Som dlho sám !!!

Príspevok v téme: Som dlho sám !!!
Matusisko_xD

Tak ahojte, mám 23 rokov a už od ukončenia strednej školy som nemal žiadny vzťah !!!! Niekomu to možno príde vtipné ale ja som už z toho normálne na vetvy. Ja nemám ani len kamarátky s ktorými by som šiel niekde von sa prejsť porozprávať sa. Ako každý normálny chlalan, tak aj ja potrebujem mať tú druhú ženskú stranu pri sebe. Ja sa veľmi rád rozprávam s dievčatami, teda aspoň som sa rád rozprával, kým neprišiel tento čas, že som sám už veľmi dlho. Rád by som si našiel dievča ale vôbec to nejde a nemám ju kde nájsť. Ja niekedy hľadám aspoň kamarátku ale vôbec neviem, kde poriadne začať. Do mesta chodievam sa zabaviť, no tam by som si veľmi dievča nehľadať. Kamarát párkrát skúšal prísť sa babami či sa nepridajú, no samozrejme, že to mali všetky na háku. Som normálny chalan, ktorý sa vie milo správať k babám a viem byť aj dosť pozorný. Niekedy keď idem autobusom do mesta atď, tak spozorujem tie pohľady nejakej baby ako sa na mňa pozerá. Niekedy sa otáča viackrát a vtedy ma zahreje ne srdci, že nie som až tak stratený a možno sa im páčim. Ale čo z toho, keď žiadnu nemám však ??? Ja ale túžim po niečom takom, že budem mať kamarátku s ktorou si budeme fakt rozumiem, budeme si hovoriť naozaj všetko a budeme k sebe fakt úprimní a milí. No takú kamarátku som ja v živote nemal. V tedy to práve prepukne možno aj do niečoho väčšieho a začneme spolu chodiť. Som ale v živote smoliar. Ak chcete prečítajte si môj príspevok z minula.

www.zdravie.sk

dobreuz

BJ_2 možno v staršom veku áno, ale pri mladých cca do 20 rokov to tak nie je... Veď koľkých vidím že sa bavia opačné pohlavia ale žiaden pokus o vzťah tam nie je.

BJ_2

Kamaratstvo medzi muzom a zenou je len o tom, mat potencionalnu prilezitost najst si partnerku, napriklad v buducnosti. O nic ine tam nejde. Nema to ani zmysel. Ak ma uz muz polovicku, vsetok cas a tuzbu po zene a po zenskej energii ma obetovat jej, a nasledne rodine, detom. Nieje tam miesto na kamaratku. Ak uz , tak kamarat, tam miesto je, lebo muz s muzom v priatelstve, to je na inom leveli, nez so zenou. S emancipaciou chodte niekam, nieje to to iste, nemoze zena dat do iste v priatelstve co muz. este som to nevidel. So zenami je takisto vacsinou nuda. Proste potrebuju chlapov, aby sa vobec vedeli zabavit. Teda oni to klabesenie o nicom volaju zabava, ale muza to pomerne rychlo unudi tie ich temy.

A ak su nezadani, tak 100% casu maju hladat partnerku, inak im zivot ubzinkne. Cize, oni to tak maskuju, ani nevedia, ze ich vlastne podvedomie sa s nimi hra, ale v skutocnosti je to len o tom, aby sa mu rozsiril vyber samic, z ktorych jedna bude ta prava. Niekedy sa muz kamarati s nejakou babou, ale v skutocnosti mu ide o to, dostat sa k priatelke, s ktorou sa kamarati ta baba. Je to len priatelstvo naoko, ucelove. Volal by som to znamost. Nie kamaratstvo, alebo priatelstvo. Vidno to aj na tom, ake priatelky si muzi vyberaju. Vzdy su krasne, alebo aspon take, s ktorymi by mohli chodit. Skaredym sa vyhybaju.
Vynimku su, ale len ojedinele. Naozaj ojedinele. Cize, nejde o skutocne priatelstvo. Je to len potencionalny vyber samic, nic viac.

Zeny to ale maju trochu inak. Kedze som pisal, ze casto sa sami nevedia zabavit, nudia sa, a takisto muzov radi vyuzivaju. Tak velmi casto, aj ked ich nechcu ako partnerov, snazia sa ich dotlacit akoze "kamarat" ("chcem ta len za kamarata") hoci ten muz skoro vzdy ocakava nieco viac. Zeny toto vedia robit, muzi nie. Ked sa muzovi zena nepaci, nevyuzivaju ju na nieco ine, odkopne ju. A riesi inu. 100% casu proste obetuje hladaniu novej, alebo rieseniu takej, co sa mu paci. Ak sa potrebuje kamaratsky stretnut, vzdy voli chlapa radsej. Lebo si viac rozumeju, je s nimi zabava, su iniciatori (zeny su skoro vzdy pasivne, nic neinicuju), su akcni, atd... a hlavne riesia chlapske veci. So zenou sa toho neda vela poriesit, len ak vramci parnerstva, tam su pekne veci, milovanie, neha, vzajomna dovera, jing-jang. Ale v kamaratstve to nefunguje. Je to strata casu, lebo kazdy chce to prve (partnerstvo, len tam ma sancu muz-zena vztah vyniknut naplno a dat si to, co si ako muz-muz / zena-zena nikdy dat nemozu).
Gayovia sa nerataju. To nieje normalny muz. Samozrejme, ti sa vedia kamaratit. Ale to preto, ze tam nieje sexualny podton, ktory u hetero muzov v suvistlosti so zenou vzdy je. Preto sa nedokazu dlhodobo pozerat na zenu, ktora ich nepritahuje, alebo odpudzuje. Cize nevznikne ani kamaratstvo. U kamaratstva chlap-chlap, fyzicky vyzor neodzrkadluju vo vztahu, proste aj muz, ktori je fyzicky nepritazlivy pre zeny, v kamaratstve muz-muz moze normalne obstat. Vidiet to bezne, aj vsetiake partie asocialov, co si najdu informaticke temy, pc hry, atd, polka z tych muzov su vacsni panici, a zeny o nich ani nezakopnu. Ale muz-zena uz takto nefunguje.

