vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma

Príspevok v téme: vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma
ponizovanedievca

Nemyslela som si, že sa to niekedy stane aj mne, nakoľko sme spolu veľmi dlho, tri roky, a snúbenec ma začal zvenažovať, ponižovať, (keď sme osamote),pritom som vyštudovaná Judr. a plus si idem robiť dalšiu vysokú školu, on má tiež VŠ, ale inú.On je Mgr.
Ale tituly asi nie sú podstatné.

No ponižuje ma, začalo sa to pred rokom.Vždy som bola zástancom toho,že partneri sa nemajú ponižovať, žiaľ, dospela som do takej fázy, že nepomáha určiť si hranice,bez úspechu. Snaha bola, pacient umrel. Nazval ma aj pič...a kur....ou parkrát, ale aj inými vulgárnymi podstatnými menami.
Dnes napríklad za to, že som mala poprehadzované veci v kufri, ktorý balím na dovolenku, a že som to tam chaoticky upratovala, mi povedal, že nie som istotne zdravá, že robím nenormálne veci. Že sa mu javí, že nemám svoj vek, tj. 27 rokov, ale že ani päť.Vidí, že mi to ubližuje ako sa správa, no mastí si asi svoje ego, alebo lieči nejaké zvláštne komplexy osobnosti. Ja som mu na to povedala, s úsmevom, že však to hádam nie je až takí hrozné a že sú aj iné horšie prípady, ako ja, neporiadkumilovnejšie.
Na to mi povedal, veľmi seriózne, že to jedine nejaký retard v sanatóriu by bol horší ako ja a odišiel.
Nechápem, či si neuvedomuje význam svojich slov?
Okrem toho, je strašne tvrdohlavý, nedá si v ničom povedať, vždy si spraví podľa seba.Bezohľadne.
Čo je to za chlapa?a keď sme si spolu začínali bol medový. Poradte už prosím, ako vzniknutú situáciu riešiť?

ponizovanedievca

Raní ma to, čo robí, ale viem, že som ho ranila aj ja v minulosti nie práve najšťastnejším spôsobom. Je vývrtky ma dojímajú k slzám. Som si istá, že to má v povahe, ale prejavil to až teraz. Sama dobre viem, akí sú násilníci a manipulátori, mám skúsenosti a prax- preto nie je jednoduché ho z toho obviniť. Nepáči sa mi, ako sa správa.Prestáva sa mi to páčiť.
Je to kolotoč, niekto zlé druhému niečo spraví, a potom ten druhý má potrebu mu to nejako vracať, my ľudia sme asi tak naprogramovaní, že chceme vracať údery? Zamýšľam sa. Momentálne aj píšem knihu, takže mám tých úvah v sebe more.
Ako tvrdí mesačný princ, dalo by sa to prepáčiť, keby sa to udialo raz, dva, tie nadávky, ale je to častejšie. Hrubo ma síce nazval "iba" tri -štyri krát, ale v mojom srdci je to stále.
Môžem vás uistiť a ubezpečiť, že dostatok času na seba máme, v tituloch a ich počte a význame to nebude.

Vždy si dokážem naňho nájsť čas, aj na spoločný čas, nie je odstrkovaný a nerozprávam sa s ním ani právnickou rečou, nakoľko by jej neporozumel. takú profesionálnu deformáciu ešte nemám, navyše ešte som poriadne ani nepracovala v mojom odbore.
Vkuse ma tendencie poučovať ma, a ponižovať, mne to vážne pripadá, akoby si nejaké komplexy liečil na mne a akoby som bola hromozvod. Ako by ho stále na mne permanentne vytáčalo a dostávalo do varu,, čo vravím, robím( keďze mi hovorí, že som nie je normálna )
všetko je zle,len jedine on, jeho názor je správny.
Príklad : Ideme v aute, poviem mu,keď on šoféruje, že keď pôjdeme tadeto, predlžime si to aj o hodinu,lebo sú tam zápchy,nereaguje. Ide si kade chce, ja sa už viac nestarám.Potom samozrjeme som mala pravdu, skončíme aj v zápche, aj hodinu a pol. Neospravedlní sa, neprizná vinu, ešte mne odpapuluje, že čo ho poučam, vie čo robí. Tak sme o hodinu a pol dlhšie v zápche. Pričom kilometrovo to je jedno aj benzínovo.
Nie som hrdá na to, že som mu vypálilo zaucho, keď ma nazval Pi čou druhý raz, a nechválim sa tým, že aj mňa koľkokrát dostal do vývrtky a povedala som mu aj ja škaredo čo si myslím na jeho adresu, ale pri ňom to nejde- ovládať sa. Keď na vás niekto vkuse brýzga.
Aby sme sa rozumeli.
Rozmýšľala som nad tým, či sa všetci muži správajú takto k svojím polovičkám? V rodine som takéto niečo nevidela, takže pre mňa je to úplne out of me.

batBat-girl

aha, takze v tom je aj nejaka minulost. potom to nie je uplne jednoduche. ked sa nevie ovladat, nieco ho vytaca do vyvrtky, lebo obycajny clovek nepotrebuje silne slova. skorej potrebuje pokoj, mier a nie taketo vyvrtky ked ho rozculi neporiadok taketo silne slova to teda neni len tak.

Mesačný princ

ponizovanedievca - keby sa to stalo raz, alebo dva...ešte je to ospravedlniteľné, ale takto neviem....

Ak ťa teší, že ťa takto nazýva mne je to srdečne jedno, je to tvoj život. Môžete mať talianske manželstvo :D

Nikdy by som neublížil niekomu, koho mám rád. Jedine ak by to bolo nechcene (nevedome).

