Pocity ničia svet

Príspevok v téme: Pocity ničia svet
emptyyes

Ani neviem čo chcem v tomto prispevku povedať, ale potrebujem to vsetko dostať zo seba von. Cítim sa byť hrozne sama aj keď mám priateľov. Tento pocit samoty sa prehlbuje až tak že upadám do stavov celkom hlbokých. Mám strašnú chuť si ubližovať. Necítim vôbec žiadnu lásku. Tento svet je strašne smutný. Kamkoľvek sa pozriem vidím smútok a bolesť. Jedine v lese sa cítim šťastná. Ľahnem si a pozerám na oblohu, na vtákov, predstavujem si ake by to tak bolo byť vtákom. Mohla by som odletieť preč od všetkého. Mohla by som robiť čo by som len chcela. Piť s kamarátmi, fajčiť trávu to ma nebaví. Prisla som na niečo nové a bojím sa že sa moje stavy este len zhoršia. Ale strašne ma to láka dať si to znova. Znova zažiť ten pocit. O nič sa nezaujimat a mať aspoň chvíľu radosť.

Cliattsi

Pre emptyess:
neviem, či sem ešte prídeš, ale skusim ti opisať ja čo v tebe asi je, lebo mal som aj depresiu a ešte pred ňou som mal pocity prázdnoty- emptyess, ktoré sa ale zhoršili natoľko, že momentálne už neviem prežívať pocity k iným ľuďom.

Čo si myslím, čo asi v tebe prebieha:
Ty chceš niečo dosiahnuť, ale sama presne nevieš, čo to je. Chceš byť momentálne tam, kde niesi. Chceš byť šťastná, ale nevieš byť, lebo tvoje telo (mozog) ti to neumožňuje. Chceš niečo robiť, ale nemáš motiváciu. a cheš byť niekto, ale myslíš si, že si nikto. Máš rada sny, lebo tam ti je lepšie než na tomto svete. To, že vidíš veci čierne je dlhodobý stav tvojho myslenia. Častokrát premýšľaš (asi tak ako ja :) ).

Zaujímalo by ma tiež, či si dosť stresujúci človek, či si citlivá a či zle reaguješ na chlad, svetlo a pod. A tiež na kritiku. O tieto stavy sa inak aj zaujímam.
Zaujímalo by ma tiež, či vtedy keď ideš do toho lesa, či sa cítiš vtedy šťastná, alebo ani vtedy necítiš ten pocit relaxu. Lebo ja aj vtedy, keď idem do prírody, tak ma to neukľudní. A snívať môžem aj inde (naor. doma :) ). Neznášaš sa, preto si chceš ublížiť?
Díky. Ahoj.

gulickas

Dobru kravimnu si zahlásila-smutok je štastie-to maš zlé termíny a popletené. videla si nekonečný príbeh-svet zavladla rletargia zlo a smutok prišielAtrej oslobodiť svet. Pozri.
Smutok znamená šero. pozitivna energia je zdravie, negtívna neustale choroby.
ina cesta nie je len pôšťať pravidelne k senbe to pekné naučiť sa byť šťastna v tejto chvili som v´dacna že žije, mam čo jest, vidim. boli ma noha .prejde je to lepšie keby bola zlomena.......
dať to do života každý deň inak to vidieť nebudeš ,vybrať to zo seba prebudiť atd.
Pušťať slnko ako sa hovorí-dobrá je ta priroda.
žiť v letargii nie je dobre.Zobuď sa dievčatko víla precitni.
Neviem z čoho ten tvoj postoj plynie.

gulickas

Dobru kravimnu si zahlásila-smutok je štastie-to maš zlé termíny a popletené. videla si nekonečný príbeh-svet zavladla rletargia zlo a smutok prišielAtrej oslobodiť svet. Pozri.
Smutok znamená šero. pozitivna energia je zdravie, negtívna neustale choroby.
ina cesta nie je len pôšťať pravidelne k senbe to pekné naučiť sa byť šťastna v tejto chvili som v´dacna že žije, mam čo jest, vidim. boli ma noha .prejde je to lepšie keby bola zlomena.......
dať to do života každý deň inak to vidieť nebudeš ,vybrať to zo seba prebudiť atd.
Pušťať slnko ako sa hovorí-dobrá je ta priroda.
žiť v letargii nie je dobre.Zobuď sa dievčatko víla precitni.
Neviem z čoho ten tvoj postoj plynie.

emptyyes

Čo s tým chcem robiť? Na jednej strane viem že by som nemala robiť to čo mi škodí, čo ma dostane ešte do väčších sračiek. Veď predsa človek by mal robiť to čo ho robí šťastným. Lenže ja už ako by nemám chuť hľadať niečo pekné pretože to nevidím. Všetci raz umrieme a naháňať niečo čo by mi urobilo na chvíľu radosť mi príde zbytočné. Začínam sa stotožňovať s tým čo na svete je aj ked to nie je krásne. Možno keď sa na všetko pozriemeuvidíme reálnym pohľadom tak vtedy zistíme že práve smútok je to z čoho máme byť šťastný.

bulibulak

Neviem o čo tu ide a čo sa chce, ale to su skusenosti moje a iných-keď idem medzi pozitývnych ľudí-pravdaže tých čo si vyberem tak je mi lepšie ako keby som bola pri pive v krčme.Pozeram komedie cez víkend lebo ma bavia a smejem sa, jacśné že si pozriem aj psychologické,ale nie vtedy ked je mi smutno alebo zle, lebo bude horšie.
Je to moja vlastná skúsenosť, a snažim sa isť v živote svojím sposobom.jasne že sú povinnosti praca a tak dalej ale všeličo......asi tak.To som nemyslel d rana do večera.vikend je na to super.Do obchodu idem ked je menej ludí.Ked mam menej penazi,alebo šetrim tak vtedy robím jedla všeliake zo zemiakov, vajca lacnej zeleniny.....

bulibulak

Neviem o čo tu ide a čo sa chce, ale to su skusenosti moje a iných-keď idem medzi pozitývnych ľudí-pravdaže tých čo si vyberem tak je mi lepšie ako keby som bola pri pive v krčme.Pozeram komedie cez víkend lebo ma bavia a smejem sa, jacśné že si pozriem aj psychologické,ale nie vtedy ked je mi smutno alebo zle, lebo bude horšie.
Je to moja vlastná skúsenosť, a snažim sa isť v živote svojím sposobom.jasne že sú povinnosti praca a tak dalej ale všeličo......asi tak.To som nemyslel d rana do večera.vikend je na to super.Do obchodu idem ked je menej ludí.Ked mam menej penazi,alebo šetrim tak vtedy robím jedla všeliake zo zemiakov, vajca lacnej zeleniny.....

postarjanko

sory ja som chlap ja hladam riesenia ja si ta neviem len precitat a pomojkat. bud hladas riesenia alebo sa chces vyzalovat. ak vyzalovat na to sa tu najdu ini. nejake mamy internetove.

takze moja otazka: co s tym chces robit ?