preco sa dnesny muzi spravaju ako deti?

bezdomovec

určite je to individuálne. človek sa zariadi podla svojich možností. alebo ich môže zmeniť, časom. sú aj také rodiny že nemá byt ani jeden z nich ale majú deti a nejak žijú. iní sa tlačia vo svojom ale v malých kuticiach nahromade že si šliapu po hlavách a tiež nejak žijú. je to samozrejme aj v mysli tých ľudí. ide o to čo človek chce a čo mu vadí nevadí. ak chce rodinu a nechce žiť len tak halabala tak kladie vyššie nároky. a vyššie nároky sa ťažšie dosahujú. napríklad slušní inteligentní človek hoci žije u rodičov sa neuspokojí s predstavou že bude žiť s rodinou len tak halabala niekde ved udivíme. ale nie každý taký človek sa musí zákonite dopracovať k svojim predstavám. alebo môže ale až neskôr. človek mieni život mení. ale podstatné je nestagnovať.

WHISPER

každý má tak ako si zariadi... ja mám kolegu čo má 20 a má ženu dieťa, tiež další kolegovci po 20tke a maju rodiny...
a potom mám 40 ročneho kolegu ktorý nevie čo je to antiperspirant, nič nemá, ani učet v banke, byt v ktorom byva je jeho rodičov, ktorí byvaju v dome v zapadakove kde chodia spoje 2x za den ráno a večer...

a nejde mi nespomenuť mojho známeho šikovneho chalana-cigána, ktorý si v 20 zobral hypoteku, kupl dom, ma ženu a dve deti.. a prácu samozrejme... a vzorne sa stará... dnes má chalan 25r.

je to individuálne... a hlavne je to každého vec... nehasím čo ma nepáli!

zmok

Na tom nieje nic cudne. Dnesni muzi davaju prednost starostlivosti o rodicov pred rozhadzovanim penazi na nejake nenazrate rozmaznane fifleny.

Mesačný princ

eliska345 - veru mesačný princ s malým sa možno baví a možno je aj taký, ako si ho opísala :D
Ale Mesačný princ s veľkým už dávno nezaložil žiadnu tému, mal by som to poriešiť :)

evbolt

bezdomovec a vraciame sa okľukou k meritu veci. Píšeš, že je pre ženy nezaujímavý takže môžem paušalizovať, že väčšina žien je takých ako zakladateľka témy neschopných a chcú len muža čo im to dá všetko na tácke a ako bonus ešte drží hubu.
Samozrejme nie všetky okolnosti sú vždy ideálne, je sám bez súrodencov? Rodič nemá ani minimálny dôchodok? byt sa môže predať z toho financovať spolu s dôchodkom doživotnú starostlivosť o rodiča. Časť z predaja bytu použiť ako základ na vlastný byt ako vďaka za opateru v ťažkých chvíľach. Všetko sa dá vyriešiť hlavne len nenariekať nenariekať a do tretice nenariekať.