Som dlho sám !!!

Príspevok v téme: Som dlho sám !!!
Matusisko_xD

Tak ahojte, mám 23 rokov a už od ukončenia strednej školy som nemal žiadny vzťah !!!! Niekomu to možno príde vtipné ale ja som už z toho normálne na vetvy. Ja nemám ani len kamarátky s ktorými by som šiel niekde von sa prejsť porozprávať sa. Ako každý normálny chlalan, tak aj ja potrebujem mať tú druhú ženskú stranu pri sebe. Ja sa veľmi rád rozprávam s dievčatami, teda aspoň som sa rád rozprával, kým neprišiel tento čas, že som sám už veľmi dlho. Rád by som si našiel dievča ale vôbec to nejde a nemám ju kde nájsť. Ja niekedy hľadám aspoň kamarátku ale vôbec neviem, kde poriadne začať. Do mesta chodievam sa zabaviť, no tam by som si veľmi dievča nehľadať. Kamarát párkrát skúšal prísť sa babami či sa nepridajú, no samozrejme, že to mali všetky na háku. Som normálny chalan, ktorý sa vie milo správať k babám a viem byť aj dosť pozorný. Niekedy keď idem autobusom do mesta atď, tak spozorujem tie pohľady nejakej baby ako sa na mňa pozerá. Niekedy sa otáča viackrát a vtedy ma zahreje ne srdci, že nie som až tak stratený a možno sa im páčim. Ale čo z toho, keď žiadnu nemám však ??? Ja ale túžim po niečom takom, že budem mať kamarátku s ktorou si budeme fakt rozumiem, budeme si hovoriť naozaj všetko a budeme k sebe fakt úprimní a milí. No takú kamarátku som ja v živote nemal. V tedy to práve prepukne možno aj do niečoho väčšieho a začneme spolu chodiť. Som ale v živote smoliar. Ak chcete prečítajte si môj príspevok z minula.

www.zdravie.sk

jeho snubenica

Asi budes musiet vystupit zo svojej komfortnej zony alebo si pockat, kym ta z nej nieco vyhodi (zvacsa to nebyvat nic prijemneho), ibaze to bude obnasat mozno i to, ze sa prestanes skryvat za pismenka ci spolocenske masky a zbytocne zlavovat z narokov, ked vies, ze nechces len kamosku, pricom je dost mozne, ze kamoska ti bude musiet ozaj stacit a ak s touto tvojou tuzbou budes pilit usi aj jej, mozno kamoskou dlho nezostane alebo ty nebudes chciet byt jej kamarat, ked sa to nebude nijak vyvijat.

princeznalolita

tam skor dochadza k inym efektom. ze niekto niekoho posudi len na zaklade par informacii. 1. na zaklade mala si vytvori svoju predstavu o celom cloveku co samozrejme nemusi sediet s realitou. 2. je to cele dost neosobne. 3. anonymne si ludia dovolia viac a ani sa neunuvaju rozmyslat a casto ani byt slusni. takze niekto tu moze donekonecna omielat kolko ma znamych ktori sa zoznamili cez net a rozpravky ale realita je ze vacsinou to prebieha takto.

Mesačný princ

a_dr1a - tak ja som tam okrem tých, ktorí sa nudili a čo ponúkali sex skoro nič nespoznal. A naživo je to utópia. Najskôr aj to od niečoho záleží :)

a_dr1a

MP. Ja osobne ci aj ini, ktorych poznam, uz stretli viac ludi z pokecu (zeny ci muzi) a boli realni a neslo o sex ai))

Mesačný princ

Matusisko_xD - počúvaj šuhajko, a či ty vieš, ako fungujú takéto stránky. Admini sú platení zato, aby vystupovali pod x nickami a udržiavali ako konverzáciu vo viditeľnej rovine, tak aj tú súkromnú. preto sa s nikým nezoznámiš a neodpisujú. Len asi 5% ľudí je tam reálnych a tí zaháňajú väčšinou nudu, či ponúkajú svoje telo.

Matusisko_xD

No tak ako som písal, že som si dopisoval s babami cez Pokec, tak aj to už padlo :D Po čase neodpisovali vôbec a to si správu prečítali a za hodinu či tri neboli schopné odpísať a to som s nimi komunikoval slušne bez žiadnych primitívnych či úchylných narážiek a bez toho, aby som ich do niečoho tlačil. Po napísaní správy od mňa

"no dobre teda, vidím že ťa už prestalo baviť si písať, tak ti prajem pekný deň ahoj :) "

Mi odpísali, že oni tu neboli tak neodpísali, hlavne, že správa bola prečítaná (mám aktivované plusko, takže vidím, kedy bola správa otvorená a prečítaná). Vy ženy sa viete vyhovárať, len preto aby ste nemuseli povedať pravdu a radšej sto klamstiev okolo toho. A človek potom, aby mal o dáku záujem a choval sa k nej ako sa k žene patrí. Radšej naozaj byť sám a chodiť sa za nejakými kurviť.

medikamentus

Kolko ludi zije osamelo? Stareniek starcekov, rozvedenych,vdovcov a vdov
a je im aj tak hodno zit. Kolko ludi zije a zilo samych a pritom mal ich
zivot smysel? Neodkraglujete sa snad kvoli tomu, ze ste nemali nikdy
sex? Hlavne s vyhliadkou, ze ho budete niekedy mat ? Tak si to zatial
robte sami, ved to robime vsetci tak a aj ti co vo vztahu su.

Laska skor, ci neskor pride.
A ani laska nie je med lizat,tak sa uz prestante travit liekmi a skakat
pod vlaky.
Robme nieco uzitocne.Prosim vas.