vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma

Príspevok v téme: vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma
ponizovanedievca

Nemyslela som si, že sa to niekedy stane aj mne, nakoľko sme spolu veľmi dlho, tri roky, a snúbenec ma začal zvenažovať, ponižovať, (keď sme osamote),pritom som vyštudovaná Judr. a plus si idem robiť dalšiu vysokú školu, on má tiež VŠ, ale inú.On je Mgr.
Ale tituly asi nie sú podstatné.

No ponižuje ma, začalo sa to pred rokom.Vždy som bola zástancom toho,že partneri sa nemajú ponižovať, žiaľ, dospela som do takej fázy, že nepomáha určiť si hranice,bez úspechu. Snaha bola, pacient umrel. Nazval ma aj pič...a kur....ou parkrát, ale aj inými vulgárnymi podstatnými menami.
Dnes napríklad za to, že som mala poprehadzované veci v kufri, ktorý balím na dovolenku, a že som to tam chaoticky upratovala, mi povedal, že nie som istotne zdravá, že robím nenormálne veci. Že sa mu javí, že nemám svoj vek, tj. 27 rokov, ale že ani päť.Vidí, že mi to ubližuje ako sa správa, no mastí si asi svoje ego, alebo lieči nejaké zvláštne komplexy osobnosti. Ja som mu na to povedala, s úsmevom, že však to hádam nie je až takí hrozné a že sú aj iné horšie prípady, ako ja, neporiadkumilovnejšie.
Na to mi povedal, veľmi seriózne, že to jedine nejaký retard v sanatóriu by bol horší ako ja a odišiel.
Nechápem, či si neuvedomuje význam svojich slov?
Okrem toho, je strašne tvrdohlavý, nedá si v ničom povedať, vždy si spraví podľa seba.Bezohľadne.
Čo je to za chlapa?a keď sme si spolu začínali bol medový. Poradte už prosím, ako vzniknutú situáciu riešiť?

Venduka7

Spýtaj sa ho v čom je problém čo proti tebe konkrétne má, čo mu konkrétne vadí.
Ked mu vadí niečo podstatné ,čo sa zmeniť nedá tak to nepojde.
pokiaľ mu vadí neporiadok alebo niečo také, tak to obidvaja možte upratať.
Ale myslím že to má už v sebe.Ale sa ho môžeš spýtať.Keď je starší može ťa brať ako decko.
Ale muž a žena aj tak nerozmýšľajú rovnako musia sa navzájom prisposobiť.
Chodte na večeru a spýtaj sa ho, urči mu hranicu.
Používa len nadávky ?
Ja osobne by som ho už dokopala nohami

Bubliii

Pozri zakladateľka, ako sa hovorí: "kto chce, hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody". Ja vidím u teba ako jediné riešenie iba rozchod a psychoterapia potom. Nie je normálne, aby komunikácia medzi partnermi prebiehala tak, ako ty popisuješ. Na mňa raz partner nakričal a s kľudom som mu oznámila, že toto bolo prvý a poslednýkrát, inak od neho odchádzam. Proste dať najavo, že aj ty máš city, hrdosť, dôstojnosť a aby tak s tebou aj bolo zaobchádzané.

Fantasyi

Nie je to dobry napad. On pride, odprosi, chvilu bude dobre a potom zas. Je chory. To nie je toja chyba.
Je to tyran a manipulator. Neurobis s tym nic, len odist. Ani to nebude lahke, lebo ti neda pokoj, potrebuje svoju obet.

budula

50/50 preto hovoria lebo si to necháš-koho je ten byt?Vyhoď ho.Ake sú pravidlá.
Vidíš že to nefunguje že je taký,
Koľko má rokov-čo je starší?Nemôžeš ho chapať, lebo to zneužíva.
Asi je to v ňom.
Nemáš kam ísť zrejme.Doveď si nejakého známeho alebo príbuzného nech ho prefacká alebomu vynadá.
Sa k tebe nehodí.Nejaký impulzívny blbec, nevie sa ovládať. nepusti ho k sebe.

ponizovanedievca

Mne to už príde tka, že povie, to čo mu prvé napadne,a je mu jedno, že tým ublíži.
Akoby to vravel, akože "Ahoj"...mi povie, retardované decko. Akoby tieto slová a ponižovanie mu boli natoľko vlastné, že ani už nevie s ainak vyjadrovať. vždy som vedela, že hrešil, a hreší

