Tak ahojte, mám 23 rokov a už od ukončenia strednej školy som nemal žiadny vzťah !!!! Niekomu to možno príde vtipné ale ja som už z toho normálne na vetvy. Ja nemám ani len kamarátky s ktorými by som šiel niekde von sa prejsť porozprávať sa. Ako každý normálny chlalan, tak aj ja potrebujem mať tú druhú ženskú stranu pri sebe. Ja sa veľmi rád rozprávam s dievčatami, teda aspoň som sa rád rozprával, kým neprišiel tento čas, že som sám už veľmi dlho. Rád by som si našiel dievča ale vôbec to nejde a nemám ju kde nájsť. Ja niekedy hľadám aspoň kamarátku ale vôbec neviem, kde poriadne začať. Do mesta chodievam sa zabaviť, no tam by som si veľmi dievča nehľadať. Kamarát párkrát skúšal prísť sa babami či sa nepridajú, no samozrejme, že to mali všetky na háku. Som normálny chalan, ktorý sa vie milo správať k babám a viem byť aj dosť pozorný. Niekedy keď idem autobusom do mesta atď, tak spozorujem tie pohľady nejakej baby ako sa na mňa pozerá. Niekedy sa otáča viackrát a vtedy ma zahreje ne srdci, že nie som až tak stratený a možno sa im páčim. Ale čo z toho, keď žiadnu nemám však ??? Ja ale túžim po niečom takom, že budem mať kamarátku s ktorou si budeme fakt rozumiem, budeme si hovoriť naozaj všetko a budeme k sebe fakt úprimní a milí. No takú kamarátku som ja v živote nemal. V tedy to práve prepukne možno aj do niečoho väčšieho a začneme spolu chodiť. Som ale v živote smoliar. Ak chcete prečítajte si môj príspevok z minula.
Som dlho sám !!!
Je to - introvertovi napríklad ako mne asi ťažko nanútiš aby som sa dal s niekým len tak do reči. A už vôbec nie s peknou babou. Keď ide nejaká oproti mne tak len sklopím zrak a pozerám do zeme. A keď náhodou raz za rok nastane nejaká situácia kde mám nepripravene rozprávať s peknou ženou tak to len kokcem. Je to všetko o povahe a takáto povaha je ešte aj pre ženy absolútne nezaujímavá.
Ja napríklad som tiež nemal vzťah ale ja by som nechcel len tak nejakú. Musela by mať rovnakú vášeň pre turistiku, cestovanie dobrodružstvo ako ja. Nevadil jej low comfort a nechcela brať hypotéku na bývanie, budovať domov a mať v 25 dieťa. Proste spoznávať svet.
No a mám také kamarátky, ale buď sú zadané alebo sú to tak super, že som rád že mám takú kamarátku.
Ale som v tejto oblasti aj úplné neskúsený a tak mám strach dať niečo najavo, že by sa pokazilo kamarátstvo.
A možno to je aj tak dobre, len sem tam mi chýba niekto bližší a tak ale nevadí, dá sa žiť aj sám.
detto tak sa skus prihovorit barskomu, nech si to vyskusas a potom mozes aj peknym babam, uz to budes brat samozrejme
tak aj v malych sa snad da niekam ist, treba si vsimat
Chodím zas na zopár kultúrnych akcii, ale to je len také, že stále sú to pre mňa len náhodní ľudia, lebo prídem pozrieť a po skončení idem zase domov
Je to: Som z malého mesta do 30 tis. obyvateľov a ešte to mám sťažené aj tým, že pred pár rokmi (troma) sme sa tam presťahovali a ja tam ani nikoho nepoznám, lebo som introvert a nikde nemám veľmi záujem chodiť len tak bezdôvodne
ste z velkych miest, ci z malych alebo vidieka?
staci chodit mezi ludi, kino, fitnes, jednodnove vylety s ck, dobrovolnicke akcie alebo si pozriet program co je v meste, vystavy, hocico a chodit a tam sa rozpravat a snad pride aj nejaka kocka
zoznamky tiez
V dnešnej dobe si hľadať partnerku je len pre jedincov so silným žalúdkom. Každý si predstavuje ako to bude všetko fajn a začne si plánovať veci do budúcna. Mne vzťahy prídu vo veľa prípadoch viac než komické. Tie sladké rečicky na začiatku každého vzťahu ako sa dvaja veľmi ľúbia a je to samé zlatíčko, miláčik, chrobáčik, láska a ako veľmi jeden pre druhého znamenajú a ako bez seba nemôžu byť atď a po roku či neskôr zrazu koniec, lebo jedna strana nemala žiadny problém podjebať s iným človekom svoju polovičku, alebo sa počas vzťahu aj 5krát rozídu, potom sa zase dajú dokopy a zase je to tam, kde to bolo a dookola ako kolotoč.
Nehovorím o vzťahoch, kde sa chlap chová k svojej partnerke ako k handre, ktorá sa následne nato ide vyplakať na fórum ako sa k nej chová partner a ako ho aj cez to všetko neskutočne miluje. To isté zase platí aj pre opačne pohlavie. Zrazu tie pekné oslovenia sú minulosťou a prichádza smútok, plač, depresie, hádky a rozchody.
Aj tak polovica ľudí čo nikdy nemalo vzťah ho chce na základe toho, že v živote nemali sex a neskutočne ich to láka vyskúšať si to, pretože je to potreba každého človeka. Prečo sa potom rozchádzajú páriky aj na základe toho, že jedna strana už nechce tak často sex ako na začiatku vzťahu a sťažuje sa ona alebo on, že mu sex chýba a má ho so svojím terajším partnerom, tak raz za týždeň atď ? Keby sa ozaj navzájom milovali a ich vzťah bol úprimný a čistý, tak sa nerozídu len preto, že teraz už nemajú sex dvakrát za deň ale len dvakrát za týždeň. Aj toto sú dôvody rozchodov. Pretože niekto potrebuje švácať každý deň aj dvakrát do dňa ako zajace.
Tomas12345 Trápiť sa určite nechceme. Ja teda určite nie a nájsť iný zmysel života nejde len tak ľahko, že nebude na to už človek myslieť, lebo aj tak človek skĺzne do toho pocitu, že baba mu chýba a bude sa snažiť ju zas ďalej hľadať a nevzdať to. Teda aspoň u mňa to tak platí, že ešte som sa stále i napriek tomu všetkému nevzdal.
A inak Mito88, ten odstavec ako si spomínal ten Mount Everest a aké je to náročné pre niektorých chlapov, tak to presne ako keby si sa mi vkradol do myšlienok, lebo úplne sa s tebou zhodujem v tomto :)
Asi sme si dosť podobní :)