Pocity ničia svet

Príspevok v téme: Pocity ničia svet
emptyyes

Ani neviem čo chcem v tomto prispevku povedať, ale potrebujem to vsetko dostať zo seba von. Cítim sa byť hrozne sama aj keď mám priateľov. Tento pocit samoty sa prehlbuje až tak že upadám do stavov celkom hlbokých. Mám strašnú chuť si ubližovať. Necítim vôbec žiadnu lásku. Tento svet je strašne smutný. Kamkoľvek sa pozriem vidím smútok a bolesť. Jedine v lese sa cítim šťastná. Ľahnem si a pozerám na oblohu, na vtákov, predstavujem si ake by to tak bolo byť vtákom. Mohla by som odletieť preč od všetkého. Mohla by som robiť čo by som len chcela. Piť s kamarátmi, fajčiť trávu to ma nebaví. Prisla som na niečo nové a bojím sa že sa moje stavy este len zhoršia. Ale strašne ma to láka dať si to znova. Znova zažiť ten pocit. O nič sa nezaujimat a mať aspoň chvíľu radosť.

deli78

Pozri Cliatsi
Dobre si to rozpísal vieš čo je dobre Hura- Je tu toho veľa tých blbých vecí na okolo.Co najmenej si ich všímat,a to čo je pre teba dobre- to je nadlho.
Vymeniť to okolie, aj s inými ľudmi-ked ste rovnakí tak si to hovoríte tie svoje veci.
TEn vyliečený ten bol ako príklad, to nemusí byť za 3 mesiace-možno celý život.
Nič iné zrejme neostava-neisť do hlbky teraz na lepšie na povrchu- nezamýšľať . potom ked budeš silnejší-ked si mladý tak hurá maš plno rokov-tak si to drž, každý je svojom živote nejako raz dole a potom hore-normálne ale netreba isť ,uplne, dole to pre teba nie je.musíš si nájsť ľudí ktorí ta podporia-rodina?,iní-príroda je super aj na energiu,Jasné že musíš chodiť do školy a prace-tých blbých ľudí pre teba si nevšímať- isť inde
a ten šport-ľahký stačí upevńuje telo myslenie,a nezabudni piť vodu-priiemerne vyplavuje,je leto.
to sa nedá uplne povedať.tu su len názory ľudí je to na tebe.Všetko dobre

deli78

Pozri Cliatsi
Dobre si to rozpísal vieš čo je dobre Hura- Je tu toho veľa tých blbých vecí na okolo.Co najmenej si ich všímat,a to čo je pre teba dobre- to je nadlho.
Vymeniť to okolie, aj s inými ľudmi-ked ste rovnakí tak si to hovoríte tie svoje veci.
Nič iné zrejme neostava-neisť do hlbky teraz na lepšie na povrchu- nezamýšľať . potom ked budeš silnejší-ked si mladý tak hurá maš plno rokov-tak si to drž, každý je svojom živote nejako raz dole a potom hore-normálne ale netreba isť ,uplne, dole to pre teba nie je.musíš si nájsť ľudí ktorí ta podporia-rodina?,iní-príroda je super aj na energiu,Jasné že musíš chodiť do školy a prace-tých blbých ľudí pre teba si nevšímať- isť inde
a ten šport-ľahký stačí upevńuje telo myslenie,a nezabudni piť vodu-priiemerne vyplavuje,je leto.

deli78

Pozri Cliatsi

trixdva

Ja viem, že je aj viac ľudí na Slovensku s podobnými problémami a stavmi, ale ľudia sa boja o tom hovoriť.
Toto si napisal Cliattsi. ako sa niekto môže takto bať. keby jeden, ale vsetci sa boja?

Cliattsi

pre Cerimono: niečo je pravda, niečo nie je
Cliatsi to je dlhodobý proces s tými kvietkami, tešit sa čo sa mi podarilo aj male atd.....aby sa r´ti v tom mozgu takéto myslenie zafixovalo ked to nevieš spntanne sa cítiš šťastne a citiš sa letargicky, napada ťa všeličo - ??? neviem, mne sa to nepodarilo. Druhá  časť vety nepochopil som???