Potom je este specialna kategoria muzov. Ktory sa snazia dokazat, ze nemame pravdu, ti co hovoria, ze priatelstvo zena-muz nefunguje. Cize umelo, proti prirodzeniu sa kamaratia so zenami, pritom rozhadzuju casom, len aby si dokazali, a hlavne okoliu, ze to tak nieje. To sa tiez nerata. Nieje to prirodzene. Samozrejme, ked sa niekto hecne, vie sa kamaratit aj s ropuchov,alebo skreckom. Nieje to ale prirodzene. Opat su obetou vlastneho podvedomia, ani nevnimaju, ze sa snazia aby to tak nebolo, tak si najdu umelo nejake kamaratky, aby nemali pocit, ze to tak je (ze zena a muz nemozu byt kamarati). Niesu to skutocne priatelstva ale. Ani nijak zvlast hlboke vztahy. V krizi neobstoja.

Toto som vypozoroval v zivote. A u mna to funguje tiez tak, proste ked ma nejaka zena pritahuje, tak ju chcem za partnerku. A ked ju uz mam, nepotrebujem riesit dalsie? Naco? Muz kamarat mi da vzdy ovela viac, nez zena kamaratka, ktora chlapskym veciam nerozumie. Moze vzniknut maximalne znamost, ked je nejaky dovod stretavat sa (napriklad obchodny, alebo nieco z minulosti). NIEJE to ale kamaratstvo.

Specialnou kategoriou su zadani muzi a zadane zeny, ktori sa stretavaju. Volaju to samozrejme kamaratstvo. Nieje to opat kamaratstvo. Je to o tom, ze su nespokojni vo vztahu, so svojou polovickou. Potrebuju si vyliat dusu. Neraz z toho potom vzijde vztah, bud podvedu svoje polovicky (ked uz maju deti, rodinu a nechce sa im to rozbijat), alebo to vedie k ukonceniu vztahu a zaciatku tohto noveho. Cize, zase to je o potencionalnom hladani vztahu. Nie kamaratstve. Iba v tomto jedinom pripade, ked je zadany muz a zadana zena, a nic medzi nimi nehrozi a maju nejake problemy vo vztahu, moze vzniknut nieco, co sa na kamaratstvo podoba. Ale nieje to skutocne kamaratstvo, je to zalozene na dysfunkcnosti vztahu, ktori maju doma.

Inymi slovami, v skratke: nezadany heterosexualny muz a nezadana heterosexualna zena, nemozu byt priatelia. Vzdy to ide takto: ak su si sympaticki, a travia spolu cas tak ako s priatelmi travite, par krat do tyzdna, tak z toho bud je nieco viac, a ked to nevyjde, teda jeden sa pokusi o nieco viac, tak vacsinou je koniec toho priatelstva. Vacsinou toto vznikne prave vtedy, ked muz chce zenu, ale zena ho na nieco len vyuziva. Potom, po napriklad mesiaci - dvoch, ten muz vyskusa, ze chce viac, ona ho ma vo friend-zone (vznikol na to aj takyto pojem, tak caste to je), on dostane vlastne kosom, bud je koniec, alebo sa este chvilu snazi, a ked nic, tak je koniec. Z toho vidno, ze nejde o normalne priatelstvo. Priatelstvo trva aj 10 rokov kludne, nieje tam ziaden sexualny podton a dotycni sa stretavaju kludne aj 2x za tyzden, alebo skoro kazdy den, a neonudi to ani 10 rokov. To je priatelstvo. Medzi muzom a zenou som to este nevidel. Len ak su partneri. Ale ako cisto priatelia, nie.

dobreuz

Tutanchamon to mi hovoria všetci, ale už aspoň 10 rokov mám rovnaký názor :) Ale nejakému peknému kamarátstvu s babou by som sa nebránil, pokiaľ by sme mali rovnaké koníčky a názory :)

Tutanchamon_xD

Máš len 20, takže to, že nemáš ešte vzťah alebo ho nechceš je úplne v poriadku. Možno to časom na teba príde a budeš po ňom túžiť. Zatiaľ máš školu a možno aj koníčky pomedzi ktoré by si sa nemohlo venovať naplno svojej priateľke. Možno príde ten čas, keď už budeš pracovať.

dobreuz

KontrolOr veď jasné, ja tiež nie som úplne izolovaný od ostatných, len mi vyhovuje byť bez vzťahu, budem mať v máji 20 a ešte som nemal vzťah a žijem aj bez toho :)

Kontr0lor

Človek je ale bytosť spoločenská, a tak aj keď má dostatok, tak človeku to proste chýba. Ta blízkosť niekoho, ja stále tak trocha verím, že by existovalo dievča ako ja a aby sme si slobodu vedeli užívať spoločne.
Zajtra idem s troma babami na výlet tak aspoň trocha budem menej sám :D