Som dlho sám !!!

Príspevok v téme: Som dlho sám !!!
Matusisko_xD

Tak ahojte, mám 23 rokov a už od ukončenia strednej školy som nemal žiadny vzťah !!!! Niekomu to možno príde vtipné ale ja som už z toho normálne na vetvy. Ja nemám ani len kamarátky s ktorými by som šiel niekde von sa prejsť porozprávať sa. Ako každý normálny chlalan, tak aj ja potrebujem mať tú druhú ženskú stranu pri sebe. Ja sa veľmi rád rozprávam s dievčatami, teda aspoň som sa rád rozprával, kým neprišiel tento čas, že som sám už veľmi dlho. Rád by som si našiel dievča ale vôbec to nejde a nemám ju kde nájsť. Ja niekedy hľadám aspoň kamarátku ale vôbec neviem, kde poriadne začať. Do mesta chodievam sa zabaviť, no tam by som si veľmi dievča nehľadať. Kamarát párkrát skúšal prísť sa babami či sa nepridajú, no samozrejme, že to mali všetky na háku. Som normálny chalan, ktorý sa vie milo správať k babám a viem byť aj dosť pozorný. Niekedy keď idem autobusom do mesta atď, tak spozorujem tie pohľady nejakej baby ako sa na mňa pozerá. Niekedy sa otáča viackrát a vtedy ma zahreje ne srdci, že nie som až tak stratený a možno sa im páčim. Ale čo z toho, keď žiadnu nemám však ??? Ja ale túžim po niečom takom, že budem mať kamarátku s ktorou si budeme fakt rozumiem, budeme si hovoriť naozaj všetko a budeme k sebe fakt úprimní a milí. No takú kamarátku som ja v živote nemal. V tedy to práve prepukne možno aj do niečoho väčšieho a začneme spolu chodiť. Som ale v živote smoliar. Ak chcete prečítajte si môj príspevok z minula.

www.zdravie.sk

BJ_2

Tu druhu temu som necital, ale na Tvojom mieste, ked nevies najst v realite, tak to "vyprovokuj" tak, ze sa zoznamis cez internet. Je to trochu trapne, ale ako inak k sebe "dostat" babu, ked v realnych situaciach okolo nich len chodis a nikdy ich neoslovis. NIektore baby hladaju cez zoznamku, daj si inzerat a proste sa zoznamite, a stretnete uz rovno na "rande".

Inak, prejst z kamaratskej roviny, na nieco viac, je dost tazke... vela ludi s tym ma problem. Ked vznikne kamaratstvo, ze potom nevedia prejst na "nieco viac", lebo sa boja, ze pridu o tom kamaratstvo (co je pravda, ak to nevyjde). Cize, mozno fakt lepsie hladat potencionalnu partnerku, nez kamaratku. A ked to nevyjde, aspon sa lahsie odputas, nevadi ti to tak, a mozes potom skusit dalsiu.