, na ktorej by sa ani vsetko nedalo susit. Lebo napriklad bylinky susis na uplne inej teplote ako jablka alebo ine taketo ovocie.

Silvinecek

Nizsie som predsa nikma pisala, ze mam od Sencoru, toto co som poslala to je presny typ aby si to lepsie nasla, bez problemov :)
Lizatko ono je toho vela dnes uz na trhu, vela znaciek a roznych typov, tak kazdy si vybera podla toho, co je pre neho dolezite. Ale podla mna nastavovanie teploty by mala byt samozrejmost. Nechcela by som osobne taku, kde sa to neda nastavit.

lizatko0

Nedala by som ale na tvojom mieste na prvy dojem a popozerala si toho viacej, ak zvazujes domov kupovat susicku. To teplotne rozmedzie pri vacsine asi taketo. Si nastavis podla seba ako potrebujes, podla toho co susis. Byva k tym susickam aj taky jednoduchy navod, co by sa asi malo pri akej teplote aky dlhy cas susit. Ale to casom na to prides uz sama, ako je to najlepsie.

Silvinecek

Vyskusaj pozriet SFD 7000BK, k tejto je 10 nerezovych plat na ktorych mozes susit, co teda je dost oproti niektorym inym susickam. Mozes nastavit teplotu podla toho jak ti treba od 35 stupnov az po 75 sa mi vidi, ze sa da. Tam mas popisane pri nastavovani, ze co by sa malo na akej teplote susit ;)

lizatko0

A predtym isto susil kadejako na sietkach porozkladanych kade tade. Ale teraz potreboval, aby susicka splnala vsetko mozne aj nemozne :D

suchanka

Mantika dajú sa. Ale či sa to dá pri každej značke a každom modely, to neviem. Ale čo som pozerala ja, tak som hľadala presne niečo takéto, aby sa dali dokupovať. Lebo ani nevieš ako, padne ti to na zem a ľahko sa to zlomí. To je tenký kus plastu iba.

denanusa

Ďakujem vám za rady, len nemám predstavu, čo sú také dobré ceny, že či je dobré aj po drahšej siahnuť, či bude kvalitnejšia alebo to vôbec od toho nezávisí?
Ako zistím to, že čo pri akej teplote je vhodné sušiť??

mantika

kolko poschodi je dobre aby susicka mala? popripade ked si kupim nejaku susicku tak viem si k nej este nejake tie platy ci akoby som to povedala dokupit?

Silvinecek

Lizatko my zase mame od Sencoru, to si bol dokonca moj chlap osobne sam vyberat taku aby mu vyhovovala. To pri nicom som ho nevidela stravit tolko casu, este teda ked mobil vyberal to hej, ale on chce toto hento a tamto aby susicka mala. Lebo proste jeho susene hriby to je delikatesa tak musia byt eno nuno :D

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.