vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma

Príspevok v téme: vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma
ponizovanedievca

Nemyslela som si, že sa to niekedy stane aj mne, nakoľko sme spolu veľmi dlho, tri roky, a snúbenec ma začal zvenažovať, ponižovať, (keď sme osamote),pritom som vyštudovaná Judr. a plus si idem robiť dalšiu vysokú školu, on má tiež VŠ, ale inú.On je Mgr.
Ale tituly asi nie sú podstatné.

No ponižuje ma, začalo sa to pred rokom.Vždy som bola zástancom toho,že partneri sa nemajú ponižovať, žiaľ, dospela som do takej fázy, že nepomáha určiť si hranice,bez úspechu. Snaha bola, pacient umrel. Nazval ma aj pič...a kur....ou parkrát, ale aj inými vulgárnymi podstatnými menami.
Dnes napríklad za to, že som mala poprehadzované veci v kufri, ktorý balím na dovolenku, a že som to tam chaoticky upratovala, mi povedal, že nie som istotne zdravá, že robím nenormálne veci. Že sa mu javí, že nemám svoj vek, tj. 27 rokov, ale že ani päť.Vidí, že mi to ubližuje ako sa správa, no mastí si asi svoje ego, alebo lieči nejaké zvláštne komplexy osobnosti. Ja som mu na to povedala, s úsmevom, že však to hádam nie je až takí hrozné a že sú aj iné horšie prípady, ako ja, neporiadkumilovnejšie.
Na to mi povedal, veľmi seriózne, že to jedine nejaký retard v sanatóriu by bol horší ako ja a odišiel.
Nechápem, či si neuvedomuje význam svojich slov?
Okrem toho, je strašne tvrdohlavý, nedá si v ničom povedať, vždy si spraví podľa seba.Bezohľadne.
Čo je to za chlapa?a keď sme si spolu začínali bol medový. Poradte už prosím, ako vzniknutú situáciu riešiť?

ponizovanedievca

už som taka zblbnutá, že čítam knihy o týraní aj pred ním, čo m už iné ostáva.

je pravda, že pri sebe nemám iného človeka. len jeho, preto na nomlpím, keyže nie, už dávno som za kopečkami od neho. nemám nikoho blízkeho, som ako pustovník, apritom ja som taká spoločenská osoba ! keby ste vedlei, rada sa zabavím, rada idem von s kamoškami,ale sestra mi je veľmi vzdialená, je iná ako ja, soj život má preč, a mamina :( tak tá ma probémy sama so sebou, síce jej pomáham,ako viem,ale tá mi oporou veru nie je,e šte na mňa utočí niekedy, mám iba jeho.Otec tiež sa na mňa kašle, ledva sa občasne streneme na káve, tomu to hovoriť nebudem. Vybrala som si ťažkú školu,lebo ma bavila, a mala som od otca financie na štúdium.
Nula že je si preto ,keď sa opovažuje mi tak nadávať. Naňho nie je veľa to ,čo prežívam,ale vidí, žesom vlastne totálne sama. Nemám sa komu ani vyžalovať, dnes som už bola tak na dne, žesom zavolala do jednej psychologickej poradne :(

duchacik9

Veď keď máš ťažko chorú mamu tá je kde?Veď jej choďte pomôcť a tým si vybijete svoje komplexy.
Má z čoho žiť tá mama?
Mysleť si o svojom chlapcovi že je nula a byť s ním?To fakt?To ide?

fulik7

Obidvaja mate komplexy, obidvaja to nezvládate.Nemožeš pracovať v nejakom inom povolaní.Maš ťažkú chorú mamu, ešte maš naprd robotu.je to natočné pre oboch-mate také reakcie.
Načo si si takú komplikovanú pracu vybrala. Keď maš chorú mamu,a otca nemaš, nemaš zazemie, priateľov, len jeho.....naročné.Choď sa niekde do divadla prevetrať-komedie.nie náročné, do prírody sa ukľudniť.
Maš komplikovanú svoju vlastnú situaciu,a chceš oporu-on to nevie, preto tak reaguje.
Asi to nejde- rozoberaš to vrtaš sa v tom,jednoduchší život si vyber.

vyromi7

Veď si sa vyjadrila-že pre teba je taký muž nula-zrejme si mu to povedala-to je navyše aj reakcia jeho-že si ho ani ty nevážiš.takže načo ste spolu.
A keď čítaš knihy o týrani, zrejme sa pozoruješ seba aj jeho reakcie.To pred ním? Už si tak nasmerovaná.
Používaš knižky, situacie kto niekto zažil vo svojom vzťahu,nie ste to vy.
Keby som mal teoreticky partnera-ktorý číta knižky o týraní-/keď maš takú blbú pracu-vysvetlenéuž by som od neho utekal-porovnávane-už to maš vonku.

