Tak ahojte, mám 23 rokov a už od ukončenia strednej školy som nemal žiadny vzťah !!!! Niekomu to možno príde vtipné ale ja som už z toho normálne na vetvy. Ja nemám ani len kamarátky s ktorými by som šiel niekde von sa prejsť porozprávať sa. Ako každý normálny chlalan, tak aj ja potrebujem mať tú druhú ženskú stranu pri sebe. Ja sa veľmi rád rozprávam s dievčatami, teda aspoň som sa rád rozprával, kým neprišiel tento čas, že som sám už veľmi dlho. Rád by som si našiel dievča ale vôbec to nejde a nemám ju kde nájsť. Ja niekedy hľadám aspoň kamarátku ale vôbec neviem, kde poriadne začať. Do mesta chodievam sa zabaviť, no tam by som si veľmi dievča nehľadať. Kamarát párkrát skúšal prísť sa babami či sa nepridajú, no samozrejme, že to mali všetky na háku. Som normálny chalan, ktorý sa vie milo správať k babám a viem byť aj dosť pozorný. Niekedy keď idem autobusom do mesta atď, tak spozorujem tie pohľady nejakej baby ako sa na mňa pozerá. Niekedy sa otáča viackrát a vtedy ma zahreje ne srdci, že nie som až tak stratený a možno sa im páčim. Ale čo z toho, keď žiadnu nemám však ??? Ja ale túžim po niečom takom, že budem mať kamarátku s ktorou si budeme fakt rozumiem, budeme si hovoriť naozaj všetko a budeme k sebe fakt úprimní a milí. No takú kamarátku som ja v živote nemal. V tedy to práve prepukne možno aj do niečoho väčšieho a začneme spolu chodiť. Som ale v živote smoliar. Ak chcete prečítajte si môj príspevok z minula.
Som dlho sám !!!
Matus,
som bol uplne taky isty,,, uplne. Vazne natom nie si zle, si este mlady.
Napisem ti pikosku: presne toto co ty som v tvojom veku riesil tuto na zdravie.sk forum :-D - mal som 23rokov, student na vysokej skole
Co sa stalo za tych 8 rokov? mno nic :-D
Radost zit
uz sa ani nedivim, ze ziadnu nemas, ked si slepy jak delo
idem na presko do mesta ;-))
Mne nechýba len žena mne chýba aj život, pretože mám 23 rokov a nežijem !!!!!! Toto nie je život, celý deň len doma a večer na dve hodiny von. Tak isto aj keď som pracoval od 7dmej rána do 17stej domov som prišiel o 17:45 dal som sprchu najedol a som bol rád, že si môžem oddýchnuť a zase repete každý deň. Cez víkendy som sedel doma, pretože som nemal s kým chodiť počas dňa niekde von či na výlet a zase len večer na dve hodiny niekde sadnúť ak kamoši nemali program samozrejme. Toto je život ??? Toto je len prežívanie zo dňa na deň už veľmi dlhé roky. Tu nejde len o ženu v mojom živote toho chýba podstatne viacej vecí ako len jedna jediná.
Matus,
Vzdy ti bude nieco chybat. Teraz je to zena, mno a neskor peniaze a moc.
Pozri sa, zijes tu a teraz, tak zi tu a teraz.
a_dr1a: ;-) :-) :-))
Aj to začal som si písať na Pokeci s jednou babou zo Zvolena .. Nikdy nemala chalana, nikdy nemala sex a taktiež je sama ako som aj ja ako som ukončil strednú školu. Písali sme si celkom dobre, pýtal som sa jej aké veci má rada, aby som niečo o nej zistil potom mala chvíľku, kedy bola asi nadržaná neviem presne, tak sme si na pár minút popísali aj hovadiny ale ani mne ani jej to nevadilo ..... No posledné dni odpisuje tak 2-3krát za celý deň a to mi hovorila, že nechodí do barov nikde a viac menej sedí celý deň len doma skoro ako ja okrem večerov, kde chodím von. Ale tak načo si budem ďalej písať s babou, ktorá už asi nemá záujem písať a odpisuje 2-3 za deň ? Keď chcem človeka spoznať, tak určite sa snažím ho spoznať čo najrýchlejšie. Asi to písanie ukončím, nemá to zmysle.
Tak samozrejme, že si všímam ostatných ako sa majú dobre, keď nemám život to je normálne, že z nudy si všímam okolie. A hej pôjdem na kúpalisko dám sa do plaviek a určite takého vychudnutého čáva bude každá chcieť, keď tam bude oveľa viacej chlapov s normálnymi či vyšportovanými telami :D určite sa nejakej zapáčim pomedzi tých všetkých chlapov :D Hlavne takým čo majú v plavkách telo ako bohyne, tie určite budú chcieť takého "chlapa "ako som ja :D Len si predstavím tú situáciu a je mi do smiechu :D Samozrejme videl som aj chudých chalanov ako som ja za ručičky s babami ale ja za to nemôžem, že ja na takú, ktorej moja váha nebude vôbec prekážať neviem natrafiť ... Nie som bohatý, nemám auto, nemám vlastný byť, takže som v podstate v prdeli u väčšiny dnešných báb :)
Matus. Byt teraz pri tebe tak ta normalne prefackam :D Nezavid inym (ver, nikde to nie je ruzove a vidis iba obal..nie pod povrch, vsade nieco je, dake chyby problemy vsak o tom je zivot a si dost povrchny, vsimas si len pozlatka).
A ten vek na ktory nadavas je praveze najlepsi))
Matus. A sme doma. U teba je to aj o sebavedomi. Kasli na to, ze si chudy. Vsak kazdy je nejaky a ak sa niektorym pacia pri tele ludia, tak inym zas stihle postavy. Myslis ze baby zeny netrpua komplexami?? Este vacsimi nez muzi. Z postavy vahy vysky prs veku pleti ai ai. Preco hned zavrhujes kupka wellnes ai?? Ked budes mat raz babu zenu tak myslis ze ta naheho ci v spodnom pradle, v plavkach neuvidi?? Ja mam sebavedomia az nadmieru a mozno aj to muzov odstrasuje az sa ma boja :D Si muz! Tak maj guraz sebavedomie gule a hlavu hore. Proste zaklad je ze si zacnes verit, musis sa pacit sam sebe, miluj sa, usmievaj sa, zivot je gombicka. Zober kamosa a sup na kupalisko ci kde. A hladaj normalne mile slusne sympaticke baby co aj v hlave nieco maju
Píšeš že treba čas a nájsť si tu pravú .. ale ja chcem žiť teraz a nie keď budem mať 30 rokov a konečne si nájdem ženu môjho života .... práveže, keď je človek mladý, tak je to najkrajšie obdobie, keď zažije mladú lásku a prežije s ňou to najkrajšie. Ja nechcem začať žiť keď budem mať viac ako 30-35 rokov vtedy to už môžem celé s prepáčením okašľať. keď vidím ako mladšie páry, že už bývajú vo vlastnom a pekne im to klape a chodia na rôzne výlety čo človek vidí, keď v piatok sa niekde poberú na aute preč s batožinou, tak ma ide od jedu vystrieť, že ja zase len budem sedieť doma ako taká socka. A ak nešediviem ???? no už jeden šedivý vlas som si akurát minule našiel a vôbec sa nečudujem. Ja sa trápim kvôli tomu, aký život mám ale ja ľútosť necítim. Ja cítim len hnev a zlosť.