Muži v pančuchovych nohaviciach (silonkách)

Príspevok v téme: Muži v pančuchovych nohaviciach (silonkách)
Bojazlivec

Ahojte všetci. Som chlap a rád by som sa opýtal ako vnímate pohľad na silonky. Ak sa jedná o ženy v silonkách/pančuškách, určite sa nájde nie jeden muž, ktorý by takémuto pohladu na ženu v pančuškách/silonkách odolal. Sám to viem lebo sa mi to na ženách veľmi páči. Prichádza však zima, ale aj doba sa mení a mňa by zaujímalo aký názor máte na to, že tak ako aj ženy by muži mohli nosiť silonky/pančušky. Určite nie z dôvodu, že by mali byť inak orientovaní alebo pre mnohých ľudí divní. Sám to poznám keďže som chlap. No aj my muži máme niekedy potrebu vziať si niečo teple a zároveň pohodlné na seba. Nevravím, že majú muži na nohy brat nejaké tenké silonky, ktoré by pôsobili skôr komicky alebo až urážajúco, priam choro. Skôr mám na mysli nejaké pančuchové nohavice čiernej farby a hrubšie, čiže nejakých 40DEN a vyššie. Veľmi by ma zaujímal váš názor ako také niečo vnímate. Ide o to že pre mnohých sú ľudia, ktorý "nedodržujú bonton" divní alebo homosexuáli, transvestiti a podobne. Ja som však heterosexuál a mám skvelú priateľku s ktorou sme už dlhu dobu. Moja otázka teda znie, ako by ste vnímali mužov v pancuskach na verejnosti. Či už by ich mali viditeľne alebo nie až tak viditeľne na verejnosti. Aké máte námietky alebo naopak odporúčania. Mne osobne sa tento nápad veľmi pozdáva. Teraz by som však vedel veľmi rád váš názor na danú problematiku.

Jozin271

Silonky sú super stále ich nosím milujem ich sú veľmi pekne na nohách mam celkom štíhle nohy takže vyzerajú na mne dobre,
a najlepšie vyzerajú keď mam tenisky :D

jebveeetee

Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.

Vera01

Tiež nemám žiadny problém s mužmi v silonkách. Partner ich nosí takmer celú zimu a mohol by aj častejšie. Vie to aj jeho mama a tiež s tým súhlasí. Skôr mu ešte vynadá, keď ho vidí v zime s holými nohami pod nohavicami. Nosí väčšinou špeciálne pánske, no má aj nejaké dámske a viackrát už mal na sebe aj moje, keď si niekde na výlete alebo dovolenke svoje zabudne zbaliť. Nesúhlasím ani s tým, že pančucháče sú ženské oblečenie. Do školy sme ich nosili rovnako, chlapci aj dievčatá a nikto s tým nemal problém.

kovacovask

Mne sa náhodou muži v silonkách veľmi páčia a nechápem ostatné ženy. Sú v nich sexi. Pravda muž musí mať sexi postavu a holiť si nohy, lebo ani žena si pančuchy neoblečie na chlpaté nohy. Pravda ak nie je sedliačka z dediny, lebo aj také poznám... päty neošetrené aj 100 rokov z hrubou vrstvou popraskanej kože na pätách atď. Pracovala som už dávnejšie na operačnej sále na chirurg. oddelení, to by ste pozerali, ako niektoré ženy z dedín kašlú na hygienu. A to sa čudujeme mužom. Sú také aj ženy.

kovacovask

Kde kúpiš silonky pre mužov a ženy?..Tu:
Where to buy nylons for men and women? .. Here:
Wo kann man Nylons für Männer und Frauen kaufen? .. Hier:
pearl-poseidon.com
silonka.sk
evona.cz
www.wish.com
www.aliexpress.com
29064
650&SearchText=pantyhose+men
market.m.taobao.com
pages/auction?from=category&sellerId=2613137454&shopId=1282215
78&spm=a2141.7631565.index_product_all_20811404914.0
www.amazon.com
0&ref
=sr_pg_6
www.stopandstare.co
www.tetra-puncochy.cz
www.e-puncochace.cz
www.duotex.sk
www.bepon.sk
sk.unilady.eu
www.puncochyeshop.cz
pearl-poseidon.com
www.nylons-strumpfhosen-shop.de
collanto.de
www.sock-shop.de
www.ebay.de
dkw=h
errenstrumpfhose&_osacat=0
shop.modehaus-henssler.de
www.meinestruempfe.de
www.strumpfwelten.de
www.glamory-strumpfhosen.de
nylonmen.net
www.tinamikela.com
www.emiliocavallini.com
www.glieberman.com
www.dhgate.com
key=pan
tyhose+men&catalog=#pusearch1812
xn--80ajrmkna.xn--p1ai
www.hotlegsusa.com
www.uktights.com
www.brightlifedirect.com
www.brightlifedirect.com
www.etsy.com
www.dragqueen.
com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=Stockings
dressmylegs.ie
www.tightstightstights.co.uk
www.discountdance.com
www.auroradancewear.co.uk
danceandleisurewear.co.uk
www.thedancewearshoppe.com
-a.htm
www.karnival-house.co.uk
shapings.com
shop.shapings.com
thestylishfox.com
www.exmed.net
www.compressionstockings.com
www.medicalexpo.com-
706195.html#productitem_
706193
-odkaz odstránený-
www.therafirm.com
www.brightlifedirect.com

Tirokak

2.8.2018 o 14:16:31 som napisal prispevok 0 necele 2 hodiny o 16:01:13 pod mojou prezyvkou, ktoru pouzil napisal: a som blb. Vsimol som si to az teraz, ze niekto pouzil moju prezyvku.

madapap

robite tu z toho vedu jak keby islo o nieco neviem ako zvratene. samozrejme by bolo smiesne keby ich mal nejaky chlap len tak viditelne oblecene na verejnosti. :D to by som sa smiechu nezdrzal aj ked sam nosim silonky aj samodrzky. aj s priatelkou do postele :)). nalakovane nechty su podla mna tiez extra smiesna vec na chlapoch.