vyromi7

Veď si sa vyjadrila-že pre teba je taký muž nula-zrejme si mu to povedala-to je navyše aj reakcia jeho-že si ho ani ty nevážiš.takže načo ste spolu.
A keď čítaš knihy o týrani, zrejme sa pozoruješ seba aj jeho reakcie.To pred ním? Už si tak nasmerovaná.
Používaš knižky, situacie kto niekto zažil vo svojom vzťahu,nie ste to vy.
Keby som mal teoreticky partnera-ktorý číta knižky o týraní-/keď maš takú blbú pracu-vysvetlenéuž by som od neho utekal-porovnávane-už to maš vonku.

ponizovanedievca

Neustále mi víri v hlave jedna a tá istá otázka, kde sa v ňom to zlo na ponižovanie a urážky berie ?Viem, že muži sú niektoré zlí, iní lepší. Ja mám takú smolu na magora?
Áno, viem, že mu vadia na mne isté dajme tomu veci,tj. mám svojskejšiu povahu, nazvime to tak, ale každý sme nejaký, no nie?On tiež nie je matka tereza. ja sa snažám vychádzať, nehádať sa. Ale máme tichú domácnosť, z oboch strán,po jeho včerajšom útoku,soim mu asertívne bez hádok a výčitiek povedala, že pre mňa je zlým človekom, nedobrým, ktorý si vybíja svoje komplexy na mne, že sa zanho hanbím, aj za seba, že takto žijeme, ako nejakí primitiví, a naznačila som, že to bolo snád naposledy, že snád nie je primitív z krčmy na pive, že sa nebaví s kamošmi v robote, ale so svojou ženou. tak máme tichú domácnosť, len cez zuby. Ja som človek, že s aneviem dlho hnevať, viem,že je to zlé, v niektorých prípadoch by som mala byť istotne "agresívnejšia", ale zatiaľ TO NEDOKážEM.
No najradšej by som mu jednu capla aj včera, keď sa chová ako trúd.
Pre mňa je stále muž, ktorá uráža ženu nula, nikto, nech má akýkoľve dôvod. Vie to, aj tak to stále robí Pár týždnov, mesiacov je dobrý ku mne, potom naspäť zlý. Taká láska bezhraničná čo ničí viac ako pomáha, pre mňa.
Práve to, keď ho nechám,príde a odprosí ma. ja som tkaá koza, že som mu hned nestanovila pravidlá hry, ale nedokázala som to,šok a moja tichá a nekonfliktná povaha spravili svoje.
Mne to pripadá už akoby som čítala o sebe v knihe, čo okujpujú slovenské pulty, týrané ženy :( nechcem zle dopadnúť.

baradu

ja by som povedal, ze ty sama si vybijas pomocou neho svoje komplexy, on na to sluzi len ako akesi medium, prostriedok. keby si nemala jeho, mas iného, podobného. a keby ziadny podobny nebol, z akehokolvek chlapa by sa pod tvojim tlakom stal niekto podobny.

dedok

Mladá pani takého človeka treba pustiť z hlavy ja mám 60r ale podla toho ako sa správa neveští to nič dobré a nie manželstvo to by som Vám neodporučil treba si to zvážiť

a_dr1a

Marunka) Lenze to si ty a ja a nase znamenie)) ja keby aj subkou chcela byt tak mi to nik nezozerie :D mna kazdy hned za dominu ma))

Marunka

Ponizena; samozrejme, že je to aj tvoja chyba. Si nasilu v tomto vzťahu alebo dobrovoľne? :D Juuuj, ja bych ľudí "bila" za to, že sú tak strašne spútaní strachom, až nedokážu opustiť to, čo ich vyčerpáva a trápi. Si nútená byť s ním, aj keď ťa ponižuje, alebo dobrovoľne držíš ako voš pod chrastou? :) Nemáš dievča k sebe žiadnu úctu, preto si on môže dovoliť k tebe čo si dovoľuje. Na mňa by to skúsil muž raz a okamžite by som sa s ním asertívne porozprávala, čo si môže a nemôže dovoliť. Plus ten tvoj priateľ tiež len využíva to, aká slabá si vo svojom vnútri, čož zrovna nesvedčí o jeho hlbokom intelekte a vyzretej osobnosti :D Stretli ste sa, aby ste sa trošku "potrápili". Ty sa máš zrejme naučiť byť asertívna, mať sa rada, poznať svoju hodnotu...ale nikto ťa v tomto vzťahu nedrží a pokiaľ sa jeho správanie k tebe nezlepšuje, tak sa s ním rozíď :)