Pocity ničia svet

Príspevok v téme: Pocity ničia svet
emptyyes

Ani neviem čo chcem v tomto prispevku povedať, ale potrebujem to vsetko dostať zo seba von. Cítim sa byť hrozne sama aj keď mám priateľov. Tento pocit samoty sa prehlbuje až tak že upadám do stavov celkom hlbokých. Mám strašnú chuť si ubližovať. Necítim vôbec žiadnu lásku. Tento svet je strašne smutný. Kamkoľvek sa pozriem vidím smútok a bolesť. Jedine v lese sa cítim šťastná. Ľahnem si a pozerám na oblohu, na vtákov, predstavujem si ake by to tak bolo byť vtákom. Mohla by som odletieť preč od všetkého. Mohla by som robiť čo by som len chcela. Piť s kamarátmi, fajčiť trávu to ma nebaví. Prisla som na niečo nové a bojím sa že sa moje stavy este len zhoršia. Ale strašne ma to láka dať si to znova. Znova zažiť ten pocit. O nič sa nezaujimat a mať aspoň chvíľu radosť.

Cliattsi

Pre dvaXtriJE:
WCDMA, slebo HSPA, alebo ako sa tomu hovorí - ten používam momentálne na internet
Pre emtyees:
Chcem ti ešte jednu vec povedať, že naprirek tomu, že napriek tomu, že máme rovnaké niektoré pocity, myslenie a vnímanie sveta, tak aj môžeme byť aj dosť odlišní ľudia vo veľa veciach, smeroch, názoroch. Aby si náhodou nebola prekvapená. ;). Ja sám som veľa vecí očakával, ale osvedčilo da mi ísť do nových vecí s pomocou myslenia podľa hesla: "Idem do tejto situácie (napr. stretávka), nejaké to bude, ale neviem, aké to bude". A to, čo príde sa budem prijať, že je to tak ako to je.
Ja viem, že je aj viac ľudí na Slovensku s podobnými problémami a stavmi, ale ľudia sa boja o tom hovoriť.

Cliattsi

To je asi 90 km. Ja myslím, že v pohode. Len chcem podotknúť, že som taký hanbvejší chalan. Nie vždy sa však táto hanblivosť prejaví. Ako kedy, závisí od situácie. :). Niekedy mi dosť dlho trvá, kým sa ako tak ukľudním, keď som pri nejakom neznámom človeku (zaoberám sa aj hanblivosťou a soc. fóbiou). Hlavne ide o ženy a dievčatá. :). Ale beriem to ako prirodzenú zložku svojej osoby a nehanbím sa za to. Dokážem to často ovládnuť na toľko, ze to ani nie je vidieť.
Čo sa týka prípadnej stretávky, tak som sa zatiaľ ešte s nikým takto nestretol (po písaní s niekým). A nijako sa tomu ani nemám dôvod brániť aj s prihliadnutím na moju zvláštnu povahu :) A čo ty? Ako to vidíš? Dúfam, že nie čierne :)
Ešte jedna vec: vypadáva mi občas signál, preto píšem oneskorene ...

Cliattsi

To je asi 90 km. Ja myslím, že v pohode. Len chcem podotknúť, že som taký hanbvejší chalan. Nie vždy sa však táto hanblivosť prejaví. Ako kedy, závisí od situácie. :). Niekedy mi dosť dlho trvá, kým sa ako tak ukľudním, keď som pri nejakom neznámom človeku (zaoberám sa aj hanblivosťou a soc. fóbiou). Hlavne ide o ženy a dievčatá. :). Ale beriem to ako prirodzenú zložku svojej osoby a nehanbím sa za to. Dokážem to často ovládnuť na toľko, ze to ani nie je vidieť.
Čo sa týka prípadnej stretávky, tak som sa zatiaľ ešte s nikým takto nestretol (po písaní s niekým). A nijako sa tomu ani nemám dôvod brániť aj s prihliadnutím na moju zvláštnu povahu :) A čo ty? Ako to vidíš? Dúfam, že nie čierne :)
Ešte jedna vec: vypadáva mi občas signál, preto píšem oneskorene ...