Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma

Príspevok v téme: vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma
ponizovanedievca

Nemyslela som si, že sa to niekedy stane aj mne, nakoľko sme spolu veľmi dlho, tri roky, a snúbenec ma začal zvenažovať, ponižovať, (keď sme osamote),pritom som vyštudovaná Judr. a plus si idem robiť dalšiu vysokú školu, on má tiež VŠ, ale inú.On je Mgr.
Ale tituly asi nie sú podstatné.

No ponižuje ma, začalo sa to pred rokom.Vždy som bola zástancom toho,že partneri sa nemajú ponižovať, žiaľ, dospela som do takej fázy, že nepomáha určiť si hranice,bez úspechu. Snaha bola, pacient umrel. Nazval ma aj pič...a kur....ou parkrát, ale aj inými vulgárnymi podstatnými menami.
Dnes napríklad za to, že som mala poprehadzované veci v kufri, ktorý balím na dovolenku, a že som to tam chaoticky upratovala, mi povedal, že nie som istotne zdravá, že robím nenormálne veci. Že sa mu javí, že nemám svoj vek, tj. 27 rokov, ale že ani päť.Vidí, že mi to ubližuje ako sa správa, no mastí si asi svoje ego, alebo lieči nejaké zvláštne komplexy osobnosti. Ja som mu na to povedala, s úsmevom, že však to hádam nie je až takí hrozné a že sú aj iné horšie prípady, ako ja, neporiadkumilovnejšie.
Na to mi povedal, veľmi seriózne, že to jedine nejaký retard v sanatóriu by bol horší ako ja a odišiel.
Nechápem, či si neuvedomuje význam svojich slov?
Okrem toho, je strašne tvrdohlavý, nedá si v ničom povedať, vždy si spraví podľa seba.Bezohľadne.
Čo je to za chlapa?a keď sme si spolu začínali bol medový. Poradte už prosím, ako vzniknutú situáciu riešiť?

Janna478

Mne keby takto škarede povie okamžite mu poviem, že končíme, na začiatku je každý medový a ver tomu zlatko, že už iný nebude.

Zuza_Petrankova

skusil by mi niekto hentak nadavat, hned by som to s nim ukoncila...to ked je takto uz teraz, tak ake to bude ked sa nahodou vezmete?...dobre si to premysli!

Bibianaxxx

Este jednu vec by som rada doplnila, hry a zakernosti do vztahu nepatria, ale cestnost
Dovera
Ak teda su to pre cloveka podstatne hodnoty a na tom chce stavat svoje buduce manzelstvo a rodinu

Bibianaxxx

Neviem ako dopadol tvoj vztah, ale clovek musi konat zdravomysliaco.
Prva vec je ta, ze byvate zrejme spolu..v podstate dostava vsetko bez zavazku a zriadenosti..takto pary ziju a cuduju sa preco im zivot funguje ako funguje
Jedna vec je vzdelanie a druha su moralne hodnoty v cloveku. Ak chces zit v nemoralnosti a mat takeho muza a vzor otca pre svoje deti, zostan s nim.
Ak su pre teba dolezite moralne hodnoty, tak svoj vztah ukonci. To, ze tu ludia pisu, sa tvoj partner nezmeni. Nezmenil sa ani potom, co si mu ty nieco k tomu povedala. Normalny moralny a zdravomysliaci clovek neuraza a neublizuje, uvedomuje si svoju zodpovednost voci druhemu.
Zbytocne konstatujes ublizuje, uraza. Vies o tom, a napriek tomu ostavas s nim. Coho sa bojis, ze budes sama? Nebudes. Mas pracu, zdrave ruky, nie si odkazana financne, tak urob krok dopredu. Dobrych ludi je vela. Vztah nie je o tyrani a pekle, ale o laske, ucte, spolocnom smerovani a pomahani si. Nenechaj sa ucicikat hmotnymi vecami ani sladkymi recami. Dobrotu a moralnost vies rozlisit. Chces muza, ktory ta bude milovat a vazit si, zrejme vzor pre svoje deti, dobreho otca, tak si nevyberaj pravy opak. Podakuj za vsetko, co ti dal, zazelaj mu vela stastia a odid. Tento vztah ta taha dolu, pozri ako sa spravas, ides do nadavok aj ty. Bud s muzom, ktory ta obohati skutocnymi hodnotami a bude uchovavat tvoju dostojnost, nie s takym, ktory ta bude o nu oberat.

futuru

alebo mu povedz nech si miesto tých škaredých slov, može vybrať pri nadavaní ine,napíš mu nejaké-napr. smradlavé pivo,hajzel...... to a ked začne nech tie povodné nahradí tými novými-vždy ked začne mat také niečo.
a nerobí to tak že tie výrazy, nemyslí na teba ale len si také pri nádavaní použiva takýto typ?
veď odnaučenie je dlhodobý proces nech sa snaží.ak poruší tak ho daj ako malého kľačať na hrašku.
alebo musi napísať na papier prosím prepáč ľubim ťa 100 krat, urobte z toho odnaučovanie hrou.
Talianska rodina Ste.

