Tak ahojte, mám 23 rokov a už od ukončenia strednej školy som nemal žiadny vzťah !!!! Niekomu to možno príde vtipné ale ja som už z toho normálne na vetvy. Ja nemám ani len kamarátky s ktorými by som šiel niekde von sa prejsť porozprávať sa. Ako každý normálny chlalan, tak aj ja potrebujem mať tú druhú ženskú stranu pri sebe. Ja sa veľmi rád rozprávam s dievčatami, teda aspoň som sa rád rozprával, kým neprišiel tento čas, že som sám už veľmi dlho. Rád by som si našiel dievča ale vôbec to nejde a nemám ju kde nájsť. Ja niekedy hľadám aspoň kamarátku ale vôbec neviem, kde poriadne začať. Do mesta chodievam sa zabaviť, no tam by som si veľmi dievča nehľadať. Kamarát párkrát skúšal prísť sa babami či sa nepridajú, no samozrejme, že to mali všetky na háku. Som normálny chalan, ktorý sa vie milo správať k babám a viem byť aj dosť pozorný. Niekedy keď idem autobusom do mesta atď, tak spozorujem tie pohľady nejakej baby ako sa na mňa pozerá. Niekedy sa otáča viackrát a vtedy ma zahreje ne srdci, že nie som až tak stratený a možno sa im páčim. Ale čo z toho, keď žiadnu nemám však ??? Ja ale túžim po niečom takom, že budem mať kamarátku s ktorou si budeme fakt rozumiem, budeme si hovoriť naozaj všetko a budeme k sebe fakt úprimní a milí. No takú kamarátku som ja v živote nemal. V tedy to práve prepukne možno aj do niečoho väčšieho a začneme spolu chodiť. Som ale v živote smoliar. Ak chcete prečítajte si môj príspevok z minula.
Som dlho sám !!!
Boze Matus. Zas povedzme sme si uprimne - co splasis v baroch podnikoch?? Zvacsa sami odpad a stoku.
A ten chlap 40tnik co spominas, nemusi byt ani pri peniazoch. Mozno ma sebavedomie skusenosti charizmu sarm ai.
Oliveritto vitaj v klube)) az na tie prostitutky :D
nie som z BB a hej mne to tiež radia choď niekde medzi ľudí ale ja medzi ľudí chodím však v kuse sme každý deň na terase v jednom či druhom bare a v piatok sme chodievali vždy mesto, kde sme prestriedali aj 4 podniky za noc ale tam už väčšinou vždy prišla tlupa pekných báb s chalanmi a aj keď nemali chalanov, tak sa naším smerom nikdy neotočili. Záujem si človek všimne hneď ale taktiež aj nezáujem. Tiež neviem, kde mám to dievča hľadať, keď chodím po uliciach aj vonka všade naokolo samé páriky či mladé alebo v mojom veku dokonca staršie. Minule som sedel v krčme s kamošom a čo som nevidel ??? Baba cca 23-25 ročná za ručičky s cca 40 ročným chlapom, vyzeral naozaj dosť staro a podľa oblečenia by som povedal, že ani nie veľmi veľa peňazí aj keď niekto sa nepotrebuje obliekať nejako extra. Keď už 40 ročný chlap vedel zbaliť babu v mojom veku, tak ja už vážne neviem, kde robím chybu. Ja si vždy myslím, že baby odrádza moja chudá postava 181cm výška a 62kg.
Ahoj Matus.
Nehladaj si kamaratku, no rovno priatelku. Lebo co ocakavas a ako chces travit prezivat spolocny cas cinnosti s tou dotycnou, speje skor ku vztahu nez ku kamaratstvu. Mozes sa na dotycnu casom citovo naviazat, zalubit sa do nej a zrazu ona ti da "stopku", vsak sme len kamosi a tebe ostanu oci pre plac. Asi chapes co ti naznacujem. Neinvestuj preto svoj vzacny cas zaujem financie ai do niekoho, kde budu hranice mantinely uz vopred stanovene urcene.
