Tak ahojte, mám 23 rokov a už od ukončenia strednej školy som nemal žiadny vzťah !!!! Niekomu to možno príde vtipné ale ja som už z toho normálne na vetvy. Ja nemám ani len kamarátky s ktorými by som šiel niekde von sa prejsť porozprávať sa. Ako každý normálny chlalan, tak aj ja potrebujem mať tú druhú ženskú stranu pri sebe. Ja sa veľmi rád rozprávam s dievčatami, teda aspoň som sa rád rozprával, kým neprišiel tento čas, že som sám už veľmi dlho. Rád by som si našiel dievča ale vôbec to nejde a nemám ju kde nájsť. Ja niekedy hľadám aspoň kamarátku ale vôbec neviem, kde poriadne začať. Do mesta chodievam sa zabaviť, no tam by som si veľmi dievča nehľadať. Kamarát párkrát skúšal prísť sa babami či sa nepridajú, no samozrejme, že to mali všetky na háku. Som normálny chalan, ktorý sa vie milo správať k babám a viem byť aj dosť pozorný. Niekedy keď idem autobusom do mesta atď, tak spozorujem tie pohľady nejakej baby ako sa na mňa pozerá. Niekedy sa otáča viackrát a vtedy ma zahreje ne srdci, že nie som až tak stratený a možno sa im páčim. Ale čo z toho, keď žiadnu nemám však ??? Ja ale túžim po niečom takom, že budem mať kamarátku s ktorou si budeme fakt rozumiem, budeme si hovoriť naozaj všetko a budeme k sebe fakt úprimní a milí. No takú kamarátku som ja v živote nemal. V tedy to práve prepukne možno aj do niečoho väčšieho a začneme spolu chodiť. Som ale v živote smoliar. Ak chcete prečítajte si môj príspevok z minula.
Som dlho sám !!!
lara3,
1. o ziaden hnus sa nejedna, ale modelku. Zajtra o 10tej budem s modrookou nadhernou vysokou blondineckou 90x60x90 a tesim sa nato ako si to spolu rozdame,,, vazne si to uzijem, ver mi ;-), a nech si mysli kto chce co chce :-DD ...niet lepsej investicie ako minut peniaze na zenu
2. zeny si vyberaju a chlapi nukaju - co je jednoduchsie?
Matusisko_xD, ciastocne mi rozumies, sme rovnaki
dam ti radu(y):
necakaj, nestoji to zato. najdi si babu (dlhodobo/kratkodobo) a bud chlap! nie chlapec - mno a ked to nejde, tak to nejde - nastastie vzdy mas aj inu moznost a za tie prachy to vazne stoji - a tomu ver!
:-)
Nuž to dievča zo Zvolena som preto nezavolal von pretože, som ju chcel najprv spoznať a nebola mi ešte ochotná dať ani svoj skype aby sme volali a ani svoje telefónne číslo, takže som nechcel tlačiť na pílu, pretože baby sú plaché ako myši a človek, keď ich pozve po pár vetách von, tak sa radšej stiahnu a radšej už vôbec neodpíšu. Prečo som sa neprihovoril babe čo sa po mne obzerala ? No pretože to bolo viac menej vždy v autobuse a určite nepôjdem za babou, ktorú vôbec nepoznám cez 30 ľudí v autobuse, aby som sa jej prihovoril, pretože to mohlo prísť kľudne aj k trapasu na moju adresu. Keď si to tak spomeniem vždy sa ale otáčali len mladé baby čo mali asi tak do 17 rokov a také ja nepotrebujem. Minule na mňa pozerala jedna žena mohla mať viac ako ja (23) ale zase len v autobuse ale to som si kľudne mohol domýšľaš a možno nemala, kde pozerať, tak sa pozerala priamo na mňa.
V jednom z tych prispevkov si spominal, ze si si pisal s nejakou babou zo Zvolena, ale ze to pisanie nema zmysel, lebo neodpoveda tak casto, ako si ty predstavujes. TAK JU PROSTE ZAVOLAJ VON.
Chlapci a chlapi, ja vas fakt nechapem :). Vyplakavate tu a ked mate prilezitost, tak cakate, ze vas baba/zena zbali. Ked sa nedajboze okolo vas aj taka zlatokopka toci, co vas docasne zbali, tak potom vyplakavate, ze vsetky baby a zeny su len zlatokopky. TAK KRUCI ZDVIHNI SVOJ ZADOK, OTVOR USTA A OSLOV TO DIEVCA/ZENU, KT. SA TI PACI.
Take jednoduche...
A ano, jasne, ze budes i odmietnuty. Ak ma ta baba/zena zle skusenosti s vami, tak samozrejme, ze sa ti nehodi okolo krku, alebo mozno bude mat strach, a mozno fakt uz ju ti pred tebou tak zlomili, ze ju proste uz nebavi ist do vztahu. Tak to netlac na vztah, bud kamos, co ty vies, co z toho moze vzniknut v buducnosti.
Ale hlavne bud AKTIVNY. Spomenul si tam, ze si si vsimol, ze nejake baby si ta aj obzerali, cize asi si sa im pacil, tak co si sa neprihovoril?
presne ja súhlasím s Mariel. aj ja som sama a ani mi nikto nechýba. a sa zabíjať, že si nemal sex? si normálny? buď rád že si zdravý, že máš kde bývať, nájdi si prácu. život vôbec nie je o užívaní.
oliverito- tak keď máš prácu, peniaze a si zdraví, tak ti nič v podstate nechýba, ja by som sa tešila na tvojom mieste a neriešila. a za štetkami nechoď, je to hnus
Vôbec nechápem, prečo tu nariekaš a sťažuješ sa. Tak napríklad aj ja som sama, a to som oveľa staršia ako ty. A vôbec preto nesedím len doma, keď chcem niekde ísť (kdekoľvek), tak tam jednoducho idem. V dnešnej dobe je aj tak najlepšie, keď sa človek naučí fungovať sám a spolieha sa len na seba. A tie mladé páriky, držiace sa za ruky a lepiace sa na seba, ktoré všade stretávam, sú mi len na smiech - aj tak sa nakoniec pohádajú a rozídu. Takže ti to nemusí byť až tak ľúto.
Mišička áno to mi je úplne jasné a preto mám byť akože spokojný s mojím životom ?? Však život je nato, aby si ho človek užil ak mu to zdravie dovolí, pretože nie je nič na svete dôležitejšie ako zdravie a rodina. Lenže ja to zdravie aspoň zatiaľ mám aj tak každým dňom môj život premrhávam aj napriek tomu, že som sa už veľakrát snažil ho zmeniť.
aj horsie veci sa deju :)
anulka_anka ja som slepý ako delo ?? Myslíš, že ja sedím len doma a plačem do vankúša ? nie ako som písal ja ľútosť necítim ako kedysi už cítim len hnev a zlosť a skúšal som viacero spôsob nájsť si dievča, myslíš, že ma to vkuse baví sa len o niečo snažiť ?? a nikdy nevidím za tým žiadny výsledok ?? Koľko inak máš rokov Anulka ? a Oliveritto, tak to si ma teda potešil, že sa za toľko rokov nič nezmenilo. Ale ako píšem ak sa mi do 24 rokov nezmení život a bude to presne tak isto ako teraz tak sa s týmto skvelým životom lúčim. Som na tomto svete potom zbytočný a bude aspoň o izbu v byte viacej :D
Tak prijemne kavickovanie, Oliver) Maj pekny den