Tak ahojte, mám 23 rokov a už od ukončenia strednej školy som nemal žiadny vzťah !!!! Niekomu to možno príde vtipné ale ja som už z toho normálne na vetvy. Ja nemám ani len kamarátky s ktorými by som šiel niekde von sa prejsť porozprávať sa. Ako každý normálny chlalan, tak aj ja potrebujem mať tú druhú ženskú stranu pri sebe. Ja sa veľmi rád rozprávam s dievčatami, teda aspoň som sa rád rozprával, kým neprišiel tento čas, že som sám už veľmi dlho. Rád by som si našiel dievča ale vôbec to nejde a nemám ju kde nájsť. Ja niekedy hľadám aspoň kamarátku ale vôbec neviem, kde poriadne začať. Do mesta chodievam sa zabaviť, no tam by som si veľmi dievča nehľadať. Kamarát párkrát skúšal prísť sa babami či sa nepridajú, no samozrejme, že to mali všetky na háku. Som normálny chalan, ktorý sa vie milo správať k babám a viem byť aj dosť pozorný. Niekedy keď idem autobusom do mesta atď, tak spozorujem tie pohľady nejakej baby ako sa na mňa pozerá. Niekedy sa otáča viackrát a vtedy ma zahreje ne srdci, že nie som až tak stratený a možno sa im páčim. Ale čo z toho, keď žiadnu nemám však ??? Ja ale túžim po niečom takom, že budem mať kamarátku s ktorou si budeme fakt rozumiem, budeme si hovoriť naozaj všetko a budeme k sebe fakt úprimní a milí. No takú kamarátku som ja v živote nemal. V tedy to práve prepukne možno aj do niečoho väčšieho a začneme spolu chodiť. Som ale v živote smoliar. Ak chcete prečítajte si môj príspevok z minula.
Som dlho sám !!!
a_dr1a, mozme vymenit kontakty :-D
Matus,
Kym si nezacal z depresii sediviet je vsetko vporiadku. Mas cely zivot pred sebou :-) vazne tak hlavu hore, ako bolo napisane nizsie niesi natom vobec zle,
Tak makaj a zaber poriadne,, teraz je ten caslebo rybnik bude vychytany a to co zostane je povacsinou uz nejedne
Oliveritto. Ano je to tak ako pises. Tiez to okolo seba vidim vnimam. Ale na take baby zeny proste kaslite. Vsak selektujte triedte odpad od niecoho - co za to stoji. Kto je aky clovek sa da celkom rychlo zistit odhadnut ai, proste OK muzov i zien je pomenej ale su. Len treba cas a hladat selektovat a ked najdete najdeme, tak sa treba takych aj pevne drzat a nesklamat
čo sa týka plaváreň či kúpalisko .. tak to určite nie ja mám celý život problém s postavou ja mám 181cm výšku a 62Kg .. skúšal som jesť a taktiež aj cvičiť dostatočne dlho spať a pribral som minimum čo si nikto nevšimol. Chodil som do roboty, kde som aj ručne pracoval dosť ťažko každý deň a pokladal som to ako za tréning prišiel som domov a ešte doma som hodinu cvičil s vlastnou váhou alebo s veľkou malými činkami + lavička na posilňovanie. Nič mi nepomohlo a to som z roboty musel odísť, pretože s mojou váhou pri takých ťažkých každodenných bremenách to moje kríže nezvládli a preto som si ich tam aj po vyše roku zničil. Naďalej som však cvičil doma, ked že nebola robota a čo sa nestalo ??? Dostal som hernyu, takže s cvičením môžem ísť do prdele. Proste ja o čo sa v živote snažím, všetko ide do zadku totálne všetko ....
Olivertto-balit zeny na postavu je povrchne ako z jeho strany,tak aj z ich. Skutocny vztah sa na tom postavit neda.
Matus. Ja som bola vcera cely den na kupku a vo wellnes. Vies kolko bab po 2-3ks tam bolo takto ze iba ony same spolu?? Aj same tam baby boli, proste zaplavat si, opalovat vyrivky ai. Je leto tak skus kupaliska wellnes priehrady jazera ai. Skus aj dake festivaly koncerty. Ja minule v BA bola na omsi lebo bol prikazany sviatok a tolko krasnych mladych bab tam bolo, asi vysokoskolacky) Skus aj cez sport turistiku, ja som bola minule s babami na tanecnom kurze a nebolo tam vela muzov doslova tam bola o nich bitka :D
a_dr1a,
skoda ze prispevky sa uz po napisani do fora nedaju dodatocne upravovat, mno ale:
proste zivot nam dava rany a kazda je neaka skusenost, pozitivna ci negativna,,, ked sa na cely svoj zivot pozriem spatne, radsej by som tie "skusenosti respektive vedomosti" o tejto skazenej spolocnosti ani nemal :-DD mno ale taka je ta spolocnost... a nic s tym neurobime a zit sa musi
Takze rad by som sa podelil k nasim Slovenkam v zahranici:
0. kazda taka ista, ale kazda do jednej!
1. ani sa na teba nepozrie.... radsej otoci hlavu bokom...
2. od 18 do 35 vsetko otom istom.... vidis ich v baroch kade tade stale s inymi cez den i noci, oblubuju najma cernochov a prikurenych panzabijov ala saudska arabia
3. ked ti slovenka povie ze slovaka uz nechce,,,,
4. spia s mojimi kolegami, pre nich su lahky tovar
ja sa hanbim jak pes, vazne,, je to tak smutne a potom na slovensku platit za stetky je mi to ponizujuce
ak to zhrniem,, musis chodit do posilky, vyrysuj si postavu a potom to bude o cosi jednoduchsie
"zeny vy ste to vyhrali"
panecku,uz kolky za posledny mesiac tu vyplakava,ze je sam? Toto su muzi dnesnej doby.
Neviem, pretože ja nikde babu nezbabím. Nie som hanblivý typ. Keby je pri mne dievča tak ju pozvem niekde si sadnúť a rozprával by som sa s ňou v tom nie je problém, pretože nie som hanblivý typ ale čo z toho, keď ju nikde neviem nájsť ?? Ja mám proste v živote smolu. Raz sme sa šli s kamarátmi do čajovne pokecať prisadli sme si k dvom babám a keď sme ich na aute s kamošom viezli domov, tak jedna baba proste môjho kamoša, ktorý je menší a vôbec nieje vzhľadovo na tom, tak žeby mohol mať každú na svete ale volala ho do lesa nech odparkuje auto a idú sa prejsť .. no načo ho tam asi volala a to sme sa s tými babami poznali sotva hodinku .... minule sme sedeli vonka v bare a na ďalšieho kamoša pozerala taká pekná blondínka a otáčala sa za ním, keď odchádzala a včera to isté dve baby čo sedeli v rovnakom podniku ako my. Ja si myslím, že ja som úplne od nich niekde inde na inej lodi. A čo si písal ty že maš 31 a žiadna baba ???? Ak sa mne život nezmení do 24 rokov, tak sa čestne odstrelím a to vám vravím ako je.
a_dr1a,
Keby ze si vedel / videl to co ja,,,, ake su nase zenicky v zahranici (18,19 rocne), tak by si sa hanbil ako kon za takyto stat
mno a k zenach pochybnej povesti ti poviem asi tolko,,, mno ze ked uz nic nemas,,, ale vazne ze nic - tym myslim totalka ziadny kontakt iba tie depresie zo samoty.... a penazenku plnu penazi.... preco by nie????
pipik nie je iba na pisanie :-) ;-)