vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma

Príspevok v téme: vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma
ponizovanedievca

Nemyslela som si, že sa to niekedy stane aj mne, nakoľko sme spolu veľmi dlho, tri roky, a snúbenec ma začal zvenažovať, ponižovať, (keď sme osamote),pritom som vyštudovaná Judr. a plus si idem robiť dalšiu vysokú školu, on má tiež VŠ, ale inú.On je Mgr.
Ale tituly asi nie sú podstatné.

No ponižuje ma, začalo sa to pred rokom.Vždy som bola zástancom toho,že partneri sa nemajú ponižovať, žiaľ, dospela som do takej fázy, že nepomáha určiť si hranice,bez úspechu. Snaha bola, pacient umrel. Nazval ma aj pič...a kur....ou parkrát, ale aj inými vulgárnymi podstatnými menami.
Dnes napríklad za to, že som mala poprehadzované veci v kufri, ktorý balím na dovolenku, a že som to tam chaoticky upratovala, mi povedal, že nie som istotne zdravá, že robím nenormálne veci. Že sa mu javí, že nemám svoj vek, tj. 27 rokov, ale že ani päť.Vidí, že mi to ubližuje ako sa správa, no mastí si asi svoje ego, alebo lieči nejaké zvláštne komplexy osobnosti. Ja som mu na to povedala, s úsmevom, že však to hádam nie je až takí hrozné a že sú aj iné horšie prípady, ako ja, neporiadkumilovnejšie.
Na to mi povedal, veľmi seriózne, že to jedine nejaký retard v sanatóriu by bol horší ako ja a odišiel.
Nechápem, či si neuvedomuje význam svojich slov?
Okrem toho, je strašne tvrdohlavý, nedá si v ničom povedať, vždy si spraví podľa seba.Bezohľadne.
Čo je to za chlapa?a keď sme si spolu začínali bol medový. Poradte už prosím, ako vzniknutú situáciu riešiť?

voenaka

zavri počítač a teraz a natteraz oddychuj, venuj sa pekným veciam. ved už nám z toho hrabe.
ked mne niekto povedal by že som ta ta ,dostal by vynadané alebo nakopane, zavrela by som dvere.
je ti nejako zle,furt? Alebo to chceš pochopiť tak sa na tie výrazy vykašli ,zavri sa a necho´d sním intimne. hotovo.
Neprerobíš ho.Buďte tak ako ste zatiaľ, zavri ten počítač a nehrab sa v tom o par dní bude lepšie.
teraz potrebuješ súrne také riešiť, lebo nevydržíš alebo len nazory zháňaš.

aby T7

a aj bude dokial bude dychat, mate to tak nainštalovane už, co z toho vyplyva pre teba? nemožem povedat, že on je ten, kto je taka povaha - lebo predsa si tu aj ty - takže ste dvaja. Mas na tom vplyv aj ty, potom on a jeho povaha a čo teraz? on bude robit to co stale robi. jasne?

jujulo

kyčera nenadavaj ona hlada pomoc.
Keď niekto študuje nejakúškolu dlhé roky, tak to myslenie sa naňho nalepí alebo si jednoducho iná.Keby niekto z mojej rodiny, čital také knihy, tak by som sa zľakla-preto to čítaš lebo ťa to zaujima. tu sa nehovorí o škole ale ked si vyberaš taký odbor-maš také myslenie a on má iné.
nemožeš ho prerábať podľa tvojich predstav.bolo viackrat tu uvedené, že sa nań ho vykašli, ale ked nemáš kde isť tak si to musíte nejako podeliť aj ked s ním nechceš nič mať. ked to je jeho tak poprosiť či by si tam mohla bývať, ked už nechceš s ním byt.
ked vydrží tri mesiace a potom mu to ujde.......my do toho nevidíme.
nodpisuje ti preto psycholog lebo si judr a nechce mať nejaké problémy.
najlepšie ked už chceš pomoc tak sa poradiť anonymne.ale ked sa to ten chlepec dozvie, nebude rad.
nevyhovuje ti tak sa rozid a dohodnite sa ako.
ty nemaš kde isť tak to znášaš. šak nejaký prenájom ak ten byt ti nepatrí.
nevieme čo chceš. možno keby si sen nešla na portál tak by ťa už napadlo-už im to leze na nervy.
možeš sa isť poradiť napr. tak že mam jednu kamaratku a ta ma takýto problém.
ved niečo musia tvoji príbuzný na to hovoriť, šak sestra hadam má internet.
ked si skončila školu načo ideš do druhej.možno preto ti hovorí že si decko, nevieš čo chceš.
tiež by som sa pozerala na mojho potomka či mu náhodou ....z čoho?

