Ani neviem čo chcem v tomto prispevku povedať, ale potrebujem to vsetko dostať zo seba von. Cítim sa byť hrozne sama aj keď mám priateľov. Tento pocit samoty sa prehlbuje až tak že upadám do stavov celkom hlbokých. Mám strašnú chuť si ubližovať. Necítim vôbec žiadnu lásku. Tento svet je strašne smutný. Kamkoľvek sa pozriem vidím smútok a bolesť. Jedine v lese sa cítim šťastná. Ľahnem si a pozerám na oblohu, na vtákov, predstavujem si ake by to tak bolo byť vtákom. Mohla by som odletieť preč od všetkého. Mohla by som robiť čo by som len chcela. Piť s kamarátmi, fajčiť trávu to ma nebaví. Prisla som na niečo nové a bojím sa že sa moje stavy este len zhoršia. Ale strašne ma to láka dať si to znova. Znova zažiť ten pocit. O nič sa nezaujimat a mať aspoň chvíľu radosť.
Pocity ničia svet
AminQ2 neviem, čo si tým chcel/a povedať ale je veľmi ľahké vyjadriť sa a dať radu človekovi o ktorom nevieš nič, nevieš ako sa cíti, a ani nevieš či chápeš čo som tým chcela vlastne povedať. Pocity mám ako každý, a určite som sa ich "nenabifľovala" z nejakej knihy z nejakeho článku. Snažím sa nájsť niekoho kto by mi aspon trochu rozumel ale asi to bude dosť ťažké.
Piť s kamarátmi a fajčiť trávu, to ťa nebaví. Prišla si na niečo nové. A strašne ťa láka dať si to znova.
super, a čo to je? už si len domýšľam, že keď máš takú strašnú chuť si ubližovať, tak to bude niečo s ubližovaním. ty musíš mať "strašne" veľa času, nič proti tomu, čo ti povedal - bulibulak - až na to, že na to všetko také krásne a jednoduché musíš mať čas. a sme tam, kde sme byť ani nechceli. a pocity? na to, aby niekto hovoril o svojich pocitoch, aby ich prejavoval, na to ich najprv potrebuje mať...nemôže niekto hovoriť o niečom, čo nepozná, nemá, nevie aké to je - jedine, že by o tom čítal niekde v knihe a potom sa to od slova do slova "nabifľoval", lebo niekde od niekoho úpočul, že to tak je a že to majú skoro všetci ľudia. tak to musi mat aj on/ona.
dobrú chuť, nech ti dobre chutí...
no jedine apatiou a totalnou lahostajnostou, to som tym chcela povedat, nicim inym, ostatne postoje su len pretvarkami a nemaju ziaden dlhodobejsi efekt na pocity ci uz pozitivizmus alebo negativizmus nula bodov
ba praveze pocity zmenis svojim postojom akym je napriklad ten ze budes mat na salame
nic sa neda robit, musime mat na salame nic ine neostava
svet nezmenis a pocity uz vobec
alebo este taka verzia ze svet nici pocity
Ak ti pocity ničia tvoj svet, tak musia byť iné, musíš ich nahradiť krajšími. les je dobré miesto na spev a vykričanie.doma sprcha trochu športu, vyhýbaj sa negatívnej spoločnosti, vyber si inú. ked si do seba viac doma-skrášli si prijemne prostredie, vymýšlaj pekné papaničko, zober si k sebe zvieratko nenáročne, venuj sa tomu čo ťa baví-to je dlhodobé nahradzovanie-a potom to bude prirodzene krasne-veselé knižky, filmy, nie psychologicke, nevrtaj sa moc v sebe.veľa sa smej, potom všetko pojde od seba samo najdes pomaly riešenia. vyhýbaj sa zlým ľudom a prostrediu.veľa spanku
Ak ti pocity ničia tvoj svet, tak musia byť iné, musíš ich nahradiť krajšími. les je dobré miesto na spev a vykričanie.doma sprcha trochu športu, vyhýbaj sa negatívnej spoločnosti, vyber si inú. ked si do seba viac doma-skrášli si prijemne prostredie, vymýšlaj pekné papaničko, zober si k sebe zvieratko nenáročne, venuj sa tomu čo ťa baví-to je dlhodobé nahradzovanie-a potom to bude prirodzene krasne-veselé knižky, filmy, nie psychologicke, nevrtaj sa moc v sebe.veľa sa smej, potom všetko pojde od seba samo najdes pomaly riešenia. vyhýbaj sa zlým ľudom a prostrediu.veľa spanku
zhltni pirulu a mas po probleme, dnes je uz kopa liekov, ktore ti pocity fantasticky potlacia, dokonca ich predpisuju aj samotni lekari
pocity ničia nás, nie svet