Pocity ničia svet

Príspevok v téme: Pocity ničia svet
emptyyes

Ani neviem čo chcem v tomto prispevku povedať, ale potrebujem to vsetko dostať zo seba von. Cítim sa byť hrozne sama aj keď mám priateľov. Tento pocit samoty sa prehlbuje až tak že upadám do stavov celkom hlbokých. Mám strašnú chuť si ubližovať. Necítim vôbec žiadnu lásku. Tento svet je strašne smutný. Kamkoľvek sa pozriem vidím smútok a bolesť. Jedine v lese sa cítim šťastná. Ľahnem si a pozerám na oblohu, na vtákov, predstavujem si ake by to tak bolo byť vtákom. Mohla by som odletieť preč od všetkého. Mohla by som robiť čo by som len chcela. Piť s kamarátmi, fajčiť trávu to ma nebaví. Prisla som na niečo nové a bojím sa že sa moje stavy este len zhoršia. Ale strašne ma to láka dať si to znova. Znova zažiť ten pocit. O nič sa nezaujimat a mať aspoň chvíľu radosť.

Mesačný princ

emptyyes - úprimne? Bude ešte horšie. Tento svet je celkom fajn, len niektorí ľudia túžia poznať. A poznanie či pochopenie nie všetci ľudia unesú. Je to náročné, je ťažké vedieť napriek tomu, že v podstate vedieť ani nechceš.

No na tomto svete nie si sama...

Nevedomosť je bránou ku šťastiu vždy. Poznanie je bránou ku šťastiu len pre vyvolených.

WHISPER

dať si to znova??? to čo znamená...? maš pocit že ked začneš brať drogy a budeš na nich závislá ze budeš šťastnejsia...?
bude z teba troska..! jedine..

a čo ti bráni robiť to čo ťa baví, mať prácu ktorá ta baví,.? ved si chod za tým... sebaľútosť ti nepomože...

a ked ti pomáha les, tak tam často chodievaj, prechádzky, beh...

Tomas12345

Viem ako sa citis :)
Depresie vznikaju z toho ze clovek tuzi po materialnych veciach. Zijeme v materialnej spolocnosti ludia bazia po materialnych veciach(peniaze,kariera,oblubenost,krása, frajeri/frajerky atd ) a ked ich nemaju tak druhym zacnu zavidiet a su nestastni. Dakedy ludia neboli tak zamerani na materialne veci ako dnes a preto bolo aj ovela menej depresii. Navyse ludia verili aj ovela viac v Boha nez je tomu dnes a to je tiez jeden z hlavnych dovodov , preco bolo v minulosti menej depresii.
Ja som mal dakedy tiez depresiu . Bol som chory (a stale trpim arytmiami ), nemal kamaratov , nebol som oblubeny, nic sa mi nedarilo , nemal som frajerku atd.... Po case som sa ale obrátil na vieru v Boha . Prijal som Ježiša Krista, uprimne som v neho uveril a rozhodol som sa ze mu oddam svoj zivot.Zrazu som sa tympadom prestal trapit pre materialne veci.Uz mi nevadilo ze nemam frajerku, ze nesom oblubeny , ze sa mi v zivote nedari uz som sa preto netrapil. Jedine nacom my zalezalo bola moja viera v Boha. Tá ma robila stastnym vkuse, a dala zmysel v zivote napriek tomu ze sa mi v zivote nic nedarilo.
Rad by som este zdoraznil ze osobne si myslim ze je velky rozdiel medzi tym ci clovek veri len preto lebo chce verit alebo veri preto lebo je o svojej viere presvedceny ze je pravdiva.Ja som nechcel verit len tak ze by som veril len zo Zbozneho priania ale chcel som verit tak aby som bol o svojej viere presvedceny. A tak som si spravil prieskum. Velmi vela som toho prestudoval a zabralo mi to dost casu . Cital som roznu literaturu , hladal som dokazy ktore by potvrdzovali Boziu existenciu , studoval som to ci je Biblia naozaj autenticka, ci v nej su ukryte veci ktore su nadcasove a dospel som po case ze naozaj taka je :)(Mozem ti dat aj linky ktore velmi otuzili moju vieru )Takze som neveril uz len preto ze som chcel verit ale kazdy den som si posilnoval svoju vieru az tak ze verim preto lebo som o svojej viere presvedceny. A poviem ti niet krajsieho pocitu a stastia nez takyto . Ziadne materialne veci ti nedaju lepsi pocit :)))) Napis mi na tomas55555@centrum.cz pokecame a zas bude dobre, uvidis :)