Kavovar, poradte nejakej dobrej znacky :)
Aký kúpiť kávovar ?
ja si dám na to pozor ďakujem. aké máte vy tie kávovary? aké majú funkcie? využívate ich všetky? nerada by som kúpila nejaký lepší a drahší a potom prišla na to, že neviem využiť všetky tie funkcie, ktoré bude mať
Neboj sa, to nie si ani prva ani posledna, ktora to pred tym neriesila :) Ja som na to tiez prisla az ked som obehavala vsetky elektra v meste a a snazila sa najskt dobru pracku a zaroven za dobru cenu a vtedy som si vsimla, ze niektore veci su fakt v niektorych elektrach zbytocne predrazene
doteraz som si to nikdy nevšimla, teda asi to bude aj tým, že som nič také veľké alebo drahšie nekupovala takže som nemala potrebu nejako veľmi pátrať po všetkých obchodoch kde to majú najlacnejšie :) ďakujem za tip
vidíš, to máš to isté ako s hocičím iný, tiež ti rovnaké biele tričko nestojí v každom obchode rovnako :) tak isto to funguje aj s elektrom a povedala by som, že kávovary sú vec, pri ktorej to je vidno asi najviac
Jasne, ze tam je rozdiel, kazdy obchod si dava nejake prirazky k tym produktom, ved na tom musia zarabat nejako a kazdy si da ine. Ved si vyber nejaky kavovar, pobehaj si obchody a uvidis ;)
práveže by som chcela taký lepší kávovar, aby to bola pravá káva, s takou chuťou ako má byť, nie instantná. už nejakých pár mesiacov si odkladám peniažky na taký kávovar takže som ochotná doň investovať. a čo sa týka tých predajní, to na tom tak záleží? ja som myslela, že tie ceny sa tam pohybujú tak približne rovnako
tak tu máš dva faktory, ktoré ti ovplyvňujú cenu kávovaru a síce to aký kávovar chceš. ak ti stačí káva "z kapsuliek" tak nájdeš kávovar aj do 100 eur. ak ale chceš poctivú čerstvo pomletú kávu tak si musíš nachystať trošku viac peňazíl. druhá vec ale je kde ten kávovar kupuješ keďže v rôznych obchodoch môže mať ten istý kávovar aj rôzne ceny :)
koľko vás taký dobrý automatický kávovár stál? aby som mala trochu prehľad o cenách?
Jasné, že je to iné, to bez debaty, to myslím, že by nám dal za pravdu každý milovník dobrej kávy, že niet nad čerstvo pomletú kávičôčku :P
Preto som sa aj pytala, lebo predsa je ta kava ina, ked sa ta kava melie pred tym ako sa robi, ze nie je nejako dlho pomleta odstata, ale ze hned sa robi :)