preco sa dnesny muzi 30+ chovajú ako keby mali 18 namiesto riesenia vlastneho byvania byvaju bud u rodicov alebo s 3mi kamaratmi na byte , neriesia vztahy a rodiny len kamaratky na sex ktore striedaju... preco je to tak?
preco sa dnesny muzi spravaju ako deti?
Zmok, asi máš pravdu.
Ak sa muzovi nieco stane a nebude moct splacat, tak ta sprostana bude prave ta, co sa o deti dokaze postarat. Inak vsade inde v normalnom svete je bezne, ze hypoteku splacaju obaja, to len tu maju zeny predstavu ze su princezne a muz im ma vsetko dat na zlatom podnose a este im dakovat..
zmocka ty suka Fantasyi
A aku oporu chces mat v zene? Ocakavas, ze bude zarabat a este si necha od teba spravit aj decko? Platit hypo a starat sa o deti? Taku sprostanu tazko najdes. Ked nie si schopny postarat sa o byvanie, nechci zenu a deti.
ANo, ze nezaraba dost aby platil hypoteku a deti a ona si len lakovala nechty a chodila ku kadernikovi a opalovala sa na plazi.
Myslis, ze nezaraba dost, aby ju splatila ona.
Hypoteku nie je problem si zobrat, ale splatit. Obzvlast ked muz nema v zene ziadnu oporu, aby si zalozil rodinu.
Od kedy je blbé euro, radi máme sladký neurol, nechcem však strašiť.
s tým že by sa dnešní muži starali o rodičov nesúhlasím. toto nie vo veci. skôr to vidím tak ako som už písal. ani si nemyslím že by im všetkým išlo o viciciavanie. to je zas len taká nemiestna poznámka.
Ze starostlivosti o rodicov :D si chcel napisat, ze davaju prednost starostlivosti svojich rodicov a svoje peniaze si zgrlia na ucet. Vyciciavaju rodicov a aj zeny.