Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

preco sa dnesny muzi spravaju ako deti?

Llolinka

A vies preco to nerobia? Lebo im to tento stat nedovoli a robi na nich hon na carodejnice cez media dehonestuje ich odbory a vtlka vam to do hlav.
Otvorene im bolo na skole povedane, ze stat im to nikdy neumozni robit, len pod podmienkou, ze to bude mat plne pod kontrolou, s cim oni nesuhlasili. Stat nemoze sam seba kontrolovat a sam si schvalovat odmeny, platy, ci rozdelovat verejne financie.

L93

Llolinka - poznám absolventov aplikovanej etiky a veru nerobia to, čo vyštudovali (robia to, čo im prišlo do cesty a kam ich vzali)... neplačem, že sa porušujú moje práva - tiež mám nejaký ten titul z VŠ pred menom... ja len narážam na to, že poznám fakt dosť absolventov VŠ, ktorí kadejaké odbory vyštudovali a ktorí mali a aj majú veľký problém nájsť si lepšiu prácu (a aj ľutujú, že si vybrali to, čo si vybrali)... a to žijem v krajskom meste. Realita je skrátka častokrát práve takáto... treba si dobre premyslieť, do čoho ísť...

katapult

Kvalitne nazory tu ma jedine Fantasyi. A este Adr1a, ked sama seba moc nechvali.
Ak myslis tych psychiatrickych pacientov ypsilona a ilily, nemaju co pod drogami vypisovat na net.

Mesačný princ

Llolinka - zdieľam tvoj názor.

Tiež som vyštudoval niečo, čo malo v tých časoch perspektívu a čuduj sa svete, akonáhle som to vyštudoval tak perspektíva odišla :D

Nie každý človek má bunky na to, aby študoval mechanika či elektrikára a aby všetci išli pracovať do automobiliek. potom tá práca vyzerá tak, ako vyzerá a aj s ľuďmi je to bieda.

Narvime všetkých do automobilového priemyslu, alebo z nich spravme It čkárov. Veď tento svet nepotrebuje nikoho iného. A Slovensku chýbajú... Štát by mal brať do úvahy aj to, aké školy tu boli doteraz a že ľudia zo Slovenska nie sú stvorení len na prácu v automobilkách a za počítačmi.

Ale tak kto chce kam....

Nech prichádzajú noví investori a SLOVAČ BUDE OTROČIŤ ZA PÁSMI!!!

Llolinka

L93:
VS sa nie vzdy studuje kvoli zameraniu.
Na iste pozicie potrebujes maturitu a na iste VS, jedno aku.
V statnej sprave potrebujes VS na vyssie tabulkove ohodnotenie.
Aplikovana etika napriklad je vsade vo svete velmi uznavany odbor. Predstav si to ako moderne odbory. Aby si raz neplakala, ze sa porusuju tvoje prava a nemozes dosiahnut vyssi plat.
Len Slovac dehonestuje to, co by im mohlo pomoct a politika to nepusti. Kvoli tomu sme tam, kde sme. Mimochodom Slovensko potrebuje krizovy managment ako sol.

nastopro

Baribal v zavese Fantasiy sa tu snazili vystvat stale nicky s kvalitnymi nazormi, ktore im boli trnom v oku a teraz sa divia, ze sa to obratilo proti nim.
Su vsak priehladni jak ošťaté trenky aj ked sa schovaju za xyz nickov, pretoze ich demencia je az do nebies volajuca.

katapult

Nezivi sa statnymi peniazmi. Zivi sa takymi ako si ty :-)
Nemas ani tusenia zmok. Uz teraz mi je ta luto.
No a ty zarabas zmok? Ked mas cas riesit rozne veci a ludi, do ktorych ta nic a cakas, ze zena bude za teba splacat hypoteku? :-)

Ano a este som snehulienka :-) Tie lieky sa vam nejako miesaju.

L93

Ja sa nečudujem, že absolventi vysokých škôl sú nezamestnaní, ak vyštudovali fakt neperspektívne odbory... niet sa čomu čudovať. A mohli rátať s tým, že si vo svojom zameraní prácu nenájdu... mne až rozum niekedy zastáva, keď vidím, čo všetko sa na VŠ dá študovať... aplikovaná etika, taký manažment, hentaký manažment... a potom ľudia s Mgr./Ing. pred menom robia v Kauflande, McDonalde, vo Volkswagene a čo ja viem, kde všade... K čomu je toto dobré? Každopádne so vzdelávaním na SVK je to fakt dosť bieda, človek skončí SŠ a častokrát ahaho - asistent toho, asistent tamtoho...asistent zdravotnej sestry, asistent učiteľky v materskej škole, asistent neviem, v akom háji... a ešte ak si k tomu vyberie neperspektívny odbor na VŠ...