preco sa dnesny muzi 30+ chovajú ako keby mali 18 namiesto riesenia vlastneho byvania byvaju bud u rodicov alebo s 3mi kamaratmi na byte , neriesia vztahy a rodiny len kamaratky na sex ktore striedaju... preco je to tak?
preco sa dnesny muzi spravaju ako deti?
Lebo spravat sa ako dospeli je jednoducho ovela zlozitejsie. A im to tak vyhovuje. Teda cest vynimkam. Skoda ze ich je ocividne tak malo... Mozno by bolo najjdenoduchsie dajakeho si obejdnat. -odkaz odstránený- tu mozno nejakeho najdete aj so zlavou :DD prajem vela stastia.
cize ziaden chlap, len obycajna babovka:)
katapult je baribal
Nezaujima ma. Len mi prislo divne, ze clovek, ktory si sam na seba zaraba, moze mat take nazory. Ale teraz , ked viem, ze sa zivi statnymi peniazmi, tak uz mi je to ovela jasnejsie.
štbácke praktiky, tfuj odpad rozviedka
Ja som jej kamarat a nie priatel.
Tiez by ma zaujimalo preco ta tak velmi zaujima? Ty ju nezaujimas vobec.
Tej stande by si mal vykat a nie si dovolovat. Je o niekolko desatroci starsia nez nejaky zmok.
Ta standa pracuje s instituciami, ktore ta dokazu dat do laty. Velmi by som ju nechcel nahnevat. Jedine stastie mas, ze je dost nad vecou.
Zmok, kašli na ňu a vôbec si ju nemusíš všímať, každý čo má len trochu rozlišovacie schopnosti predsa vie, ze je na hlavu uderená.
Tak Fantasyii asi narazila na realitu. Nejaka standa, co si narazila paka co jej na vsetko odkyvne, tak si mysli, ze pojedla pojedla vsetku mudrost a vsetci su ako ten jej krtko, ci katapult, alebo kto vlastne.
Uz si nevymyslaj.
Ja som chlap a Fantasyi je zena. Dve odlisne osoby a osobnosti. To iba ty trpis paranojou.
Stara uderka katapult&fantasyi zase siria svoje mudra po internete. Ach jaj.