vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma

Príspevok v téme: vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma
ponizovanedievca

Nemyslela som si, že sa to niekedy stane aj mne, nakoľko sme spolu veľmi dlho, tri roky, a snúbenec ma začal zvenažovať, ponižovať, (keď sme osamote),pritom som vyštudovaná Judr. a plus si idem robiť dalšiu vysokú školu, on má tiež VŠ, ale inú.On je Mgr.
Ale tituly asi nie sú podstatné.

No ponižuje ma, začalo sa to pred rokom.Vždy som bola zástancom toho,že partneri sa nemajú ponižovať, žiaľ, dospela som do takej fázy, že nepomáha určiť si hranice,bez úspechu. Snaha bola, pacient umrel. Nazval ma aj pič...a kur....ou parkrát, ale aj inými vulgárnymi podstatnými menami.
Dnes napríklad za to, že som mala poprehadzované veci v kufri, ktorý balím na dovolenku, a že som to tam chaoticky upratovala, mi povedal, že nie som istotne zdravá, že robím nenormálne veci. Že sa mu javí, že nemám svoj vek, tj. 27 rokov, ale že ani päť.Vidí, že mi to ubližuje ako sa správa, no mastí si asi svoje ego, alebo lieči nejaké zvláštne komplexy osobnosti. Ja som mu na to povedala, s úsmevom, že však to hádam nie je až takí hrozné a že sú aj iné horšie prípady, ako ja, neporiadkumilovnejšie.
Na to mi povedal, veľmi seriózne, že to jedine nejaký retard v sanatóriu by bol horší ako ja a odišiel.
Nechápem, či si neuvedomuje význam svojich slov?
Okrem toho, je strašne tvrdohlavý, nedá si v ničom povedať, vždy si spraví podľa seba.Bezohľadne.
Čo je to za chlapa?a keď sme si spolu začínali bol medový. Poradte už prosím, ako vzniknutú situáciu riešiť?

Mesačný princ

Už ti sem napísalo toľko psychológov, že to ani nepočítam...a ty si ideš stále to, že je problém v ňom.ň

Ak hej, tak existuje jednoduché riešenie - rozchod. Ale zase kto by s tebou vydržal :D

vierokina

Lebo výraz muž nula je tiež forma ponižovania.
muži aj ináč bežne nadavajú tak neviem či už bol taký, ked sa snažil 3 mesiace- tp je dosť dlho a potom mu to prepne. tak ked chce nadávať nech ide do inej miestnosti.
tak tej psychoš si mala povedať že aj ty mu hovoríš neviem od kedy a považuješ za muž nula aby aj to posúdila nielen tvoj nahľad na vec.
vyslovene nemate sa radi až tak.a ovplyvńuje vas všeličo okoílo.
zrejme ma kludnejšiu aj pracu.Predstav si že budeš pracovať a všetky tie problémy budeš mať v hlave.
Ke´d niekto má takú profesiu ako ty tak neznamena že spravne riei problémy

cunki8

Veď to ti hovoria všetci,že tu nejde o tituloch lebo aj iní majú ale o to že maš takú pracu-s riešením problľmatických vecí s posudzovaním ľudí-t.z. že stakým sa potýkate a prenášate do života a o tom rozpravate-
niektorí to nemajú radi ani počúvať evidentne tvoj neznáša tvoju pracu-pokiaľ to sa s ým zaoberaš doma.
ked je praca tak tie veci sa nechavajú v praci a doma o inom. ale zrejme aj všetci ľudia prenášajú to čo robia v zamestnaní doma.
on to neznáša, ale pritom sa snaží ako hovoríš sa spravať milo-ale neskôr ho niečo vytočí-my do toho nevidíme.
psychoška ti povie že to jeho spravanie nie je v poriadku.lenže na všetko sú dvaja.myslím že on ťa nechce neskonale chápať, lebo tvoju pracu evidentne neznáša.tam mu to prepne na nejakú reakciu.
to čo maš v robote nechav robote a neprenášaj-tie knihy schovaj aj ťa ovplyvňuju.
keď niečo študuješ tak to máš plnú hlavu, určite sa niekedy v tom duchu vyjadríš-ale to všetci mame nejaku tu
nachylnosť z povolania.
nič v zlom.
ako typy sa zrejme k sebe nehodíte.pokiaľ je starší tak to vidí aj ináč.
ale hrubé výrazy nemá používat. Je milší po tom ako ste intímne?
Asi chodťe si obidvaja zašportovať nebuďťe doma zavretý.On ti zaplatí to je súper-a ty mu povieš muž nula-