Najskôr by si mala prehodnotiť či má zmysel mať nejaký vzťah, ak v ňom nedokážeš fungovať.

ponizovanedievca

Práve, on si myslí, že je viac ako ja, a myslí si, že to má reálny podklad.
Totiž, on zarába momentálne rovnako ako ja. V peniazoch sme rovnocenní, lebo ja nemám veľa praxe, a chcem ďalej študovať aj.
Nie je to kvôli tomu, v minulosti som povyvadzala veľa vecí, ale to ho neoprávňuje predsa si takto na mne vybíjať svoju zlosť, či snáď áno?
Myslím, že na fórum, chodia aj lekári, aj iní študovaní ľudia, ktorí potrebujú pomôcť. Chcela som tým iba naznačiť- tými titulmi- že sme aj študovaní-( nikoho nepodceňujem),a predsa sa vyskytnú takéto slová medzi nami a urážky. Neviem sa cez to preniesť.

a_dr1a

TRE89, to si odkial vzal/a, ze sem studovani ludia nechodia? Ja poznam dost VS-vzdelanych, aj s dlhorocnymi praxami a uspesnych ludi, co sem chodia...

Autorka prispevku. Jeho nadavky ataky sa budu zvacsovat. Bud mu urci jasne pravidla hranice, za ktore uz nesmie ist (plus co bude po ich poruseni nasledovat - odluka rozchod ai), alebo ho hned nechaj. Naco ti je takyto muz? A vies co za tym je? Jeho (mini)ego. Neznesie, ze uz teraz mas vyssie vzdelanie nez on, plus si ides robit dalsiu VS. Mozno mas vyssi prijem, lepsie miesto, rozbehnutu nasmerovanu karieru, lepsie rodinne socialne ekonomicke statusy zazemie a on to nevie proste prezut a preto ta ponizuje, lebo si tym honi svoje nizsie ego "sebavedomie"

jujunu

Budeš rozhodovať o ľudoch v práci.akomožeš rozhodovať ked nevieš vyriešiť seba?
To si musíš ty tieto nazory čo su tu , su niekedy divné.

jeden tu vymyslel už 4 témy za deň-

Xyzxyz

Ked si len teraz ziskala tento titul,tak mozno toto je silny impulz pre jeho komplexy. Aspon vidis ako sa s nimi vie respektive nevie vysporiadat a mozes sa zariadit,ci chces cloveka,ktory to ma takto alebo nie.

Matyo

Buď si mu v minulosti niečo nepekné vyviedla a teraz ti to postupne vracia urážkami a ponižovaním alebo je to bohužiaľ tyran. Existujú ženy, ktoré takému mužovi pri prvej urážke zamávajú na rozlúčku a potom také, ktoré sa štylizujú do role trpiteliek a všetky urážky a násilie potichu znášajú, tak si vyber do ktorej skupiny chceš patriť.

TRE89

Toto je vymyslená tema?Prieskum.
Boj dvoch EG?
Ak ťa ponižuje tak čo si s ním keď si nezávislá.Maš ho predpokladám rada?
Maš titul Judr. /Čechy-vačšia hodnota?/a teraz chceš ´další.
On má Mgr.Nedávaš mu najavo že si viac?Komplex?
A máte čas na vzťah keď nie si doma,a študuješ?
Určite tie študia nepredpokladal-ten posun.
Nestíhaš, maš bordel-dava ti najavo si si naváľaľa na seba-nemaš čas ani na neho.Používa nevhodné slová.Načo sú ti dve školy a z čoho žiješ? Prečo ste si nevyjasnili ten system spolužitia-ty robiš čo chceš-on ma robiť čo chce-a občas sa doma stretnete.Myslím že takto to nechcel.
Dobre že si mu dala po ustach,ale aj tak si myslí čo si myslí.
Mgr. to je humanitný uvoľnený smer-Judr.zákony-nerecituješ mu ich,-nepoučuješ? Hovoria tomu kto furt študuje-kockatá hlava.
Buď chcete vzťah, alebo karieru.Jemu ten Mgr. stačí zrejme.
Všetky tituly su rovnocenné.Aj Bc-nie je vyššia stredná škola-v zahraničí je viac uznávaná ako tu.Vyššia stredná škola je nadstavba.
Neviem akú maš pracu-nemáš zrejme veľkú prax.
Zakony nevedia ani tie vzťahy usporiadať-ani vyriešiť.
Maš iné myslenie ako on.Ale niečím sa priťahujete že ste spolu.
Neviem kto viac ťaha v tom vzťahu.
Dve VŠ ti nepomožu k pochopeniu života-asi pre peniaze študuješ-keď budeš pracovať alebo pracuješ.
Ja by som si pravnika nikdy nezobral-iné myslenie vysoké tempo.
Niekedy ničia rozhodnutím ľudské životy.
To si musíš ty vyriešiť, neviem prečo si na tejto stránke,študovaný takéhoto rangu sem nechodia.
Nedá sa poradiť.Ak ti nadava načo si s ním?Dohodnite sa na pravidlach, musíte maťk sebe úctu a rešpekt, lasku- inak je to naprd

Mesačný prinnc.Lindsey je super,ma v sebe život,kreativitu,uvoľnenosť.
Judr. ma všetko naplánované-systémove.
Najdi Judr. ktorý robí takéto niečo.
Prečo si prišla na túto stranku?
Na o aby bol niekto dobrý v práci potrebuje niekoľkoročnú prax