Marunka

Ponizovanedievca :D Ty naozaj čítaš s porozumením :D
Každému normálnemu človeku v tejto téme je UKRADNUTÁ jeho práca a titul :D
A vieš o tom, že psychológa môžeš aj osobne navštíviť? :) Či je lepšie podľa teba čakať kým ti niekto z online poradne odpíše? Nuž zariaď sa ako chceš, odporúčaní a veľmi dobrých, tu máš minimálne od desiatich ľudí. Alebo si čítaj knižky o týraných ženách a utápaj sa ďalej, je to všetko tvoje slobodné rozhodnutie :)

Kycera

Taká mladá a taká sklerotická! : D
Takže máš mesiac po štátniciach, ak si vôbec nejaké robila?! ; )
Ak by to bola pravda???, potom by si mala len titul Mgr.! Žiadna doktorka práv nie si, tobôž advokátka!!!
V Čechách je koncipientská prax 3 roky a u nás 5 rokov, cica! : D
Pohybuješ sa po nepreskúmanom území a myslíš si, že všetci sme tu amatéri. To len niektorí... : D
Najbližšie to chce lepšiu legendu a vyhnúť sa diletantizmu!!! ; )

ponizovanedievca

Psycholog neodpisal este ani jeden
ani muz,ci zena. a to som napisala viacerym. a tu je mnoho psychologv a aj vela psychologov mi radilo,a ktorí to boli?
praca NESUVISI VOBEC S MOJIM ZIVOTOM A JEHO NADAVKAMI! ani si ju neprenasam domov, ved robim IBA MESIAC ludia !! chapete ?po statnici, som mesiac,predtym som nerobila !tak ako to moze byt praca ?rpe boha, ved jeho spravanie badat uz srasne dlho, mesiace,roky.

klobucikovia

Myslím že už to tu bolo dosť povedané,už ma pani na pomoc- psychologičku.Ten 60 r.pan povedal že to na manželstvo nie je.
Zrejme si treba dať aj pravidlá aj na ten byt aj finančne-nevieme ako to je.pol na pol,keď nemáš kde isť.Aby si bola viac nezávislejšia.A rozdeliť si izby.
Toto čo tu píšeme ten adminitrátor číta. su tam telefonne čisla ak niečo potrebuješ surne-su uvedené na stránke.
Ale on ti určite do poradne s tebou nepôjde, tie hranice si musíte držať, ked vie vydržať 3 mesiace.
Ked si nadáva tak chod do svojej izby.Musíš mať tu druhú školu?

vretenko9

Ta psychoška je anonymná ? ináč si mu zavarila.Nehovor mu to toho tak ho vytočí že až.
Možno psychoš muž by mal iný pohľad ako žena psychoška.
Veď sme ti tu hovorili že si máš zobrať podporu zo známych.
Tvoja jediná výčitka nańho je že používa tie výrazy.Dufam že to tu nečíta.
Rátaj s tým že maš uňho veľk mínus- lebo to ideš riešiť cez oficialne kanaly ako vy v robote. to už by som utekal.
Potom jej doplň čo si o ňom ty myslíš-aby v tom nebol sám.
Myslím že ste prešli za hranicu normalneho života.pokiaľ sa budeš v tom hrabať tak ti to nepomože.
Naše rady ti evidentne nestačili. Myslím že si chcela len podporu, a nie nahľad na to.
Preto ti hovoríme že si maš najsť občas kamošku aby si nebola zavreta, v tom svojom premýšlaní,ta by bola nestranna len na oddych.
To psychologické....to bude ´dalšie vrtanie sa v sebe, stale dookola.

vretenko9

Ta psychoška je anonymná ? ináč si mu zavarila.Nehovor mu to toho tak ho vytočí že až.
Možno psychoš muž by mal iný pohľad ako žena psychoška.
Veď sme ti tu hovorili že si máš zobrať podporu zo známych.
Tvoja jediná výčitka nańho je že používa tie výrazy.Dufam že to tu nečíta.
Rátaj s tým že maš uňho veľk mínus- lebo to ideš riešiť cez oficialne kanaly ako vy v robote. to už by som utekal.
Potom jej doplň čo si o ňom ty myslíš-aby v tom nebol sám.
Myslím že ste prešli za hranicu normalneho života.pokiaľ sa budeš v tom hrabať tak ti to nepomože.
Naše rady ti evidentne nestačili. Myslím že si chcela len podporu, a nie nahľad na to.
Preto ti hovoríme že si maš najsť občas kamošku aby si nebola zavreta, v tom svojom premýšlaní,ta by bola nestranna len na oddych.
To psychologické....to bude ´dalšie vrtanie sa v sebe, stale dookola.