preco sa dnesny muzi 30+ chovajú ako keby mali 18 namiesto riesenia vlastneho byvania byvaju bud u rodicov alebo s 3mi kamaratmi na byte , neriesia vztahy a rodiny len kamaratky na sex ktore striedaju... preco je to tak?
preco sa dnesny muzi spravaju ako deti?
Podla teba je bezne upne vsetko len ti to akosi nefunguje. Zena ti nechce platit hypo, byvat u tvojej matery. S takymi debilnymi nazormi daleko nezajdes.
Uplne v pohode. Je to celkom bezne.
Chcela by som vidiet akoby sa zniesli dvaja kohuti v jednom dome.
Ono to závidí najmä od toho, v akom okruhu ľudí sa pohybuješ... svet nie je len čierny.
zmocka,
mozno mas taku skusenost, ze na tvoje pipanie a kvikanie pri sexe nie je nikto zvedavy, ale inde to celkom toleruju. A ze sa neviete zniest dve zeny v jednom dome je predsa vas problem, nie muzov.
zmocka alias Fantasyi drž už hubu ty piča :)
Nie im vadi to, ze ich tie vase uzasne maminky psychicky tyraju, nic im nie je dost dobre a pri sexe si nemozu poriadne povystrajat a zakricat, aby maminka nepocula.
Tak im vadi skor to, ze potom nemozu muza o ten byt, ci dom okradnut. Byvat s rodicmi a aj prarodicmi bolo za poslednych 5000 rokov uplne bezne. Nie je na tom nic cudne.
Zmocka chod si kupit radsej nejaky dobry antiperspirant lebo tu citit chamtivost.
DnešnÍ
Pocul som vela pribehov ako sa slovenske zeny v zahranici menia na stetky. Alebo vlastne iba ukazu svoju tvar.