Som dlho sám !!!

Príspevok v téme: Som dlho sám !!!
Matusisko_xD

Tak ahojte, mám 23 rokov a už od ukončenia strednej školy som nemal žiadny vzťah !!!! Niekomu to možno príde vtipné ale ja som už z toho normálne na vetvy. Ja nemám ani len kamarátky s ktorými by som šiel niekde von sa prejsť porozprávať sa. Ako každý normálny chlalan, tak aj ja potrebujem mať tú druhú ženskú stranu pri sebe. Ja sa veľmi rád rozprávam s dievčatami, teda aspoň som sa rád rozprával, kým neprišiel tento čas, že som sám už veľmi dlho. Rád by som si našiel dievča ale vôbec to nejde a nemám ju kde nájsť. Ja niekedy hľadám aspoň kamarátku ale vôbec neviem, kde poriadne začať. Do mesta chodievam sa zabaviť, no tam by som si veľmi dievča nehľadať. Kamarát párkrát skúšal prísť sa babami či sa nepridajú, no samozrejme, že to mali všetky na háku. Som normálny chalan, ktorý sa vie milo správať k babám a viem byť aj dosť pozorný. Niekedy keď idem autobusom do mesta atď, tak spozorujem tie pohľady nejakej baby ako sa na mňa pozerá. Niekedy sa otáča viackrát a vtedy ma zahreje ne srdci, že nie som až tak stratený a možno sa im páčim. Ale čo z toho, keď žiadnu nemám však ??? Ja ale túžim po niečom takom, že budem mať kamarátku s ktorou si budeme fakt rozumiem, budeme si hovoriť naozaj všetko a budeme k sebe fakt úprimní a milí. No takú kamarátku som ja v živote nemal. V tedy to práve prepukne možno aj do niečoho väčšieho a začneme spolu chodiť. Som ale v živote smoliar. Ak chcete prečítajte si môj príspevok z minula.

www.zdravie.sk

Solik

Ja riešim podobný problém .... Vždy som bol a som len v čisto mužskom kolektíve a to v práci a aj čo sa mojich hobby týka .. fakt neviem ako sa dostať k ženám aby som sa aspoň spriatelil ... Podotýkam že mám normálnu prácu a vyzerám pomerne dobre nakoľko sa o seba starám ... Takže nie som žiadny opúštak ako napríklad Pilcuk a podobný ...

Sloniecko

picc
Kvoli jednej zlej skusenosti este nemozes zanevriet na zeny. Si este mlady, urcite si este priatelku najdes. Su tu uz vselijaki zufalci, to je fakt, aj taki, ktori vsetkych naokolo (a hlavne seba samych) presviedcaju, ze im je osamote vlastne uplne dobre.. a ked nahodou nejaka napise, ze nema stastie a je osamela a pod, tak sa na nu vrhnu ako pes na kost. Hned by si chceli s nou pisat. Z takych si priklad neber. Nesnaz sa klamat a hlavne nie seba sameho. Na zeny bud dobry a pozorny, ale urcite maj svoju hrdost a nedaj sa ponizovat. A snaz sa nevyzarovat zo seba negativnu energiu. Ak posobis ako clovek, ktory kapituloval, moc vela pozitivity neprijmes z okolia. Mysli pozitivne, prajem vela stastia.

picc

Ja mám 19 a tak isto som ešte nikoho nemal, mal som 1 kamarátku s ktorou som chcel niečo viac ale boli to len odrby z jej strany a teraz vždy keď si poviem že by som dajakú chcel tak si spomeniem na ňu a chuť ma prejde a som rád že som sám. Ale ked niekedy kukám na pári tak mi je smutno a potichu im závidím. Ale tak hádam to raz príde a aj keď nie tak noa čo, kúpim si psa :D

Quentino_123

Ahoj ...aj ja som dlho sám, dlhšie než ty dokonca, no našiel som si záujmovú činnosť a tak mi aspoň nechýba tak baba ako mi chýbala, keď som sa nudil a nemal som čo robiť ...možno by si to mohol skúsiť a možno ťa práca naplní tak ako mňa a nebudeš z toho tak smutný

annamaria222

ahoj, zakladatel témy.:) nenechal by si tu na seba nejaky kontaktny mail?:) som v tvojom veku, podobne..:) mozno by sme mohli prehodit par slov,mailov..ak by si chcel :)

jetona

Oliveritto páčia si mi tvoje komentáre, pobavili ma. Je vidieť, že si nad vecou.
Mám 30 a som na tom podobne. Tiež rozmýšľam, že nejakej zaplatím na pokeci je toho plno. Zaujímalo by ma, ako sa správajú, pýtajú sa prečo si došiel a tak, nikdy som nebol s ku*vou, tak preto sa pýtam.

jajatyty

Ak tu niektorí maju byť na to ako hovoríte -rozprudiť konverzáciu , to znamená že tie temy tiež vymýšľa,kadejaké aby rozprudil.Čiže si može vymazať ak sa niečo nepáči?
Lebo niektoré su fakt pritiahnuté.

jajatyty

Ak tu niektorí maju byť na to ako hovoríte -rozprudiť konverzáciu , to znamená že tie temy tiež vymýšľa,kadejaké aby rozprudil.Čiže si može vymazať ak sa niečo nepáči?
Lebo niektoré su fakt pritiahnuté.