futuru

alebo mu povedz nech si miesto tých škaredých slov, može vybrať pri nadavaní ine,napíš mu nejaké-napr. smradlavé pivo,hajzel...... to a ked začne nech tie povodné nahradí tými novými-vždy ked začne mat také niečo.
a nerobí to tak že tie výrazy, nemyslí na teba ale len si také pri nádavaní použiva takýto typ?
veď odnaučenie je dlhodobý proces nech sa snaží.ak poruší tak ho daj ako malého kľačať na hrašku.
alebo musi napísať na papier prosím prepáč ľubim ťa 100 krat, urobte z toho odnaučovanie hrou.
Talianska rodina Ste.

ponizovanedievca

som sa schuti zasmiala :) na tom poslednom prispevku fujulu:)
nooooo to je fajn nápad, môžem skúsiť niečo také, ako- vysmkiať sa mu, že chrobáčik usmievaj sa viac :)to by možno išlo:)ale neviem,či nezareaguje ešte tak, že sa začne smiať aj on a bude to brať,že som sa zmierila s tým, aký je a ako mi nadáva :/to by som naozaj veľmi nerada.
Ľudkovia, viete čo je u mňa naozaj najhoršie? že mňa to urazí,čo povie, naštve, mám chuť ho zabiť, potom sa vyplačem, všetky pocity a emocie mnou mávajú, nemôžem ostať chladná,ale ja som taký typ, že ja sa hneď odrazím a snažím sa na to zabudnúť čo zlé mi povedal/ urobil. Ja jednoducho na druhý deň vstanem, vyspím sa do ružova, dám si kávu a zabudnem na to. Síce v podvedomí ma to veľmi zižiera, navonok to už nedávam najavo, a som "akože Ok", a napríklad dnes sa s ním rozprávam ako normálne, nevyťahujem,čo bolo,že mi zas vynadal a on je OK. Je milý, zas. (ako inak,že ?)
metóda cukríka a biča -viem,o čo ide, však som z toho robila skúšku aj :D:D ako ste tu niektoré spomenuli, ale hnevá, ma to, že vždy ma vie tým sladkým úsmevom oblbnúť,ako chce on. A ja podľahnem, potom ,lebo som príliš mäkkýš:(:( Moja sestra napríklad dokáže aj tri mesiac esa nebaviť v jednom byte s manželom. Nebavia sa. a potom po 3 mesiacoch sú zase OK,ale ona s ním ani nespáva,ani nevarí mu,ani nič, dokáže sa zatajiť tvrdohlavo. Ľutujem,že nie som ako ona, lebo ona by toto so sebou nenechala robiť.:(
Ja už fakt netuším, ani tí online poradne nič, vôbec sa neozvali.
O byt nejde, ani prácu to ani neriešte. *Práca ma baví, som tu nováčik,ale praxovala som už v tejto kancelárii právnickej, takže je to v pohode.Nemám z toho až taký stres.
Byt neriešim tiež, to je vlastne jedno, ako a kde bývame. ja nemusím pri Ňom v byte ostávať, mám kam ísť - k mame predsa, ale ja nechcem opustiť naše hniezdočko, hoci teda priznávam, že niekedy ako napr. včera mi došla už trpezlivosť aj nervy, dokonca som odhlásila našu dovolenku do tatier, čiže sme vyhodili do vzduchu stovky ,€len preto,že ma nasral.Nechcela so sa s ním vyškierať na fotografiach,ktoré on potom zverejní na instagrame,ked mi nadal do jeb....a retardovaných...:(
Zasee aj pre to bol ofučaný a mrzutý, a snažil sa ma prehovoriť nech ideme,ale nejdeme nikam. Teraz som si stála za svojím už.

futuro

Pozri.Poviem ti bájku.zlý kráľ chcel napadnúť krajinu-v rozpravke a podobiť. vtrhol do krajiny. oni v tej krajine sa furt usmievali-a takisto si povedali že ich budú vítať, ked prišiel tak uvidel samé úsmevy-kral nechapal,tým ho odzbrojili.on ti vynada a ty povedz, čo by si rad miláčik-maš pekný usmev niekedy-ukáž.
atd alebo zaujmi obrabnný postoj-nájdi si. ale ked chceš upevniť svoju psychyku tak nejaký jednoduchý šport-cvičenie možeš aj doma.moc nerozpravať.
a také povznášajúce knihy. mesiac pracuješ asi sa zaúčaš, teraz nemožeš asi riešiť niečo závažné.
alebo zavri pasť a daj mu to k nosu-vidíš tuto päsť, ked budeš vymýšlat tak bude tvrdšia. Jasné.
nevieš si poradiť s nejakým chlapom? máme sa ním porozpravať my?
nahodou sa na prechádzke pristavíme.