ponizovanedievca

Dievčatá, neželám si byť tou handrou, aj keď už ňou asi som.
Veľmi trpím a plačem po nociach /aj dnes som noc prerevala/ prečo si ma neváži a nezaobchádza so mnou ako s dámou, a paňou svojho srdca, v úcte. NIkdy to nebolo tak, že som ostala ticho po jeho ataku. Áno viem, moja chyba.Mala som ho vyfackať hneď po prvej nadávke na moju adresu/ale ten šok mi to nedovolil, mala som zviazané ruky aj ústa,len som mlčky preglgla horké slzy/, Tí,čo si to prežili vedia. Nuž ale začala som mu slušne aj menej slušne dohovárať, že toto nie je spôsobom vyjadrovania študovaného človeka. Bránila som sa ako levica, bolo už aj ultimátum a určenie hraníc. Ešte raz to spravíš, odídem. Vydržal asi tri mesiace. No ja som zostala,lebo neviem ani prečo. To sa ma nepýtajte,prosím. Možno z lásky.
Som si vedomá toho, že som spravila chybu tú, že som mu hneď nepovedala po prvej nadávke na moju adresu, že ešte raz a odídem,a je mi ľúto, že som neodišla a nespravila tak.Ale keď dokáže byť taký ako med sladký,keď chce. Dokáže si ma nádherne omotať, zaplatí predlžený víkend, ideme na vlet, uvarí večeru, a ja ako úboha chudera slaboch najväčší mu to zhltnem,a zase odznova sa to začína.Takéto strašné poníženie, viete si predstaviť, že vám chlap opakovane nadáva raz za pár mesiacov, ? že ty pi, ku. jeb... a retardovaná( najnovšie)?
ALe ako to už teraz riešiť? Nevedela som si spraviť poriadok na začiatku teraz ťažšie si ho spravím
Premýšľam nad variantou, nie slová-ale skutky. Odídem , vysvetlím prečo, a odídem,(ale len ako truc )a skúsim, či príde za mnou a odprosí. Dobrý nápad?Z mojej strany to bude iba hra.
Nemám sa s kým o tom poradiť. Ja som osamotená, sestra žije v Belgicku, mama je ťažko chorá, otec nás opustil, kamošky žijú odo mňa preč, kolegyniam to nevešiam na krk,preto mi napadlo toto fórum
Nechcem byť týraná a nechcem byť obeť. práveže nie.
Prečo píšete, že chyba je aj na mojej strane 50/50? Keby bol seriózny chlap,tak nenadáva a neponižuje ma nelieči si svoje komplexy na mne.
Ja z neho strašnú zlobu cítim:(:(:( pri vyriekaní týchto slov. Akoby už aj stratil cit ku mne

Janinka8

Dievča.Keď ti začne niečo takéto robiť, hned odid do inej miestnosti, nerozpravaj s ním.Ignoruj.Ked bude vidieť ignoráciu, tak to robiť nebude.
Alebo ho kopni nohou do zadku, normalne.Musíš byť silnejšia ako on.Alebo odíd na par dní, bez toho aby vedel kam ideš.
Mala by si sa rozísť-zrejme tam už nie je láska. Nemá to zmysel.Zbal sa a odíď

Fantasyi

:D A prosim ta pekne, ako si ta ma vazit, ked si od neho nechas nadavat a skakat po hlave? Ved on to skusa, chce ta k tomu dokopat, aby si bola dominantnejsia, ale ty si si sama vybrala byt handrou, do ktorej sa utrie kedy chce.

Marunka

Adr1_a (nikdy neviem či to píšem s právne :D), toto nie je len jej chybou alebo len jeho chybou. I ty, i ja sme trošku nesprávne poňali pohľad na problém. A to, že sme automaticky dali chybu len tomu druhému. Ale ako tak nad tým premýšľam, myslím, že je to 50/50. Pretože ona potrebuje a dokonca si podvedome našla chlapa, čo ju bude takto ponižovať. Nevie sa od neho odpútať, ani čo by jej do neviem akých retardovaných nadal...A on zas potrebuje ju. Čistý hromozvod, ktorým si môže zas kompenzovať svoje vnútorné bloky a zranenia. Vo svojej podstate je to "dokonalé" :D
A ako sa už ďalej zariadia, je len na nich...Kto chce trpieť taký vzťah, tak bude, ani čo by mu sto ľudí "prehovorilo do duše" :)

a_dr1a

Ponizovane dievca. Nalejme si cisteho vina. Ty jeho urazky ponizovanie, mozno aj daky preplesk raz-zacas proste potrebujes k svojmu zivotu ako ini ludia jedlo pitie vzduch. Mozno si to ani neuvedomujes. Prebieha to podvedome nevedome. Ale je to tak. Ak chces tomu rozumiet (rozumiet - nie to zmenit. Lebo keby si si nasla aj uplny opak tohto muza-cize dobraka od kosti ktory by ta hyckal rozmaznaval miloval zboznoval ai, tak by si ho casom skor ci neskor nechala opustila a nasla si zas takyto isty typ muza ktory ta bude urazat ponizovat ci mlatit). Ale aspon to logicky spracujes a budes vediet, preco je tomu tak. Preco sa to deje. Aj to je dolezite. Najdi si preto kvalitneho odbornika a spolu na to pridete.
Takze moze ti tu aj milion ludi radit v dobrej viere co mas spravit ai, ale ty to nespravis. Ty svojho partnera proste potrebujes. Preto k rozchodu z tvojej strany nikdy nepride. Iba ked on odkopne teba. Proste si takyto typ zien ktore to potrebuju aj "vyzaduju, pytaju si o to".
A chyba je v tebe. Nie v nom. Ty si strojcom svojho stastia osudu. A este nieco. Mozes mat aj 3x VS, neviem aky lukrativny flek a penazi, ty vo svojej podstate potrebujes a vyzadujes spravanie ako k poslednej flandre. Porozmyslaj nad tym, preco samu seba trestas vinis zranujes nicis. Odpovede mas sama v sebe. S odbornikom prides hl.na to, kde to vsetko zacalo (najskor detstvo dospievanie a tvoja rodina rodicia vzorce spravania ai).