Priklad. Jeden bol nevyliečitelne chorý a nedávali mu nadej. Začal robiť toto-pozeral neustale komedie stale sa rehotal, vyhladaval pekné pozitívne miesta a ľudí, a čuduj sa svete sa vyliečil za 3 mesiace. - neviem ale, či ten jeden mal taký problém ako ja al. emptyes, alebo ten, ktorému Kýčera radila, aby si viacej všímal krásu kvietkov okolo seba, ale môj názor je takýtto- ja sa neviem od 9 rokov minim. cítiť šťastne a pociťujem samotu, aj keď som s ľuďmi. Keď si pizriem komédiu, zasmejem sa, ale pocit apatie, bez radosti a bez pocitov pretrváva. Každý prípad je individuálny.

Takto nejako.Ked budeš neustale jhutať nad tým že si nešťastný a prečo za čo tak sa ti to v tom mozgu zafixuje zle. - s tým súhlasím, preto už teraz nehútam nad tým že som nešťastný A je mi lepšie než vtedy, keď som to robil. Predstav si, som bez pocitov blízkosti k iným ľuďom, nič.mal poriadne nebaví, som o ničom, nežijem poriadne, len prežívam.
Ale za tem dlhý čas, čo tu žijem, som sa s tým ako tak vyrovnal, lebo aj keď je môj život ztohto pohľadu oničom, povedal som si, že ho budem napriek tomu žiť.

A navyše sa v tom hrabeš.- Budem sa v tom hrabať, aby som pochopil o čobtu ide a ako sa toho zbaviť
Sport toto dobre vykríva na vyšumenie z hlavy napr,- keď máš tolieto pocity si natoľko unavený, že ťa ani šport nebude baviť a rýchlo sa vyčerpáš. Aj napriek tomu si občas zašportujem, lebo mi to urobí aspoň trochi dobre na čas

ale dlhodobo-neanalyzovať donekonečna - s týmto súhlasím. Ale je to ťažké, lebo keď si v tomto stave, TAK TI MOZOG NEPONÚKA SKUTOČNÉ ŽIVOTA, ALE IBA POZOROVANIE, ČO ROBIA OSTATNÍ ĽUDIA, STROMOV A POD. A SI ODKÁZANÝ IBA NA ANAKÝZU TOHO, ČO VIDÍŠ A PRETO, LEBO NEVIEŠ PORIADNE ŽIŤ, TVOJ MOZOG TI PONÚKNE INÚ ALTERNATÍVU - SNÍVANIE. LEN LEŽÍŠ V POSTELI A ROZMÝŠĽAŠ O TOM, ČO BUDEŠ ROBIŤ ZAJTRA.

usmev - nezaberá, ale pomôže znášať tento stav

,normalna laska medzi ľudmi-nemusí byť muž a žena vzťah - NEDOKÁŽEŠ POCÍTIŤ LÁSKU K DRUHÝM ĽUĎOM (prípadne v obmedzenej miere, podľa toho, v akom si štádiu tohto stavu)

ale stretnem niekoho na ulici usmejem sa a pozdravim jdobre nas srdci. - na tú chvíľku možno pocítiš aj šťastie, ale to veľmi týchlo vyšumí a he to veľmi plytký pocit šťastia

Pozri potraviny v ktorých sú vutaminy, a hlavne B na nervy
- SÚHLAS. Ja si občas dám magnézium s B6.

