Gynekologicka a dermatologicka ambulancia v BA

alicka87

Irga ďakujem ti krásne za odpoveď :) To je jasné, že tie hygienické pravidlá sa musia dodržiavať, to mi bolo jasné, že len s tým. No som rada, že ordinuje! Idem im skúsiť zavolať a objednať sa :)

irga85

@alicka87 ahoj. doktor ordinuje normálne ale samozrejme, že treba dodržiavať prísny hygienické podmienky. pre vstupom do ordinácie musíš mať rúško, aby si neohrozovala zdravotnícky personál a zároveň aby si sa aj ty chránila. na stránke majú ešte napísané, že teraz nevykonávajú ultrazvukové vyšetrenie prsníkov! takže asi takto funguje jeho ordinácia.

alicka87

Babule ako to je teraz s gynekologickými vyšetreniami? Vykonávajú ich doktori alebo len v obmedzenom režime? Konkrétne ma zaujíma mudr. milly. Ďakujem.

dandiena

Zajtra plánujem ísť k ním do ambulancie @irga85 sa popýtať... doteraz som si na to čas nenašla ale zajtra hneď ráno chcem ísť, keďže si beriem v práci voľno na vybavenie aj iných vecí... tak zajtra ti dám vedieť, čo som vybavila...

irga85

@dandiena dobre, tak budem čakať na tvoju správu. už si to ale asi aj začala vybavovať?? prepáč, ja som strašne nedočkavá.

irga85

@dandiena nemáš začo, veď som ti predsa rada poradila. to si sa správne rozhodla, že to už teraz nejdeš riešiť, aj tak by si to už asi nevybavila. držím palce, aby si začiatkom roka dobre pochodila a ak ťa napadne, tak mi prídi napísať, čo si vybavila, okey?

dandiena

Ďakujem ti veľmi pekne @irga85, že si mi odpísala ... si ma potešila tou správou, že ešte berie nové pacientky... už teraz to riešiť nebudem, keďže nemám na to čas ale začiatkom budúceho roka sa pôjdem popýtať ...

irga85

@dandiena naposledy keď som sa pýtala pána doktora (keď som bola na preventívnej prehliadke) tak povedal, že majú dosť pacientok ale že berú aj nové, no už neberú tehotné, lebo tých že majú veľmi veľa. takže ak by si ešte chcela, tak by ťa asi zobral. no samozrejme, že najistejšie to budeš mať vtedy, keď im zavoláš alebo sa u nich osobne zastavíš.

dandiena

Baby tak potichu sledujem tieto témy o gynekológoch v Bratislave a dosť si všímam, že prestupujete k doktorovi Millymu... on má takú veľkú kapacitu, že berie ešte stále nové pacientky? :O ...