Tak ahojte, mám 23 rokov a už od ukončenia strednej školy som nemal žiadny vzťah !!!! Niekomu to možno príde vtipné ale ja som už z toho normálne na vetvy. Ja nemám ani len kamarátky s ktorými by som šiel niekde von sa prejsť porozprávať sa. Ako každý normálny chlalan, tak aj ja potrebujem mať tú druhú ženskú stranu pri sebe. Ja sa veľmi rád rozprávam s dievčatami, teda aspoň som sa rád rozprával, kým neprišiel tento čas, že som sám už veľmi dlho. Rád by som si našiel dievča ale vôbec to nejde a nemám ju kde nájsť. Ja niekedy hľadám aspoň kamarátku ale vôbec neviem, kde poriadne začať. Do mesta chodievam sa zabaviť, no tam by som si veľmi dievča nehľadať. Kamarát párkrát skúšal prísť sa babami či sa nepridajú, no samozrejme, že to mali všetky na háku. Som normálny chalan, ktorý sa vie milo správať k babám a viem byť aj dosť pozorný. Niekedy keď idem autobusom do mesta atď, tak spozorujem tie pohľady nejakej baby ako sa na mňa pozerá. Niekedy sa otáča viackrát a vtedy ma zahreje ne srdci, že nie som až tak stratený a možno sa im páčim. Ale čo z toho, keď žiadnu nemám však ??? Ja ale túžim po niečom takom, že budem mať kamarátku s ktorou si budeme fakt rozumiem, budeme si hovoriť naozaj všetko a budeme k sebe fakt úprimní a milí. No takú kamarátku som ja v živote nemal. V tedy to práve prepukne možno aj do niečoho väčšieho a začneme spolu chodiť. Som ale v živote smoliar. Ak chcete prečítajte si môj príspevok z minula.
Som dlho sám !!!
joj, tak skoda. ale este stale mas cas :)
Nie nezmenilo. Veci sa trochu zhoršili ale nemyslim vzťahové. V rodine a vôbec som tam, kde som aj bol. Neriešim to už ale vôbec. Nechcem už nič od života. Už chcem mať len pokoj na duši a aby som sa dobre cítil. Zmieril som som sa so všetkým ako je.
Tutanchamon, mmch pekny nick :) a uz sa to zmenilo?? :)
No to určite! Dajakú ožranku si tam nájde akurát alebo feťáčku.
treba zodvihnut zadok a ist v piatok ci v sobotu von medzi ludi, na diskoteky a zoznamovat sa s dievcatami. len tak si najdes nejaku normalne partnerku!
TAK HLADAJ VONKU MEDZI LUDMI A NIE TAKTO PO INTERNETE. TREBA BYT TROCHU ODVAZNEJSI, ZOZNAMIT SA S PRIATELMI PRIATELOV
tak si skus hladat priatelku na nejakej zoznamke, aby si nebol sam.. neviem co ine si od nas chcel pocut..
Už sa tu nevidia témy o ničom inom -_-
Očakával som nejaké konkrétnejšie rady ... Než kúpu starej herky
Ale chlapi veď to je také jednoduché, zoberte si pôžičky, kúpte si nejaké 10 ročné auto ktoré nové stálo kopu prachov, začnite sa správať ako úplní pimitívi (to majú ženy rady) a garantujem vám že do týždňa máte o fajnovú ženu postarané.