preco sa dnesny muzi 30+ chovajú ako keby mali 18 namiesto riesenia vlastneho byvania byvaju bud u rodicov alebo s 3mi kamaratmi na byte , neriesia vztahy a rodiny len kamaratky na sex ktore striedaju... preco je to tak?
preco sa dnesny muzi spravaju ako deti?
Hej hladaju v zahranici,kvoli peniazom a aj tak tie vztahy vyzeraju a koncia. Pripadne este s cernochmi a arabmi,fuj.
Ženy nie sú samé schopné ísť za hranice, takže maximálne môžu podjebať svojho partnera, ktorý ich tam odvezie.
Tak byvajte s maminkou, alebo chodte do zahranicia. Slovenske zeny si tiez hladaju chlapov za hranicami. Ti nas aspon neurazaju a maju na to.
Suhlasim s pavel. Nedokazete nic ponuknut,iba prijmat a ked nie je nieco podla vas,len kritizovat a sami kritiku neznesiete. Neviem ako inde,ale so slovenskymi zenami to ide dole vodou aj oodla toho co citavam na tomto fore. Jedna,ze jej muz ma maly penis dalsia ide za palacinkami. Inac som rad ,ze nemam hypoteku a ani ju neplanujem brat.
Mila pani autorka,preco ta to tak trapi? Ved si najdi takeho,ktory taky nie je. Z tvojho prispevku je citit zakomplexovanost a naklonost k peniazom. Ja narozdiel od inych,byvat pri rodicoch nevidim noc zle,aj ked pri nich uz nebyvam. Preco sa zadlzovat a davat peniaze na nadhodnotene byty? Len preto,aby zeny ako ty boli ticho? Urcite nie. Nasi maju obrovsky dom,mam s nimi skvely vztah a nevidim problem zit s nimi. Tiez mozno preto,ze maju zle skusenosti so zenami. Ja som svoju byvalu zivil dva roky,hrala chudatko ako ty a hrala to na lasku,teraz sla za bohatsim a ani jedno dakujem. Dalsia vec ako pisali chlapci je to individualne. Ja som niekolko rokov trpel tazkymi depresiami,takze karieru som rozbiehal neskor. Ale urcite sa nebudem trapit kvoli tomu a hlavne kvoli takym zenam ako ty,lebo hodnoty mam na uplnej urovni ako tato chora doba,takze ak nestretnem zenu,ktora ma bude milovat kvoli mne a nie peniazom a inym hlupostiam,tak budem radsej sam.
Veru, nie s knírom, ale bez kníru. Krásna žena s vypuklým zadkom, veľkými hnedými až zelenými očami,čiernými vlnitými vlasmi a "bronzovovou" pokožkou. Také slovenské devy úplný odpad, ale nároky majú ako miss-ky...
Staci, ked sa budes takto vyjadrovat a spravat k zenam. Teba by chcela jedine vesela juzanka s knirom pod nosom. Ako ucitel ju tiez velmi zabezpecis.
Keď mám zabezpečiť ženu, tak nech stojií za to. Napr. nejaká veselá južanka, nie neustále zdutá Slovenka, ktorá snahu muža ani neocení a bude ho podjebávať...
Jebnutosť príslušníčok ženského pohlavia výrazne prekračuje hranice...
Akoby si ty stihal zarabat, aby si platil hypo a zaroven byt na materskej a starat sa o deti? Jedno vylucuje druhe.