Pre emtyyes
Ešte dodám jednu vec, že by si mohla skúsiť užívať  Tinktúru z Rozchodnice ružovej. Mohlo by ti to pomôcť pri zvládaní tvojich negatívnych myšlienok. Ale nezaručujem to. Ak to skúsiš , tak.mi môžeš dať vedieť, či a ako to zabralo. Treba to užívať dlhodobo, učinky by si mohla pocítiť za 5 dní (mňa to zbavilo blbých myšlienok do veľkej miery, ale ak to vysadíš, tvoj mozog sa pi čase dostane možno do toho stavu, v akom bol predtým. Preto treba aj čítať knihy. ). Kúpiš to v BIO obchodoch.t

cerinomo

Cliatsi to je dlhodobý proces s tými kvietkami, tešit sa čo sa mi podarilo aj male atd.....aby sa r´ti v tom mozgu takéto myslenie zafixovalo ked to nevieš spntanne sa cítiš šťastne a citiš sa letargicky, napada ťa všeličo.
Priklad. Jeden bol nevyliečitelne chorý a nedávali mu nadej. Začal robiť toto-pozeral neustale komedie stale sa rehotal, vyhladaval pekné pozitívne miesta a ľudí, a čuduj sa svete sa vyliečil za 3 mesiace.
Takto nejako.Ked budeš neustale jhutať nad tým že si nešťastný a prečo za čo tak sa ti to v tom mozgu zafixuje zle.
A navyše sa v tom hrabeš. Sport toto dobre vykríva na vyšumenie z hlavy napr, ale dlhodobo-neanalyzovať donekonečna
takto asi. usmev ,normalna laska medzi ľudmi-nemusí byť muž a žena vzťah ale stretnem niekoho na ulici usmejem sa a pozdravim jdobre nas srdci.Pozri potraviny v ktorých sú vutaminy, a hlavne B na nervy

cerinomo

Cliatsi to je dlhodobý proces s tými kvietkami, tešit sa čo sa mi podarilo aj male atd.....aby sa r´ti v tom mozgu takéto myslenie zafixovalo ked to nevieš spntanne sa cítiš šťastne a citiš sa letargicky, napada ťa všeličo.
Priklad. Jeden bol nevyliečitelne chorý a nedávali mu nadej. Začal robiť toto-pozeral neustale komedie stale sa rehotal, vyhladaval pekné pozitívne miesta a ľudí, a čuduj sa svete sa vyliečil za 3 mesiace.
Takto nejako.Ked budeš neustale jhutať nad tým že si nešťastný a prečo za čo tak sa ti to v tom mozgu zafixuje zle.
A navyše sa v tom hrabeš. Sport toto dobre vykríva na vyšumenie z hlavy napr, ale dlhodobo-neanalyzovať donekonečna
takto asi. usmev ,normalna laska medzi ľudmi-nemusí byť muž a žena vzťah ale stretnem niekoho na ulici usmejem sa a pozdravim jdobre nas srdci.Pozri potraviny v ktorých sú vutaminy, a hlavne B na nervy

Cliattsi

Pre Kýčera:
Pozdravujem, ako sa máš.? :)
Kýčera a táto emptyyes je ďalší človek, ktorý to podobne prežíva ako ja. Čo som ti aj vtedy písal, keď nepomáha ani to, keď máš mať radosť z tých maličkostí, napr. tešiť sa z každého kvietku, alebo keď ide niekto na prechádzku so psíkom ako si aj vtedy niekomu radila, kto mal vtedy na fóre takýto podobný problém a tiež som ti o tom písal mailom ako to je, keď sa ten človek takto cíti, že ten človek sa nevie tešiť z ničoho, aj keby chcel (neviem, či pamätáš). Je to o určitej chémii v mozgu, ktorá spôsobuje človeku, že ho nič nebaví a do ničoho sa nemá.

bulibo

hurá už sa našli.tu dvaja pisatelia teš sa zo života
ten chlapec -príklad zo zdravia čo uviedol jeden príspevok, ten lekár bol asi šiši že mu také hovoril-to sa nerobí povzbudzuje sa

Kycera

@ Cliattsi,
rada Ťa vidím! : )

@ Emptyyes,
napíš mu! Je to slušný mladý muž.

@ A vôbec nereagujte na invektívy a píšte si medzi sebou.