preco sa dnesny muzi 30+ chovajú ako keby mali 18 namiesto riesenia vlastneho byvania byvaju bud u rodicov alebo s 3mi kamaratmi na byte , neriesia vztahy a rodiny len kamaratky na sex ktore striedaju... preco je to tak?
preco sa dnesny muzi spravaju ako deti?
Lebo to deti este stale su. Muz, ktory dospel sa sprava ako muz. Je verny, zaraba peniaze a stara sa o rodinu. To su znaky muza. Zvysok su este nedovyvinuti fracky.
Je ľahké povedať, že všetko je na houby, štát je na houby, robota je na houby, vzťahy sú na houby, ľudia sú na houby... ťažšie je spraviť niečo pre to, aby to tak nebolo... ale nech sa nik nehnevá... mnoho ľudí si myslí, že im pečené huby do úst padnú, že nebudú musieť ani prstom pohnúť a budú sa mať skvele (áno, sú aj takí), že stretnú princa na bielom koni len tak, že hneď sa im dáka úžasná žena hodí do náručia... ale koľkí na sebe roky makali, aby niečo docielili, koľkí. A koľkí aj intenzívne spoznávali nových ľudí a hľadali si partnerov, aby spoznali niekoho súceho... ja vidím dennodenne okolo seba ľudí, ktorí na sebe makali a aj makajú... a nesťažujú sa, že to je ťažké, to nezvládnem...
Mesačný princ - sú krajiny, kde je to omnoho, omnoho horšie... samozrejme aj také, kde je to oveľa lepšie. Nik tu na Slovensku nikoho nasilu nedrží, možno aj ja s priateľom si časom povieme, že no fajn, tak to tu zabalíme a pôjdeme niekam von (zatiaľ nemáme dôvod)... A čuduj sa svete, poznám niekoľko párov, ktoré sú spolu už roky rokúce a funguje im to...
nie je to nahoda, ze ludia, ktori to spolu ozaj myslia v laske vazne sa vezmu a odstahuju od rodicov plus nemaju kamosky na sex
zakladatelka temy trpi komplexom mat muzov pod kontrolou a vychovavat ich, takze temu riesit netreba, ona nema potencial to pochopit
Preco riesite podryvaca menom precoxy, ktory sa ani po 7 strankach ani raz nezapojil do temy, a temu zjavne napisal len preto, len aby vas vyprovokoval. Ja by som mu nepisal nic, zjavne je to nejaka ufnukana fiflena, ktora sa nevie dostat k bytu, a preto vyplakava nad muzmi. Tak si zober hypoteku ty, koza, a najdi si takeho, co sa do bytu nastahuje...
lebo im to zeny v ich zivotoch dovoluju a trpia.....od matiek az po tie ich kamosky na sex
Prečo sú ľudia radšej single, ako vo vzťahu???
Premýšľajte a prídete na to veľmi ľahko.
Vzťahy sú také, aké si ich spravia ľudia, a ľudia na tom nie sú najlepšie.
Preto sú vzťahy na hovno a radšej bude človek sám a nebude zažívať stres.
A úprimne, kto nemá peniaze a nemá možnosti, ako sa k nim dostať, tak na také niečo, ako je vlastné bývanie či rodina nemôže ani pomyslieť.
Nech žije Slovensko, štát z ktorého je najlepšie utiecť.