Marunka

Ponizovanedievca, ja nemám na mysli žiadne príspevky o tituloch :D :D
Odporúčam ti prečítať si ešte raz tie, ktoré ti vysvetľujú dosť jasne po osobnostnej stránke, prečo si muž toto dokáže k žene dovoliť a prečo si to žena nechá...o nejaký titul tu absolútne nejde :D Lenže ty čítaš evidentne len to čo sa ti hodí. V takom prípade, komu niet rady, tomu niet pomoci :)

KimmyCA

"Ale keď dokáže byť taký ako med sladký,keď chce. Dokáže si ma nádherne omotať, zaplatí predlžený víkend, ideme na vlet, uvarí večeru, a ja ako úboha chudera slaboch najväčší mu to zhltnem,a zase odznova sa to začína.Takéto strašné poníženie, viete si predstaviť, že vám chlap opakovane nadáva raz za pár mesiacov, ? že ty pi, ku. jeb... a retardovaná( najnovšie)?"

Metóda cukru a biču. Nepoužívalo sa náhodou toto pri trénovaní (týraní) zvierat v cirkusoch a tak? No sama vidíš, že na teba to perfektne funguje, takže táto metóda sa mu osvedčila a on to nemá prečo meniť. Len to musí pravidelne cyklicky zopakovať. Ako sa po anglicky frázovo hovorí: "wash, rinse and repeat" (alegória na pračku, aj tá opakuje tie isté cykly). A nič sa dlhodobo nemení a medzitým život plynie ďalej...

ponizenedievca

Jojolin chyba asi bola nacrtnut nase tituly a vzdelanostnu uroven
Mne praca nevadi,iba teraz som zacala, pointa diskusie je inde,tj. V tom,ze partber je ku mne z nevysvetlitelnych pricin slovne agresivny.
Nadava a tym ma ponizuje.Psychologicka este neodpovedala.

jojolin

A čo povedala tá psychoška,aj ona može mať od tých problémov čo stále počuva uletený názor.
Treba pracovať na tom aby si dala do života pozitívne a krasne veci a nahradila tienegatívne-ale ked je tvojou profesiou problémy.Asi sa na o nehodiš. S Judr sa dá robiť aj kľudnejšia robota

ponizovanedievca

marunka v prispevkoch su doslova bludy, lebo ja si nezakladam na tituloch, ani na mgr, ci JUDr, ci hocicom,aj ked mam rada vzdelanych ludi.
kvoli neporiadku nadavat takto osobre, ktoru milujete ?vy by ste to dokazali?? Ja nie
takéto prieky robiť, a nadávať:(

Marunka

Ponizovanedievca, máš tu v mnohých príspevkoch napísané veľmi trefne prečo sa tak správa, aj prečo ty tak rada (očividne) chceš byť obeť. Ale akosi ti pointa stále uniká, takže....snáď raz na to prídeš teda aj sama :)

chllp

SPravanie tvojho muza ma prekvapuje, lebo vacsinou si frustraciu a komplexy zvyknu vybijat zeny. Ved kolko ich len sem prislo kydat na muza, ktore ani nepoznaju, ani v zivotr nrvideli. Nieco za tym musi byt. Mozno ako si spominala, ze nie si velmi poriadkumilovna, alebo si velmi zakladas na svojich tituloch.