Aj to vypisovanie cez pokec. Sam vidis ze sa tie baby nechytaju a vyzeraju to byt dobre trubky)
Skor si podaj hned rovno inzerat - co chces (vazny vztah, lasku), a aku babu hladas, aka by mala byt, urci si kriteria ai. Alebo na nejaky inzerat ty reaguj a odpis. A mozno skus aj daku babu o nieco starsiu od teba. Taka by mala uz vediet co chce, mala by mat uz rozum ai.
Ja som teraz na chate s babami v tvojom veku a ide ma p...ut, ja uz neviem co mam vyvarat vypekat kam ist lebo sa fakt nudim, tato dnesna omladina len ozieracky fet drogy trava alkohol, potom to pol dna len grca ai ai. Nic normalne. Skor hladaj o nieco starsiu vyspelu rozumnu, co vie co od zivota muza vztahu chce a ocakava. A poriadne selektuj. Dnesne baby stoja za H..
A vacsina ludi radia chodit von do spolocnosti (umenie kultura sport akcie podujatia ai), ale zas povedzme si uprimne, kto uz len ma na cele vycapene ze je single ci zadany? alebo co je to za typky blbeckov ai? Hladaj preto cielene a s rozumom
co by si povedal byt sam do 31 ha??? ako napriklad ja, proste nic... normalne ze nic... totalka.. a to zarabam uplne ze praxy, ziadna zlodejina ako ini tuto v slovakistane ale hlavou,,, a vyzeram vpoho,,,
Ako by si sa citil platit prostitutkam?? ha? ako..
tak kde je ten boh ha?? kde je haaaaa???>?>??
ty vobec nie si natom zle!
Ked ono na tych muzoch castokrat ani nie je nic zaujimavejsieho, nez ich peniaze.....ani rozumu to nema, ani krasy to moc nepobralo.
ahoj matus.. a odkial si? aspon nejake okolie BA?
Si este mlady aj ked roky bezia velmi rychlo... Ja riesim podobnu "dilemu"... Tiez som dlho bez vztahu a to mam pred 30kou... Na zoznamky ja stastie nemam, aj ked skusam aj tie momentalne...ako sa vobec dostat uu zenam,? kazdy mi vravi kaviarne, bary, palacinkarne, cajovne chodit medzi ludi Vela... Ale neni to tak lahke ako sa to pise. Ale inak to nepojde.
Nestrácaj čas rozmýšľaním nad ženskými. Sú to namyslené suky, ktoré často aj napriek svojmu svojmu sivému priemeru chcú šľachtica, zakladateľa googlu či ropného magnáta atď :D
Čo sa týka zoznamky, tak s pár babami si aktuálne píšem cez Pokec a píšem si aj s babami čo majú 23-24 rokov a do teraz nemali žiadneho partnera a taktiež sex. Zo začiatku to bolo celkom dobre vymenili sme si foto písali sme si dlhšie no nastala chvíľa, keď to dievča odpíše 1-3krát do dňa aj cez to, že tam je viac ako poldňa prihlásená a tým to hasne. Ja sa snažím, pýtam sa jej veci, aby som o nej zistil viacej ale keď príde na otázku o čom chce sa chce ona porozprávať a čo ju zaujíma príde vždy odpoveď "NEVIEM" a tak je to vždy. Neviem sa jednoducho pohnúť ďalej v mojom živote a to ma neskutočne štve. Chcel by som toľko vecí dokázať ako nájsť si partnerku, nájsť si konečne robotu v ktorej budem mať pocit šťastia a taktiež si nájsť malý byt v ktorom by som s tou partnerkou býval. Chcem začať žiť, chodiť na dovolenky či na nejaké výlety po pamiatkach či niekde za hranice na pár dní ale toto všetko je len môj sen. Ja mám v živote jednoducho smolu a to už od dectva z ktorého taktiež nemám ani len jeden pozitívny zážitok.